Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Jennifer Clayton

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving

Een licht en luchtig appartement op slechts 100 meter van het prachtige zandstrand van Landrezac met uitzicht op de zee vanaf het balkon en de slaapkamers.
Het geweldige strand is toegankelijk via een privé graspad dat alleen voor onze buren toegankelijk is. We houden van het strand, het huren van zeilboten in de buurt, de fietspaden, wandelen in de moerassen, al die creperies, en gewoon chillen.
Het appartement ligt aan de achterzijde van een familiehuis dat apart gehuurd kan worden indien beschikbaar. Wij zorgen voor beddengoed en handdoeken voor onze gasten.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Modern Beach apartment '

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het appartement ligt op ongeveer 100 m van een van de mooiste zandstranden van Zuid-Bretagne, via een privépad dat alleen de drie woningen aan het laantje aandoet. Eenmaal op het strand heeft u gemakkelijk toegang tot vele diensten en geweldige wandelingen langs de kust, waaronder kleine bars/cafés en verhuur van watersporten. Fietsen in de buurt is een andere geweldige manier om te verkennen met veel kleine wegen en specifieke fietsroutes en -paden. Deze leiden u door het prachtige gebied van Presqu'ile de rhuys en er zijn verschillende fietsverhuurcentra in de omgeving. Uw auto is een must, want het openbaar vervoer is beperkt, maar u vindt vele fantastische markten, winkels, kleine dorpjes en steden op redelijke reisafstand. Vannes ligt op ongeveer een half uur rijden en Nantes en Rennes liggen op iets meer dan een uur rijden van Landrezac.

  • In/bij een dorp
  • Aan strand

Recensies

Modern Beach apartment heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    L'appartement de Jennifer est très bien placé (calme absolu, proximité de la plage) et très confortable. Tout est confirme à l'annonce. Il est spacieux et on y trouve tout le nécessaire pour y passer un bon séjour. Nous recommandons et reviendrons avec plaisir :
    Excellente communication avec les propriétaires qui se sont montrés très arrangeants, merci !

    Reactie van Jennifer Clayton

    Merci beaucoup pour vos commentaires positifs. Ce fut un plaisir de vous accueillir, vous et votre famille, à Landrezac, mais je regrette que cela ait coïncidé avec la pire tempête que la Bretagne ait connue depuis 30 ans! Nous apprécions vos commentaires et serions ravis de vous accueillir à nouveau avec un temps plus clément.

Culinair en wijn

Er zijn verschillende restaurants en crêperies in de buurt en nog veel meer binnen 20 tot 30 minuten rijden. De crêperies bieden een spannende kans om de grote Bretonse traditie van galettes en crêpes te proeven, heerlijk eten voor het hele gezin. De galettes zijn een hartige pannenkoek gemaakt van boekweitmeel en een grote verscheidenheid aan vullingen, vaak vergezeld van een "bolée of cidre", dit wordt gevolgd door de zoete pannenkoek versie gekleed of gevuld met fruit en zoete sauzen overgoten met karamel of ijs. Er is ook een keur aan restaurants in Sarzeau voor alle smaken en budgetten. De markt in Sarzeau is ideaal voor seizoensgebonden fruit en groenten en regionale specialiteiten. In de zomer zijn er ook markten in veel plaatsen langs de kust - St Gildas, Port Navalo enz. Een supermarkt 'Super U' is te vinden in Sarzeau, evenals vele kleinere onafhankelijke levensmiddelenwinkels. Er zijn ook tal van verkooppunten die vers gevangen schelpdieren langs de kust verkopen (oesters, mosselen, enz.) Meer informatie vindt u in het appartement.

Wat is er te doen

Landrézac is een klein kustdorpje, met een prachtig strand. Zwemmen en kitesurfen zijn hier erg populair, evenals wandelingen in zee en op de kust. Het strand loopt vrij geleidelijk af, zodat het zeer geschikt is voor jonge kinderen (uiteraard onder toezicht). Op korte loopafstand ligt Penvins, het volgende dorp, met een paar bars en restaurants. Een mooie oude kapel op de landtong is gemakkelijk te bereiken en zorgt voor mooie foto's! Op de moerassen heeft u mogelijkheden om vogels te kijken. Vlakbij ligt het kasteel van Suscinio, dat het hele jaar door geopend is. Op zaterdagochtend is er een gezellige markt in Sarzeau.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Het appartement kan, afhankelijk van de beschikbaarheid, worden gehuurd met het grotere huis en het kleine appartement met één slaapkamer op hetzelfde terrein voor grotere familiegroepen die hun individuele ruimte op prijs stellen. De woningen zijn volledig onafhankelijk met een gedeelde wasruimte.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 100,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 720

Prijs per week vanaf

€ 720

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie