Bed & Breakfast in Frankrijk

Huur een Bed & Breakfast in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

le Bonnet de Nuit

Bekijk album (27)
/
  • 12
  • 2-4
  • 4
 

Beschikbaarheid van 'le Bonnet de Nuit'

Let op! Folkert van der Veer en Lineke van Staveren heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 30 sep 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in juli 2014

Tijdens ons tweedaagse verblijf in Le Bonnet de Nuit hebben we voluit kunnen kunnen genieten van de mooie omgeving en de rust. Folkert en Lineke stonden ons op te wachten met een verfrissend welkomsdrankje en al een eerste gezellige babbel. Ze hebben ons rondgeleid op het domein en daarna konden we ons installeren op onze kamer, eenvoudig met oog voor de authentieke sfeer van het gebouw, maar zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Folkert en Lineke waren steeds in de buurt als we ze nodig hadden zonder dat ze opvallend aanwezig waren, zodat we in alle rust konden genieten van onze laatste dagen vakantie. s'Avonds konden we onze voeten onder tafel schuiven en lekker meegenieten van de keuken van Lineke, een aanrader op zich! Na het eten werd er buiten lekker verder gebabbeld bij het kampvuur met een Slaapmutske, een toepasselijk biertje voor hun chambres d'hôtes en zeker eens de moeite om uit te proberen. We hebben kunnen genieten van een aangenaam en rustig verblijf waarbij alles op en top in orde was en met een zeer sympathieke gastheer en gastvrouw die je graag wegwijs maken in de omgeving.

Nogmaals bedankt en doe vooral zo verder!

8
Bezocht in april 2012

Op weg naar een weekje zon in de Provence, zochten we een B&B voor onderweg. Een plaatsje voor een rustige nacht en een bordje met lekkers om 's avonds niet zelf te moeten koken. Ook voor ons was dit onze eerste Bed and Breakfast ervaring en wat voor één ! Folkert en Lineke, jullie doen dit fantastisch. De GPS zet je recht voor de deur af als je de naam van het dorp intikt. De omgeving is zeer rustig, maar heel mooi. Geen voorbijrazende auto's die je wakker maken. Zeer leuk ingerichte kamers met het nodige behoud van het authentieke. Twee mensen die je zeer gastvrij ontvangen, altijd in de buurt zijn als je ze nodig hebt, maar toch de nodige afstand bewaren. Het is een kunst.

Er zijn kleine verwijzingen naar de Nederlandse oorsprong van de uitbaters te vinden, maar je voelt je echt wel op en top in Frankrijk. Het vakantiegevoel was er ! Je komt aan, strekt even de benen en voor je het goed en wel beseft heeft Folkert als voor een aperitiefje of een verfrissing gezorgd. De boeuf bourguignon was bij ons allen zeer goed in de smaak gevallen, de aanvulling met kaas en wijn uit de regio maakte het alleen maar beter. Dit adresje staat in onze agenda genoteerd en als we een wijnreisje willen maken naar de Bourgognestreek, dan weten we alvast waar we moeten logeren. Hopelijk vinden jullie hier nog jaren jullie plezier en geluk. Succes !

9
Bezocht in augustus 2011

Onze eerste Franse B&B-ervaring was gelijk een schot in de roos!! Folkert en Lineke hebben het in de vingers om je je echt als gast te voelen en je in de watjes te leggen. Dat begint al met het warme welkom en bij je vertrek voel je je nog meer een goede vriend. We hebben de kleine week bij hun dan ook met volle teugen genoten in de prachtig (deels) verbouwde woning en tuin, waar we door het ideale weer s'morgens van het uitgebreide ontbijt en s'avonds van het heerlijke 4-gangen menu konden genieten. Wat dat betreft doet Lineke nauwelijks onder voor een beroepskok. Ook de, betaalbare, drankjes van Folkert waren van uitstekende kwaliteit. Kortom, een verblijf wat we nog graag een keertje willen overdoen. Bovendien zijn deze mensen in het half jaar dat ze zijn gestart in staat gebleken je de echte Bourgondische sfeer te geven. Chapeau!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie