Bed & Breakfast in Frankrijk

Huur een Bed & Breakfast in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Les Coulisses du Morvan

Bekijk album (24)
/
 

Beschikbaarheid van 'Les Coulisses du Morvan'

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Les Coulisses du Morvan heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in september 2023
Juliette

Wat een heerlijk plekje! Wij zaten een week in de tent en wat hebben we genoten. Alle faciliteiten die je nodig hebt. Het bed, de deken en de kussens liggen heerlijk, en nog nooit heb ik zo veel sterren gezien s’nachts. Wij zijn helemaal tot rust gekomen van ons drukke leven. Elke ochtend heerlijk ontbijt (vooral de croissantjes met zelfgemaakte jam!) en ook genoten van Sylvia haar kookkunsten. Rene en Sylvia zijn super hosts en leuk gezelschap. En de lieve hond Pepper niet vergeten natuurlijk! In de buurt ook leuke dorpjes en prachtige wandelingen die je kunt maken. Wij komen zeker nog vaker terug!!

10
Bezocht in augustus 2023

Wij hebben erg genoten van de mooie rustige plek en de enorme gastvrijheid van Sylvia en Rene. De kamers zijn niet heel groot maar hebben goede bedden en een eigen badkamer. Er is geen airco en daardoor kan het in een hete periode erg warm zijn. We hebben ook 2 nachten doorgebracht in de goed uitgeruste tent met daarin ook heerlijke bedden. De locatie in combinatie met de hartelijke eigenaren maken deze b&b een erg aantrekkelijke plek om 1 of meerdere dagen te verblijven. Je komt helemaal tot rust en er zijn mooie plaatsen in de buurt en lekkere restaurants. Een aanrader dus!

8
Bezocht in augustus 2020

De ontvangst was allerhartelijkst en het diner uitstekend. We brachten drie volle dagen en vier nachten in Les Coulisses door en die zullen we niet snel vergeten. Heerlijk weer, een goed bed om in te slapen en uitstekende verzorging door gastvrouw Sylvia en gastheer René. Omdat 15 augustus alle horeca was gesloten, konden we een tweede avond blijven dineren, en ook deze keer was het eten heerlijk en het gezelschap aangenaam. We genoten iedere dag van het prachtige uitzicht, de vele bijzondere vogels tijdens onze fietstochten, zoals bijeneters, hoppen, zwarte roodstaarten en een paartje boomvalken, en de mooie omgeving. Wil je fietsen, neem dan e-bikes mee, of huur ze, want het is knap heuvelachtig. Eigenlijk zouden we ook wat negatiefs moeten melden, al was het maar om te zorgen dat de plek niet wordt overlopen, maar we kunnen alleen maar positief zijn - en niet in het minst vanwege de zeer redelijke prijs van de chambre d'hôte. We leerden nog een nieuwe manier van wespen bestrijden: doe wat gemalen koffie in een potje, steek dat aan en laat het smeulen. Gegarandeerd dat de wespen wegblijven! Veel dank, Sylvia en René en vele nieuwe gasten toegewenst!

9
Reactie van Sylvia en René Rook

Heel fijn Marcel en Anna dat jullie hebben genoten van het verblijf bij ons bij Les Coulisses du Morvan. Wij vonden het heel leuk om wat van jullie vogelkennis mee te krijgen en om ook mee te mogen kijken door die fantastische kijker ! En natuurlijk zijn jullie weer van harte welkom !

Hier geweest? Schrijf een recensie