Bed & Breakfast in Frankrijk

Huur een Bed & Breakfast in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Maison Charlotte

Bekijk album (26)
/
 

Beschikbaarheid van 'Maison Charlotte'

Let op! Jessica Rovers heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 10 jul 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Maison Charlotte heeft 4 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in juli 2018

Na een prachtige schilderweek onder leiding van Henk, en nieuwe inspiratie opgedaan, besloot ik nog een paar dagen te blijven in dit heerlijke oord. Jessica en Henk, ik heb erg genoten van jullie gastvrijheid, de heerlijke en gezonde maaltijden, de ontspannen sfeer, en de rust van de plek en de omgeving in de Morvan.
Veel dank voor dit genoeglijke verblijf en zeker tot ziens.
Bertie Groen, Groningen,

9
Bezocht in augustus 2017

Na een lange reis, uit het hoge Noorden, kwamen we op de namiddag aan bij Maison Charlotte. We voelden ons meteen thuis in de heerlijke tuin met prachtig uitzicht! Overal waren zitjes en/of stoelen waar je kon gaan luieren. Erg rustig, maar daar houden wij juist van. Na 2 dagen zijn we verder gaan reizen, maar we komen vast nog eens terug, want naast de prachtige plek, de gastvrijheid en gezelligheid, hebben we er heerlijk gegeten!!

9
Bezocht in september 2014
Ed Harders

Wij kwamen op 28 sept. bij Maison Charlotte aan en werden zeer gastvrij door Jessica ontvangen.Na een welkoms drankje kregen we een rondleiding door het maison en werd onze kamer aangewezen. De bloemetjes kamer is gezellig met een heerlijk bed en een grandioos uitzicht.We hebben drie heerlijke dagen in het huis van Charlotte doorgebracht en van Jessica's kookkunst genoten.Als we nog eens in de buurt zijn komen we zeker nog eens logeren.

9
Bezocht in juni 2014

Beste Jessica en Henk,
Wat een snelle tussenstop zou worden, zijn 2 heel intense en mooie dagen geworden. Een hele hartelijke ontvangst, heerlijk vertoeven onder de kastanjeboom en vooral de overheerlijke en gezonde keuken van Jessica deden smaken naar meer. Fam Martens Belgie

7

Hier geweest? Schrijf een recensie