Bed & Breakfast in Frankrijk

Huur een Bed & Breakfast in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Montgaudon

Bekijk album (10)
/
 

Beschikbaarheid van 'Montgaudon'

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Montgaudon heeft 15 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in september 2020

Wat hebben wij genoten!
Een gaaf , authentiek huis in een prachtige omgeving. Irene en Henk zijn erg gastvrij en vinden het fijn om de streek met de gasten te delen. Absoluut een aanrader voor mooie wandel/fietsroutes en een plek om helemaal tot rust te komen.
Zeker voor herhaling vatbaar.

10
Bezocht in juli 2020
Inge van den Oever-Dechering

Wat hebben wij een heerlijke dagen gehad bij Irene en Henk. Alles klopte gewoon; de gastvrijheid, zorgvuldigheid, prachtig huisje en tuin, privacy en nabijheid. Irene heeft de ruimtes met veel smaak ingericht en is een gastvrouw pur sang. Elke morgen kan je kiezen uit 3 verschillende ontbijten en ontbijt je aan een tafel die prachtig gedekt is. Dank jullie wel en hopelijke tot ziens.
Hartelijke groet Frank en Inge

10
Bezocht in juli 2020

We hebben genoten van de prachtige omgeving, jullie prettig ingerichte huis en fijne tuin, en, niet te vergeten, het heerlijkste en best verzorgde ontbijt ooit. Dank!

9
Bezocht in augustus 2019

Hoi Henk en Irene,
Bedankt voor jullie hartelijke en enthousiaste ontvangst.
We hebben genoten van jullie heerlijke tuin en gezellig en smaaktvol ingerichte huisjes.
Kortom... een echte aanrader!
Warme groet,
Jack en Liek

10
Bezocht in maart 2019

Voor de 2e maal bij de B&B van Irene en Henk geweest, telkens 3 nachten en het is heerlijk. Het is een heerlijk verblijf waar we zijn, heerlijk schoon, voldoende ruimte en een fantastisch ontbijt. Voldoende keuze en elke dag wat anders. In juni gaan we een hele week en we verheugen ons er al weer op. Irene en Henk zijn bijzonder aardig, vriendelijk en behulpzaam.

10
Reactie van Irene Bieszke

Dries en Marian, dankjulliewel voor deze beoordeling! In de komende zomer kunnen jullie eindelijk ook eens van onze tuin genieten. Tot dan, hartelijke groeten, Irene en Henk

Hier geweest? Schrijf een recensie