Bed & Breakfast in Frankrijk

Huur een Bed & Breakfast in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Bergerie de Fuissé

Bekijk album (57)
/
 

Beschikbaarheid van 'Bergerie de Fuissé'

Let op! Monique Rusch heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 31 jan 2018

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bergerie de Fuissé heeft 4 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in september 2017

Wij zijn hier nu voor de 3e keep geweest op onze reis naar en van Zuid-Frankrijk en zijn super enthousiaste over deze voor ons favoriete plek in Frankrijk! Wat een sfeer, gezelligheid, attentie van beide eigenaars. Prachtige ruime kamers met heerlijke bedden. En hoe gezellig ‘s avonds laat na het verrukkelijke diner in het authentieke dorpje, om nog op de cour een wijntje te drinken met de eigenaar Theo en andere gasten. ‘S ochtens genieten van dit ruim ontbijt met liefde geserveerd door Monique, voor wie niets teveel is om de klant naar de zin te maken! Ik zou het een ieder aanraden deze plek in zijn reisprogramma op te nemen!

10
Bezocht in september 2016

Genoten van een warm onthaal, de met kaarsen verlichte binnenplaats 's avonds en niet te vergeten de overheerlijke wijn. De kamer was zeer royaal, mooi ingericht en belang voor mij was de harde matras, goed geslapen. Het goed verzorgde ontbijt was een heerlijke begin van de zonnige dag. Ik kom weer langs met Michele, beloofd !

9
Bezocht in augustus 2016
Edward Lind

Wij komen hier al jaren. Eerst alleen met mijn huidige vrouw Janneke en tussentijds hebben wij 2 prachtige dochters Emma en Josephine. Eieren rapen in het kippenhok hoort tot de hoogtepunt. En tussentijds genieten wij van een overheerlijk glas Pouilly Fuisse in de kersentuin. Geweldig onthaal van Theo met zijn unieke verhalen over zijn roerig verleden. Wij verheugen ons al op volgend jaar !

10
Bezocht in juni 2016
Monique Waterham

Samen met mijn broer en zijn 2 kinderen Siebe en Bouke hebben wij een heerlijke tijd gehad, zelfs nog een tour door de wijnvelden gemakt met de Rolls Royce met Theo als chauffeur. Onvergetelijk ! Niets is aan de toeval overgelaten : geweldige bedden, schone kamers met alle comfort voor een heerlijke verblijf zoals badjassen, slippers en de cosmeticalijn van Rituals. Het royale ontbijt met de eieren van hun kippen is een perfecte begin van een heerlijke dag. De omgeving bied vele interessante bezienswaardigheden. Aperitief in de binnenplaats, spelletjes voor de kinderen en heel belangrijk, een warm onthaal door Theo en Monique. Wij voelden ons helemaal thuis.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie