Bed & Breakfast in Frankrijk

Huur een Bed & Breakfast in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Guyoche

Bekijk album (48)
/
 

Beschikbaarheid van 'Guyoche'

Let op! Gijs en Merel Peeters heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 02 mei 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Guyoche heeft 77 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in juli 2021

Wat een heerlijke plek! Een prachtig landgoed om helemaal tot rust te komen en waar je geweldig kunt wandelen. Gijs en Merel zijn heel gastvrij en zorgen ervoor dat aan niets ontbreekt. Ze verzorgen om de dag een gezellige table met lekker eten. In de omgeving genoeg te zien en te ondernemen. Landgoed Guyoche.....een aanrader!!

10
Bezocht in juli 2021

Een heerlijke week gehad bij Merel en Gijs. Een prachtige b&b op een mooi landgoed. We hebben erg genoten van de gastvrijheid en gezelligheid, ook met de andere gasten. Heerlijk gegeten want Merel en Gijs kunnen een heerlijk diner maken.
Aad & Marianne

10
Bezocht in augustus 2020

We hadden een heerlijke week in Guyoche. Fijne kamer, heerlijke tuin om boekjes te lezen of zomaar wat te zitten en erg gezellige avonden tijdens de gezamenlijke maaltijden.

9
Bezocht in juli 2020

Zo mooi, zo gastvrij in Frankrijk kom je nergens tegen. Voor ons veel te kort, maar de verhalen van Gijs & Merel maakten alles zo levendig. Gewoon volgend jaar weer.

10
Bezocht in juni 2020

Wij kijken terug op een geweldige week in de gite bij Gijs en Merel. Alles klopte; de entourage, het geweldige huis ( zeg liever kasteel) , en de natuur er omheen. Ook de enorme gastvrijheid van Merel en Gijs was super. We hebben dan ook dankbaar gebruikt gemaakt door vaak aan te schuiven bij het diner 's-avonds, samen met andere gasten.
Voor herhaling vatbaar.
Lenie en Kees Brouwers

10

Hier geweest? Schrijf een recensie