Bed & Breakfast in Frankrijk

Huur een Bed & Breakfast in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Hermitage Rochas Couchaud

Bekijk album (18)
/
  • 5
  • 2-3
  • 2
 

Beschikbaarheid van 'Hermitage Rochas Couchaud'

Let op! Gerrit Jansen en Ieneke Broekman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 27 jun 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in juli 2015

Een heerlijke plek om tot rust te komen bij lieve mensen. Ook als heeel lekker wilt eten is dit het juiste adres. Daarom waren wij er dit jaar voor de tweede - maar niet de laatste - keer.

10
Bezocht in juli 2015

Gedurende een week hebben we ons heerlijk ontspannen gevoeld te gast bij Ineke en Gerrit. Wat een geweldige gastheer/gastvrouw zijn dat toch. De Hermitage is een kleine oase. We verbleven in de Aurora kamer: een ruime kamer met een groot comfortable tweepersoons bed onder het puntdak. We zaten er in de warmste week van het jaar, met temperaturen rond de 36 graden. Zelfs dan was het goed toeven op de kamer (gordijnen voor de ramen en de ramen open zodat het door tocht). Meestal maakten we fraaie excursies in de omgeving, of zaten we gewoon te genieten van een boek op het terras beneden in de schaduw. Er is een koel (koud) dompelbad met bronwater en een aangenaam zwembad met warmer bronwater.
Een speciale vermelding verdient de keuken van Gerrit. Het is wel duidelijk dat hij chefkok was in een vorig leven: iedere keer als hij kookte (4 avonden per week), was het puur feest. Met het lekkere weer zaten alle gasten bij elkaar buiten onder het dak van de oude schuur. Iedere keer anders, telkens gezellig.
Een echte aanrader voor iedereen die van natuur, rust, stilte en prettige contacten houdt.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie