Bed & Breakfast in Frankrijk

Huur een Bed & Breakfast in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

La Petite Ecolière

Bekijk album (27)
/
  • 8
  • 3-5
  • 2
 

Beschikbaarheid van 'La Petite Ecolière'

Let op! Vincent Willems heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 20 nov 2016

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in augustus 2013

l'ecole is een prachtige accommodatie in een prachtige omgeving. We hebben er een aantal dagen doorgebracht op onze terugreis vanuit Spanje. Annemieke en Vincent zijn zeer gastvrij en vriendelijk.
We hebben leuke activiteiten in de omgeving gedaan zoals het klimpark in Limoges en kanovaren. Onze kinderen van 10 en 14 hebben ook enorm genoten. Zeker een aanrader.

9
Bezocht in oktober 2013

Heerlijk genoten in de prachtige B&B van Annemieke en Vincent, wat een mooi en ruim appartement! Eigenlijk was ons verblijf te kort!! Twee avonden meegegeten en genoten van het eten en de gezelligheid. In de omgeving hebben we niet veel gedaan, daar was ons verblijf iets tekort voor, maar we zijn heerlijk gaan zwemmen in het meertje in de buurt. Een aanrader is zeker een schoonheidsbehandeling van Annemieke, lekker ontspannen mijn vakantie begonnen. Wanneer we in de toekomst weer vakantie vieren in de buurt, zullen we zeker terugkeren naar La Petite Ecoliere.

9
Bezocht in juli 2013

Wij hebben voor de 2de keer onze vakantie ingezet in La Petite Ecolière en opnieuw was het de perfecte start! Het was ook nu weer een aangename en ontspannen ontvangst. Aansluitend hebben we genoten van een super lekkere maaltijd en voor de kinderen een aangepast menu en dat alles op een erg gezellig domein. Alle ingrediënten aanwezig voor een instant vakantiegevoel! Bedankt Annemiek en Vincent, als we nog eens voorbij jullie moeten passeren komen we zeker opnieuw langs. Oh ja, geef je een dikke knuffel aan sjors van onze kids!!!!!

9
Bezocht in augustus 2013

Voor ons was dit bed & breakfast een ideale plek om een dagje bij te komen, op reis van Uitgeest naar de Costa Brava en Premia de Mar. Wij hebben 2 nachtjes uitstekend geslapen in een zeer comfortabel en ruim appartement (A L' Ecole). Lekker gegeten op donderdagavond en 2 x van een prima ontbijt genoten. Een bezoek aan Oradour-sur-Glane was zeer indrukwekkend, ook voor onze kinderen van 9, 7 en 4 jaar oud.
In het dorpje Saint Auvent hebben we ook nog een toevallig bezoekje gebracht aan het kasteel, wij kregen van de eigenaar een kleine rondleiding aangeboden.
Wij komen graag nog een keer langs in de toekomst!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie