Bed & Breakfast in Frankrijk

Huur een Bed & Breakfast in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Villa Vallière

Bekijk album (17)
/
 

Beschikbaarheid van 'Villa Vallière'

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Villa Vallière heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,7
Bezocht in augustus 2022

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in Villa Vallière! De locatie is prachtig en Gert en Marie-José zijn enorm gastvrij. Helemaal niks op aan te merken, een grote aanrader. Het ontbijt was boven verwachting, en zelfs glutenvrij werd probleemloos verzorgd. Gert en Marie-José weten professionaliteit vlekkeloos te combineren met heel veel gezelligheid en een ontspannen sfeer. Kortom, een perfecte vakantie locatie! Onwijs bedankt voor de leuke tijd, jullie zijn toppers!

10
Bezocht in augustus 2022

We hebben echt vakantie gehad in deze prachtige B en B. Stijlvolle kamers, fijne bedden, luxe badkamer en een mooie kunstcollectie in een monumentaal pand. 's Ochtends een heerlijk uitgebreid ontbijt op het terras, 's Avonds gezellig borrelen bij de buitenbar. Restaurants en bar op loopafstand, Brocante restaurant met lekkere pizza's en een pas geopend restaurant, Le Valaria, waar we een heerlijke lunch hebben gehad. (op tijd reserveren). In de omgeving is er genoeg te zien en te doen, maar het is ook heerlijk relaxen in de grote tuin met hottub, sauna en boomgaard. Een heerlijke plek met een ongedwongen sfeer. Nogmaals bedankt, Marie-Josè en Gert, voor jullie gastvrijheid!

10
Bezocht in juni 2022

Oude tijden herleven als je bij Villa Valliere het terrein op rijd en er verblijft. De oprit en tuin en het mooie authentieke huis met de mooie grote kamers. En niet te vergeten de zacht krakende houten trap naar de 1e en 2e verdieping. Maar het comfort is absoluut van deze tijd. Heerlijke bedden, een prima douche maar ook een sauna en hot tub in de tuin. Zelfs aan een kleine eenvoudige fitnessruimte in de kelder is gedacht. En Gert en Marie Jose zorgen naast een prima ontbijt voor een gezellige en ongedwongen sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. De BBQ avond is een aanrader waar Gert op zijn best is als meester BBQ'er en sfeermaker. De directe omgeving leent zich voor allerlei activiteiten en in het dorp moet je absoluut het brocante restaurant Le Métier proberen. Al met al een unieke en leuke plek in de Creuse.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie