Bed & Breakfast in Frankrijk

Huur een Bed & Breakfast in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Chambre d’amour

Bekijk album (41)
/
  • 10
  • 2-4
  • 3
 

Beschikbaarheid van 'Chambre d’amour'

Let op! Fam. Snoek heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 03 okt 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in juni 2010

Wij kijken terug op een onvergetelijke vakantieperiode op jullie landgoed. De presentatie op jullie site was voor ons aanleiding om te boeken en heeft onze verwachtingen overtroffen. De oprechte vriendelijkheid, warmte, de sfeer en gastvrijheid hebben wij zeer gewaardeerd. Niet alleen een schitterende lokatie, maar de smaakvol luxe ingerichte kamer, het sanitair, kortom de gehele verzorging.
Elke ochtend het ontbijt buiten op het terras en de keren dat wij 's avonds gebruik hebben gemaakt van het heerlijke 3 gangen diner, wat door Christine zelf werd bereid, met de daarbij behorende voortreffelijke wijnen, doen ons met heel veel plezier terugdenken aan een fijne periode.
Het zwembad en de gehele dag verwent kunnen worden met gerechtjes en drankjes maakte deze vakantie voor ons AF.
Nogmaals bedankt ook voor de gepaste wijze waarop jullie met je gasten omgaan en niet te vergeten de gesprekken met Ronald.
Een aanbeveling.
Henny en Ton Rosier

9
Bezocht in juli 2007

Chambres d'hôtes was voor ons iets onbekends. Via de foto's op de website waren we al een beetje op de hoogte maar de werkelijkheid overtrof echt alles. De warme sfeer en jullie gastvrijheid zijn niet op foto's uit te drukken. Wij voelden ons direct bij jullie thuis en vonden het heel bijzonder om als een van de eerste gasten jullie nieuwe chambre d`hôtes in te mogen wijden. De kamers zijn bijzonder luxueus en smaakvol ingericht en hetzelfde geldt voor de prachtige badkamer. Je waant je in een 700 jaar oud kasteel compleet met groot haardvuur maar dan wel met alle luxe voorzieningen die je maar kunt wensen zoals Nederlandse TV op de slaapkamer en goede boxspringbedden. We waren aangenaam verrast door de culinaire hoogstandjes die de gastvrouw iedere avond weer op tafel toverde, hier kan werkelijk geen restaurant tegenop. Ook het ontbijt was fantastisch, warme broodjes en allerlei soorten croissantjes geserveerd op het terras of op bed, wat een luxe! Tevens vonden wij het heerlijk dat we gedurende de gehele dag allerlei gerechtjes en drankjes van de kleine kaart konden bestellen die indien wij dat wensten bij het prachtige zwembad of op de kamer opgediend werden. Een beter logeeradres kun je je niet wensen, echt een aanrader! Christine en Ronald, heel erg bedankt, wij hebben ontzettend genoten en zullen nog vaak terugdenken aan de gezellige avonden bij jullie aan tafel met de heerlijke gerechten en aan de leuke gesprekken met jullie onder die prachtige sterrenhemel.

10
Bezocht in augustus 2007

Onvindbaar, dat was mijn eerste conclusie nadat TOM-ToM ons na 1000km feilloos had weten te brengen tot Monpon,maar.... dan ben je er nog niet. 19km en 69 bochten nog te gaan maar dan maakt de lange reis alles weer goed: welkomstdrankje en ontvangst door Christine Wiarda en Ronald Snoek op een een schitterend landgoed. Een lange reis wordt snel vergeten op dit schitterende landgoed. Wij hadden het het genoegen gebruik te kunnen maken van een van van de CHambres \\\\\\\'hotes van onwaarschijlijke afmetingen. Op de site vandeze locatie staan alle details dus ik ga dat niet herhalen. Vermeld dient te worden dat de gastvrouw(Christine) ooit een eigen cateringbedrijf heeft gerund en derhalve tot een van de topkokkinnen mag worden gerekend. Wij hebbben iedere avond genoten van het
wisselende drie gangen menu inclusief per persoon een halve liter wijn per persoon. Er is een prima zwembad dat door Roland nauwlettend wordt onderhouden. Om een lang varhaal kort te houden: alles is prima verzorgd.
Evert-Jan van Beek en Janneke Dorrepaal.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie