Bed & Breakfast in Frankrijk

Huur een Bed & Breakfast in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Le Montet Chambre d'hotes

Bekijk album (30)
/
  • 16
  • 2-5
  • 4
 

Beschikbaarheid van 'Le Montet Chambre d'hotes'

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in augustus 2016

Voor wie rust en ruimte zoekt. Zeer geschikt voor alle leeftijden.
Accommodatie ligt op de route naar het zuiden. Zeer de moeite waard om hier uw tussenstop te houden. Accommodatie beschikt over een gite, diverse kamers, trekkershut, Saharatent. Ook mogelijkheid om met eigen kampeermiddel te verblijven.
Rustige, (kind)vriendelijke plek. Speelgoed aanwezig voor kleine(re) kinderen zoals stepje en tractor. Kleine glijbaan en wipwap. Voor de allerkleinsten ook een baby wipwap. Voor de oudere kinderen is er een pingpongtafel en een tafelvoetbaltafel en zijn er voetbaldoeltjes beschikbaar. In de recreatieruimte liggen diverse gezelschapsspellen en boeken . Tevens een trampoline waar jong en oud naar hartenlust op kan springen. Zwembad.
Mogelijkheid om (op dag van aankomst) mee te eten; frietschotel bestaande uit friet, hamburger en salade. Mogelijkheid om ontbijt te reserveren. Buffet: brood, croissant, crackers, divers zoet en hartig beleg, ei, fruit, yoghurt, ontbijtgranen, koffie, thee, enz.
Ideaal, na een lange autorit niet zelf hoeven koken en de volgende ochtend weer uitgerust, na een heerlijk ontbijt, vertrekken.
Tevens organiseren eigenaren van tijd tot tijd een culinaire avond.
De enorme tuin zorgt altijd voor een plekje in de zon of in de schaduw. Er zijn diverse zitjes met (lig)stoelen. Doordat de tuin zo groot is, is er voor iedereen een plekje.
Reist u zonder kinderen, ook dan is deze plek geschikt. Het is een oase van rust.
Tips voor uitjes in de omgeving.
Eigenaren zijn hartelijk en gastvrij zonder opdringerig te zijn. Staan altijd voor je klaar.
Een heerlijke plek voor een korter óf langer verblijf. Van harte aanbevolen!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie