Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Theo Koenders

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 uur.

Over deze bed and breakfast

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Voor meer informatie kunt u ook onze website bezoeken: www.peyrebatut.com.

De chambres d'hôtes op Domaine Peyrebatut biedt accommodatie aan twee personen. De chambres d'hôtes kan ook worden gehuurd in combinatie met de gîte, waarmee de totale accommodatie wordt uitgebreid naar zes personen. De chambres d'hôtes, gelegen direct naast het hoofdverblijf van de eigenaren, ligt op een landgoed van 5 ha. op een van de heuvels bij het dorp Saint Puy. Het biedt alle rust en ruimte en heeft een prachtig uitzicht op Saint Puy en de omringende heuvels met wijngaarden en prachtige zonnebloemvelden.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Internet
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Domaine Peyrebatut'

Selecteer een kamer.

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De chambres d'hôtes, gelegen direct naast het hoofdverblijf van de eigenaren, ligt op een landgoed van 5 ha. op een van de heuvels bij het dorp Saint Puy. Het biedt alle rust en ruimte en heeft een prachtig uitzicht op Saint Puy en de omringende heuvels met wijngaarden en prachtige zonnebloemvelden.

In het dorp Saint Puy vindt u een bakker, slager, kleine supermarkt, benzinepomp, apotheek, galerie en wijnchateau Monluc. Centraal gelegen in het dorp bevindt zich restaurant Chez Vous waar u op het prachtige, overdekte buitenterras kunt genieten van heerlijke, eigentijdse gerechten en een prachtig glas wijn.

Het landschap van de Gers is te omschrijven als een streek met zachtglooiende heuvels. Samen vormen deze uitlopers van de Pyreneeën een prachtig bosrijk heuvelachtig landschap. De hellingen zijn vaak bedekt met zonnebloem- en maisvelden en wijngaarden. Verder is de Gers bekend door de eeuwenoude pelgrimsroutes die er doorheen lopen naar het bedevaartsoort Santiago de Compostela.

Auch, de hoofdstad van de Gers, is op slechts 30 km afstand, hier vindt u alle faciliteiten van een grote stad, gezellige markten en terrasjes. Een bezoek aan Toulouse (100 km) zult u zeker de moeite waard vinden. De roze stad, zo genoemd vanwege de overwegend roze kleur van de bakstenen, biedt alles wat u zich kunt wensen.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Kamers

  • Grange

    • Geschikt voor 2 personen
    • 1 tweepersoonsbed
    • Toilet Privé
    • Wastafel Privé
    • Internet
    • Terras
    • Koffie en thee

    De chambres d'hôtes is 'en pierre' gebouwd en in 2011 volledig gerenoveerd en is modern ingericht. De totale oppervlakte is 80 m2 ingedeeld in een zeer ruime kamer met kitchenette, een badkamer met toilet en ruime inloopdouche en een slaapruimte (vide) met een tweepersoonsbed. Rond de chambres d'hôtes liggen terrassen. De kitchenette is voorzien van een koelkast, Nespresso koffiemachine, waterkoker en serviesgoed. Er is geen kookgelegenheid. Wij verzorgen elke ochtend een heerlijk ontbijt voor onze gasten in de chambres d'hôtes (mits deze niet is gehuurd in combinatie met de gîte). Er is Wi-Fi aanwezig. Op het landgoed bevindt zich een zwembad (5 x 12 m) dat beschikbaar is voor de gasten en de eigenaren. Parkeerruimte is aanwezig op het landgoed.

Recensies

Domaine Peyrebatut heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Wat een geweldig verblijf bij Nicolette en Theo op domaine Peyrebatut! Een prachtig ingerichte chambre d‘hote, modern, ruim en sfeervol met oog voor detail. Tevens een prachtig uitzicht op de omgeving die uitnodigt om te ontdekken! Heerlijk gefietst in de omgeving en heerlijk gegeten bij restaurants die ons werden aangeraden. Het zwembad is ruim met ook uitzicht op de omgeving. Daarnaast maakten de hartelijke gastvrijheid en een heerlijk en gevarieerd ontbijt ons verblijf tot een geweldige ervaring!

  • Petra en Henk uit Leiden

    9 sterren

    We hebben een heerlijke week gehad bij Theo en Nicolette. Ze zorgen voor een relaxte sfeer en een fantastisch ontbijt (ja, elke dag weer iets anders!). De kamer is heel smaakvol en modern ingericht. Buiten op je terras heb je een prachtig uitzicht. Lekker zwembad erbij, helemaal goed!

  • Netty en Wim Martens uit Ede

    9 sterren

    In de buurt van Saint Puy, Gers, ligt Domaine Peyrebatut. Het Domaine wordt omringd door landbouwgrond en biedt daardoor veel ruimte en rust. In de 1e week van juli 2016 verbleven wij in de Chambre d'hote op Domaine Peyrebatut. De Chambre d'hote is zeer ruim, modern ingericht en biedt veel comfort. De eigenaren zijn gastvrij en vriendelijk. De warme ontvangst door de eigenaren was dan ook de voorbode van een heerlijke week op het Domaine. Elke ochtend werden wij verrast met een heerlijk ontbijt. Naast de Chambre d'hote biedt de Domaine Peyrebatut nog een Gite en een fantastisch zwembad.
    De omgeving is prachtig en biedt veel mogelijkheden. Wij hebben genoten van de Chambre d'hote, het uitzicht, de natuur, de golfbanen in de regio en de vele goede restaurants. Wij hebben een heerlijke week gehad en hebben besloten volgend jaar terug te komen.
    Scoreverdeling: Comfort 9, Faciliteiten 9, Hygiene 9, Locatie 10, Gastvrouw/heer 10

Culinair en wijn

Wij bevinden ons in het gebied waar de armagnac, ganzenlever en paté vandaan komen. In Saint Puy ligt restaurant Chez Vous, waar u heerlijk kunt genieten van een eigentijdse maaltijd en een goed glas wijn. Tevens vindt u in het dorp Château Monluc waar u kunt genieten van de Pousse-Rapière en de wijnen van het Château kunt proeven. In de omliggende plaatsen vindt u veel gezellige restaurants en diverse wijnhuizen die u kunt bezoeken.

Wat is er te doen

In de directe omgeving van Saint Puy zijn er talloze mogelijkheden om diverse activiteiten te ondernemen, zoals zwemmen in het meer bij Castéra Verduzan, golfen in Auch of Fleurance, wandelen in de omgeving (o.a. route de Santiago de Compostella) of zweefvliegen bij Béraut. De Pyreneeën liggen op ca. 2 uur rijden.

Iedere week kunt u markten, en lokale feesten bezoeken. Enkele belangrijke zijn het beroemde Jazz-In-Marciac festival, het Country en Western feest in Mirande óf het Fiesta-Latina in Vic-Fezensac. U kunt ook een rondleiding reserveren voor de Airbus fabrieken in Toulouse.

In de buurt (max 30 minuten per auto): tennis, zwemmen, golfen, wandelen, fietsen, (zweef)vliegen.

  • Bij wandelpaden
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

Verblijf in de chambres d'hôtes is minimaal drie nachten.

Voor meer informatie kunt u ook onze website bezoeken: www.peyrebatut.com.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

De prijs is inkl ontbijt geserveerd op eigen terras of in de kamer.

Heb je vragen?

- Maak een keuze -

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per nacht vanaf

€ 135

Prijs per nacht vanaf

€ 135