Bed & Breakfast in Frankrijk

Huur een Bed & Breakfast in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Domaine Peyrebatut

Bekijk album (40)
/
 

Beschikbaarheid van 'Domaine Peyrebatut'

Theo Koenders heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 19 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Domaine Peyrebatut heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in september 2021

Wat een geweldig verblijf bij Nicolette en Theo op domaine Peyrebatut! Een prachtig ingerichte chambre d‘hote, modern, ruim en sfeervol met oog voor detail. Tevens een prachtig uitzicht op de omgeving die uitnodigt om te ontdekken! Heerlijk gefietst in de omgeving en heerlijk gegeten bij restaurants die ons werden aangeraden. Het zwembad is ruim met ook uitzicht op de omgeving. Daarnaast maakten de hartelijke gastvrijheid en een heerlijk en gevarieerd ontbijt ons verblijf tot een geweldige ervaring!

10
Bezocht in juli 2018

We hebben een heerlijke week gehad bij Theo en Nicolette. Ze zorgen voor een relaxte sfeer en een fantastisch ontbijt (ja, elke dag weer iets anders!). De kamer is heel smaakvol en modern ingericht. Buiten op je terras heb je een prachtig uitzicht. Lekker zwembad erbij, helemaal goed!

9
Bezocht in juli 2016

In de buurt van Saint Puy, Gers, ligt Domaine Peyrebatut. Het Domaine wordt omringd door landbouwgrond en biedt daardoor veel ruimte en rust. In de 1e week van juli 2016 verbleven wij in de Chambre d'hote op Domaine Peyrebatut. De Chambre d'hote is zeer ruim, modern ingericht en biedt veel comfort. De eigenaren zijn gastvrij en vriendelijk. De warme ontvangst door de eigenaren was dan ook de voorbode van een heerlijke week op het Domaine. Elke ochtend werden wij verrast met een heerlijk ontbijt. Naast de Chambre d'hote biedt de Domaine Peyrebatut nog een Gite en een fantastisch zwembad.
De omgeving is prachtig en biedt veel mogelijkheden. Wij hebben genoten van de Chambre d'hote, het uitzicht, de natuur, de golfbanen in de regio en de vele goede restaurants. Wij hebben een heerlijke week gehad en hebben besloten volgend jaar terug te komen.
Scoreverdeling: Comfort 9, Faciliteiten 9, Hygiene 9, Locatie 10, Gastvrouw/heer 10

9

Hier geweest? Schrijf een recensie