Bed & Breakfast in Frankrijk

Huur een Bed & Breakfast in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Couleur Menthe à l'Ô Gastenkamers

Bekijk album (34)
/
 

Beschikbaarheid van 'Couleur Menthe à l'Ô Gastenkamers'

Let op! Gerda De Smet heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 07 okt 2018

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Couleur Menthe à l'Ô Gastenkamers heeft 56 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in juli 2018

Ons verblijf bij Gerda en Rene is supergoed meegevallen. Zeer warm en hartelijk onthaal! Zeer mooie en verzorgde kamer, met airco! Rustig gelegen, met twee zwembaden ter beschikking. Zeer goeie uitvalsbasis om de streek te verkennen. Je wordt hier ook begeleidt en geïnformeerd over de streek! Lekker en verzorgd ontbijt en avondmaal! We hebben er een supergezellige tijd doorgebracht! Aanrader!!!!

10
Bezocht in juni 2018

Ons verblijf van 1 week in de maand juni in Couleur Menthe à lô was uitstekend . Vriendelijke eigenaars,we zijn daar goed ontvangen geweest.Het ontbijt was prefect ,nettjes en propere kamer. Een heel rustig domein met zwembad. Prachtige omgeving mooie dropjes om gaan de bezoeken en de wandelen.Zeker voor herhaling vatbaar, want het is ons derde jaar dat we langs gaan zo toffe mensen :van jaar 2016 ,2017 en 2018.

10
Bezocht in juni 2018

Fantastische uitbaters Gerd en René. Het is als thuiskomen.
Nooit in zo een propere locatie gelogeerd. Heel ruime gites. Heerlijk eten. Gewoonweg perfect. Daarom komen we al een aantal jaren terug bij Gerd en René

10
Bezocht in juni 2018

Prachtig domein. Komen al 10 jaar met graagte naar Gerd en Rene. Heel vriendelijke en gastvrije mensen. Altijd tot helpen bereid.
Ruime gites. Mooie zwembaden.

10
Bezocht in juni 2018

We zijn in juni 3 weken geweest en komen in september ook altijd terug. Het is er gewoon top. Gerd en René zijn heel sympathieke en lieve mensen! Maken heel lekker eten. Ze hebben een mooi domein en heel mooie streek. Zeker een aanrader! De verwelkoming is altijd heel gastvrij. Krijg je altijd een drankje en kan je een babbeltje doen met elkaar. Zo kan ik blijven vertellen. Kort en bondig. Gewoonweg SUPER!!!
Doe zo voort!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie