Bed & Breakfast in Frankrijk

Huur een Bed & Breakfast in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Bastide La Folle du Logis

Bekijk album (19)
/
  • 6
  • 2
  • 3
 

Beschikbaarheid van 'Bastide La Folle du Logis'

Anita Hageman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 08 jun 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in augustus 2011

Hoi Anita & Guus, God in Frankrijk bestaat. Zo heb ik me namelijk bij jullie gevoeld. Wat een idyllische plek hebben jullie gecreëerd. Alles ademt sfeer uit. Wij voelden ons door jullie warme ontvangst direct thuis. Van het ontbijt, naar de lunch & naar het diner... het was allemaal even heerlijk en met liefde klaargemaakt. Bedankt voor de fantastische week ! Groetjes, Jeroen & Sandra

9
Bezocht in augustus 2011

Anita en Guus,

Na vorig jaar kort verblijf; nu een volle week genieten in de Bastide! Wat een topplek zo midden in de Provence. Heerlijk genoten van alle comfort, super Table d'Hote, wijn en supersfeer die jullie creeren. Erg bedankt en tot snel!

Pieter & Alice

10
Bezocht in juli 2011

Beste Anita en Guus. Wij vonden ons verblijf in jullie bastide echt fantastisch. Wij hebben zeer hard genoten van de rust , gezelligheid ,comfort en ten zeerste van jullie gastvrijheid. De table d'hotes was ook verrukkelijk .
Bij jullie is het echt leven als een god in Frankrijk. Bedankt voor alles
Jan en Frauke

9
Bezocht in juli 2011

Dag Anita

Wij waren van 25 juni tot 4 juli 2011 in jouw prachtige landhuis.
We hebben genoten van het sfeervolle huis, de mooie tuin, het verkoelende zwembad, het lekkere ontbijt, en de mooie plekken in de regio.
We hadden een prima tijd.
Doe de groeten aan Riet en Stef

8
Bezocht in augustus 2007

Wij hebben echt genoten van het huis, de terrassen en de hele sfeer er om heen. Heerlijk opfrissen in het zwembad en 's avonds lekker eten op 1 van de terrassen. Een uitgebreid ontbijt in de schaduw en een gastvrij onthaal maakt dit verblijf een echte aanrader. Gunstig gelegen voor alle mogelijke uitstapjes.

8

Hier geweest? Schrijf een recensie