Bed & Breakfast in Frankrijk

Huur een Bed & Breakfast in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Les Cerisiers

Bekijk album (32)
/
 

Beschikbaarheid van 'Les Cerisiers'

Ellen Cremers - Van Zwol heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 23 jun 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Les Cerisiers heeft 18 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,6
Bezocht in juni 2018

Dit jaar voor de 2e keer de vakantie doorgebracht in de gite. Opnieuw genoten van het comfort, de fijne tuin en de gastvrijheid van Ellen. Naast de gite een mooi uitzicht op de kale berg, De mont Ventoux. Opnieuw de leuke markt in Bedoin bezocht. De hoofdstraat blijft gezellig. Zo vanaf de gite zijn er mooie wandelingen te maken door de wijngaarden. Vanuit Bedoin zijn er mooie wandelingen uitgezet, die goed zijn aangegeven. In Calombe 2 mooie wandelingen gemaakt. Niet onbelangrijk: er zijn in Bedoin gezellige terrasjes, goede restaurants etc. om na een goede wandeling te genieten. Voor ons zeker niet de laatste keer om in deze omgeving te verblijven en een goed verblijf in Les Cerisiers weten we al.

9
Reactie van Ellen Cremers - van Zwol

Chers Ab en Suze.............hartelijk bedankt dat jullie de moeite namen ook nog zo'n mooie beoordeling op Gites te schrijven. Ook ik hoop vanzelfsprekend op een mooi weerzien in Bedoin . Het is en blijft nog steeds een bijzonder seizoen wat het weer betreft. De zomer gaat hopelijk snel een aanvang nemen. Blijf gezond en vindt vooral nog veel plezier in je dagelijkse bezigheden!!!........Schilder met veel creativiteit Suze en Ab!!

Bezocht in oktober 2017

Na een warm welkom hebben wij een fantastische vakantie genoten.
Nadat wij voor een week hadden geboekt, hebben wij nog 5 nachten extra geboekt, dit mede door het verwachte weer en de fijne gite.
Heerlijk was het om buiten te zitten s'middags na een tochtje.
De rust,
het ontbijt overtrof onze verwachtingen.

10
Reactie van Ellen Cremers - van Zwol

Goede middag José en Ruud............Wat een een geweldig mooie recensie van jullie....hartelijk bedankt ervoor!! Ik wens jullie nog vele mooie vakanties samen......en blijf nog lange gezond en gelukkig samen

Bezocht in september 2017

Van de zomer(2017) voor de derde maal de gite les Cerisiers gehuurd. Dat zegt op zich al voldoende.
heerlijk huis, zeer compleet ingericht, schoon, terras met veel privacy.
leuke tips en gezellig praatje met/van Ellen en Basil. En natuurlijk een prachtige omgeving.
Wij hebben weer genoten!
Joop en ingrid.

9
Reactie van Ellen Cremers - van Zwol

Chers Joop en Ingrid, Hartelijk bedankt voor jullie moeite om zo'n mooie beoordeling te plaatsen.....het was weer fijn om jullie als gast te hebben en natuurlijk mis ik vooral de kleine ontmoetingen 's morgen op weg of terug van de bakker........met dank en wie weet zien we elkaar weer in Bedoin, vriendelijke groeten Ellen Cremers.

Bezocht in augustus 2017

Lieve Ellen en Basil,
Wat was het weer GENIETEN van een zalig verblijf bij jullie!Alles tip top in orde ! Zo'n hartelijk welkom met de lekkere verjaardagstaart voor Ellen! Ik heb het receptje nog niet geprobeerd, maar ga dat zeker doen!
Dankjewel voor alle goede zorgen en voor de warme vriendschap !
Top-locatie! Top-mensen! XXX

10
Reactie van Ellen Cremers - Van Zwol

Chère Lea Hartelijk bedankt voor je heerlijke openhartigheid............het was ondanks de veel te hoge temperaturen weer een plezier jullie in Les Cerisiers te hebben . Altijd positief dat jullie toch weer heerlijk gefietst hadden, ofschoon het misschien af en toch wel erg zwaar was tijdens de heetste periode van de afgelopen zomer..........het ga je goed en wie weet tot in Bedoin!! met vriendelijke groet Ellen Cremers

Bezocht in juli 2017

Wij hebben een heerlijke tijd gehad in Les Cerisiers. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Leuke dorpjes en natuurlijk de Mont Ventoux. Iedere ochtend met een heerlijk ontbijt van Ellen, advies van Basil en een mooi uitzicht vanaf het balkon over het dal.

8
Reactie van Ellen Cremers - Van Zwol

Chers Astrid en Marc Ik moet nog steeds denken aan die stoere Marc die met een verschrikkelijke mistral de natuur toch de baas werd...........het bereiken van de top ging niet van een leien dakje, proficiat nog............Astrid ik hoop dat jullie nog veel plezier gaan beleven; samen er op uit, op de fiets. Fijn dat jullie kennismaking met de streek zo goed is bevallen en wie weet tot een nieuwe gelegenheid. Bedankt met hartelijke groeten Ellen

Hier geweest? Schrijf een recensie