Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Ine en Ruud

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 5 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Vraag voor meer info en beschikbaarheid.

Onze vrijstaande ruime villa met zwembad is in de zomer van 2012 opgeleverd en is voorzien van een zeer luxe en volledig nieuwe inrichting. De woning met een totale woonoppervlakte van 120m2 bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, bijkeuken, drie ruime slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet. De woning is gelijkvloers. Het huis wordt omringd door een tuin op verschillende niveaus. Middels een trap bereikt u het lager gelegen deel van de tuin en het zwembad. Op de twee aanwezige terrassen kunt u, afhankelijk van uw voorkeur, de hele dag van de zon of de schaduw genieten. Op het terras bij het zwembad kunt u gebruik maken van comfortabele ligstoelen en parasol. U heeft ook de beschikking over een barbecue.
De woonkamer van 35m2 is voorzien van alle gemakken zoals een comfortabele zithoek, grote zes persoons eettafel en een Full HD flatscreen TV met alle Nederlandse televisie en radio zenders. U heeft de beschikking over een CD/DVD speler. In de woning is draadloos WiFi-internet aanwezig waarvan u gratis en onbeperkt gebruik kunt maken. Tevens kunt u gebruik maken van de aanwezige boeken en tijdschriften.

De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met een vier pits keramische kookplaat, combimagnetron hetelucht oven en een vaatwasser. U kunt ook gebruik maken van de in de bijkeuken geplaatste wasmachine en wasdroger. Hier treft u ook een extra koelkast met vriesgedeelte aan.
Slaapkamer één is voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed (200x160).
De tweede slaapkamer is uitgerust met twee eenpersoonsbedden 2 x (200x80) welke tegen elkaar zijn geschoven. Deze kunnen eenvoudig van elkaar worden gescheiden waardoor het twee losse eenpersoonsbedden worden.
De derde slaapkamer is voorzien van een eenpersoonsbed (200x80). U kunt dit bed eenvoudig uittrekken met een bed van eveneens (200x80) waarmee een volwaardig en comfortabel tweepersoons bed ontstaat.
Eén van de slaapkamers beschikt over een aangrenzende badkamer. Ook aan de kleine gasten is gedacht, er zijn een opvouwbaar kinderbedje en kinderstoel aanwezig.
Beide badkamers zijn luxe uitgevoerd en voorzien van een inloopdouche. Eén badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel met dubbele wastafel. De andere badkamer heeft een wastafelmeubel met één wastafel.
In de woning zijn onder andere ook aanwezig een strijkplank en strijkijzer, stofzuiger, droogrek en schoonmaakartikelen.

Voor meer informatie of vragen over de beschikbaarheid kunt u ons een berichtje sturen.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Villa l'Esprit du Sud'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De woning is gelegen in een mooie rustige woonwijk in Anduze. Het centrum van Anduze bereikt u via een leuke wandeling van een kwartier of binnen 5 minuten met de auto. Anduze, ook wel “La porte des Cevennes” genoemd is een bruisend stadje met terrasjes, restaurants en leuke winkelstraatjes. In het hoogseizoen vinden er allerlei activiteiten plaats zoals kunstmarkten, avondmarkten en wijnproeverijen. Ook buiten het hoogseizoen valt er altijd wel iets te beleven. Anduze is een pottenbakkersstad en staat bekend om zijn vases d’Anduze. Vanuit Anduze kunt u met de oude stoomtrein door het prachtige natuurgebied naar St.Jean du Gard gaan. Ook het grote bamboebos “Le Banbousserai” is zeker een bezoek waard.

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Recensies

Villa l'Esprit du Sud heeft de afgelopen 4 jaar 3 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.333333333333334 sterren
  • 10 sterren

    Net als vorig jaar hebben we een heerlijke vakantie gehad in deze mooie villa, welke van alle comfort is voorzien. Mooi uitzicht vanuit het terras van de villa. ‘s avonds genieten op het terras van de rust en de mooie luchten. Voor ons was de villa ook een goed vertrekpunt om te fietsen in de Cevennen, heerlijk rustige wegen en prachtige uitzichten. Kortom een heerlijke vakantie gehad.

  • 9 sterren

    Wij hebben een topweek gehad!!!  Zo blij dat we dit huis last minute nog konden vastleggen. Deze week was veel te snel voorbij natuurlijk! We voelden ons direct thuis! Jullie hebben dit zo goed ingericht en voorzien... we hadden zelf veel te veel bij 😂
    Dit adresje is een absolute aanrader!  In de omgeving is veel te doen, je kan gewoon beneden naar het dorp om de stoomtrein van de Cevennen te nemen, met waterschoenen een wandeling maken in de Gardon om je eigenste natuur-privé zwembadje te ontdekken, wandelen in de mooie natuur...
    Zonder maar 1 keer de auto te nemen!   Dat is vakantie!!

  • 9 sterren

    We zouden dit jaar weer naar L'Esprit du Sud gaan, onze eerste week van de zomervakantie. Om lekker uit te rusten en de kids wilden heel graag weer naar het prachtige zwembad... Het liep anders. Door corona hebben we in het voorjaar contact opgenomen met Ruud en Ine, gevraagd of er mogelijkheden zijn om de vakantie een jaar uit te stellen. Ruud en Ine hebben meegedacht met een oplossing die voor ons allen goed was, dat was erg fijn.
    En ook heel fijn dat we Anduze nog te goed hebben! Een jaar voorpret!

Wat is er te doen

In de directe omgeving kan gezwommen worden in de rivier de Gardon en kunt u prachtige wandelingen maken in het nabijgelegen natuurgebied. De gunstige ligging maakt het mogelijk om van hieruit uitstapjes te maken naar onder andere Uzès, Nîmes, Arles, Avignon. Indien u een dagje naar het strand wilt kan dat. De Middellandse Zee ligt op 1 uur rijden afstand. U kunt dit bijvoorbeeld ook combineren met een bezoek aan het beroemde natuurgebied “de Camargue”.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route

Wat je ook moet weten...

Villa l’Esprit is een zeer comfortabele en moderne villa voorzien van alle luxe en comfort en een eigen zwembad. De villa is gelegen in mooie en rustige omgeving in een buitenwijk van het gezellige stadje Anduze. U kunt Anduze eenvoudig te voet bereiken, het is een wandeling van ongeveer 15 minuten. U kunt de auto laten staan als u een hapje gaat eten in één van de restaurants in het stadje en dus met een onbezorgd hart genieten van een wijntje.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Huurprijzen zijn per week en zijn exclusief éénmalig 125 euro schoonmaakkosten (zwembad en eindschoonmaak)
De borg bedraagt 400 euro.
Bed/bad en keuken linnengoed dient u zelf mee te nemen. Dekbed en kussens zijn aanwezig.
Bij reservering ontvangt u een overzicht van het linnengoed dat u zelf dient mee te nemen.

De huurperiode loopt van zaterdag tot zaterdag. Vertrek in de ochtend uiterlijk om 10.00 uur. Aankomst vanaf 16.00 uur in de middag.

Als u heeft gekozen voor een bepaalde periode zetten wij deze voor u in optie. Na een aanbetaling van 25% van de huursom zal de huurovereenkomst definitief worden gemaakt. Het restant bedrag dient uiterlijk zes weken voor de huurperiode te zijn voldaan. Na ontvangst van de huurgelden ontvangt u de adresgegevens en de routebeschrijving naar ons huis alsmede alle overige "instructies". Wij adviseren u een reis en annuleringsverzekering af te sluiten.

Zelf meenemen

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 400,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 125,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.095

Prijs per week vanaf

€ 1.095