Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
David Asquith

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over deze bed and breakfast

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Een warm welkom wacht u in The Old Farm of Amfreville B&B in de buurt van Saint Mere Eglise. Een perfecte locatie om alle invasiestranden van Normandië, musea en nog veel meer te ontdekken. Normandië bruist van geschiedenis, wat uw interesses ook zijn, er is voor elk wat wils.
De oude boerderij van Amfreville is liefdevol gerestaureerd door het echtpaar David en Alyson die ervoor zorgen dat uw verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk is. De kamers zijn ingericht naar een hoge standaard, waarbij comfort voorop staat. Bovendien kunt u 's ochtends zeker zijn van een heerlijk ontbijt. Ze bieden ook een avondmaaltijd en gaan net iets verder dan het gemiddelde bed & breakfast.
David is onlangs met pensioen gegaan bij het Britse leger, na 24 jaar als militaire chef-kok. Hij zal dus niet alleen uw passie voor militaire evenementen en familievoorouders delen - u kunt er zeker van zijn dat de aandacht voor detail voor ontbijt en diner is zoals het hoort. Zowel David als Alyson staan, vanwege hun lokale kennis, voor u klaar om u te helpen met eventuele vragen over uw reisschema tijdens uw verblijf.
Na 5 jaar renovatiewerken om The Old Farm of Amfreville liefdevol te restaureren, openden David en Alyson in 2019 hun deuren voor gasten.
Ze zijn ervan overtuigd dat u zult genieten van de smaakvol ingerichte en goed doordachte kamers. Met comfortabele bedden, fijn beddengoed, zachte handdoeken, badjassen en handgemaakte zeep. Alyson heeft veel aandacht besteed aan de kleine details - een plek waar ze zelf zouden willen verblijven.
Het ontbijt bestaat uit verse, traditionele, lokale en zelfgemaakte producten met vers gemaakte wafels uit het ijzer. Wat is een betere manier om je dag te beginnen?!
Na afloop kunt u op een zonnige middag ontspannen en genieten van een boek op de mooie binnenplaats, in een van de vele zitjes. As de zon ondergaat (Normandië heeft heel weinig lichtvervuiling - je zult versteld staan ​​van de sterren!) voel je dan vrij om gezellig voor de vuurplaats te gaan zitten.
Het huis is centraal verwarmd en het hele jaar door comfortabel. Geniet in de wintermaanden van de houtkachels in de woon- en eetkamer. Zet in de zomermaanden uw ramen open om de overvloed aan vogels te horen die de boerderij delen.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Table d'hôtes
  • Familiekamer
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'The Old Farm of Amfreville '

Selecteer een kamer.

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De oude boerderij van Amfreville ligt in Cauquigny, op slechts 4 km van het historische stadje Sainte Mere Eglise, beroemd om de plek waar parachutist John Steele werd gevangen op de kerktoren.
Tijdens de Duitse bezetting huisvestten de boerderij en de bijgebouwen een officier van de 91e Infanteriedivisie en de 20 mannen onder zijn bevel, die hier een veldpostkantoor en communicatiecentrum exploiteerden.
Later werd het tijdelijk gebruikt als een Duits veldhospitaal tijdens de slag om Normandië, tot de bevrijding door de 82nd Airborne Division.

  • Landelijk
  • In/bij een dorp

Kamers

  • Red Toile Room

    • Geschikt voor 3 personen
    • 1 tweepersoonsbed
    • 1 éénpersoonsbed
    • Bad Privé
    • Toilet Privé
    • Wastafel Privé
    • Internet
    • Koffie en thee

    De gastenkamer 'Red Toile', gelegen op de eerste verdieping, is onze grootste kamer, licht en ruim met een kingsize hemelbed. Deze kamer met uitzicht aan twee zijden kijkt uit op de tuin en op het Normandische platteland.
    De kamer is smaakvol ingericht met rode Toile de Jouy-stoffen die de kleuren van Farrow & Ball aanvullen, met originele houten vloeren en zichtbare houten plafonds. Het divanbed biedt het voordeel een extra bed, voor een kind tot 10 jaar, op aanvraag.
    De luxe badkamer is voorzien van een diep bad op pootjes, wastafels voor hem en haar en een toilet.
    Deze tweepersoonskamer heeft koffie- en theefaciliteiten, een föhn, gratis handgemaakte zeep en mineraalwater.
    Onze prijzen zijn gebaseerd op twee personen inclusief continentaal ontbijt.

  • Blue Toile Room

    • Geschikt voor 2 personen
    • 2 éénpersoonsbedden
    • Toilet Privé
    • Wastafel Privé
    • Internet
    • Koffie en thee

    Onze tweepersoonskamer 'Blue Toile' op de eerste verdieping biedt twee comfortabele eenpersoonsbedden. Prachtig gedecoreerd in neutrale Farrow & Ball kleuren. Deze kamer met aan twee zijden ramen kijkt uit op de tuin met uitzicht op het Normandische platteland
    Onze prachtige slaapkamer met twee eenpersoonsbedden heeft een eigen gang en een ruime badkamer met een grote inloopdouche, toilet en wastafel op een vrijstaande marmeren unit.
    Deze tweepersoonskamer met 2 aparte bedden heeft thee- en koffiefaciliteiten, een haardroger, gratis handgemaakte zeep en mineraalwater.
    Onze prijzen zijn gebaseerd op twee personen inclusief continentaal ontbijt.

  • Garden Room

    • Geschikt voor 2 personen
    • 1 tweepersoonsbed
    • Toilet Privé
    • Wastafel Privé
    • Internet
    • Terras
    • Koffie en thee

    Onze ‘Tuinkamer’ bevindt zich op de begane grond en kijkt uit op de tuin met een buitenzithoek. Een lichte en elegante kamer met een antiek Frans tweepersoonsbed en smaakvol ingericht in Farrow & Ball-kleuren met originele tegelvloeren en zichtbare houten plafonds.
    De kamer heeft een ruime eigen badkamer met grote inloopdouche, toilet en vrijstaande wastafel
    Deze kamer is ideaal gelegen voor mensen met beperkte mobiliteit want er is geen trap en een eigen privétoegang van buitenaf.
    Deze tweepersoonskamer heeft koffie- en theefaciliteiten, een föhn, gratis handgemaakte zeep en mineraalwater.
    Onze prijzen zijn gebaseerd op twee personen inclusief continentaal ontbijt.

Culinair en wijn

De avondmaaltijd is een vaste maaltijd die dagelijks verandert.
U hoeft zich geen zorgen te maken over het uitgaan 's avonds, of het boeken van een restaurant en het rijden naar huis. Het is fijn om aan het eind van een enerverende dag “thuis” te zijn en niet weer op zoek naar een avondmaaltijd, maar om in een vriendelijke en ongedwongen sfeer te genieten van een diner onder het genot van een glaasje cider of wijn
We zullen je smaakpapillen bekoren met gang na gang in de Franse keuken, gecombineerd met Davids jarenlange ervaring als chef-kok en een passie voor entertainment. We hopen je avond bijzonder te maken.
Op verzoek bieden wij u ook graag een picknickmand vol lokale en zelfgemaakte producten aan*. De picknickmand wordt geleverd met alles wat u nodig heeft om te genieten van een heerlijke picknick terwijl u de prachtige plekjes van Normandië verkent.

Wat is er te doen

Onze Franse boerderij is ook de thuisbasis van onze kooklessen, waar u traditionele Franse gerechten kunt leren koken en heerlijk eten kunt serveren in een leuke, ontspannen en informele setting. Deze vierdaagse cursus biedt een werkelijk unieke persoonlijke ervaring, met “hands on” deelname.
De kooklessen geven een echt inzicht in de seizoensgebonden lokale producten die in de omgeving verkrijgbaar zijn, waardoor u een goed gevoel krijgt voor het scala aan Normandische producten dat beschikbaar is.
Alle lessen worden gegeven in de keuken in Franse stijl, met behulp van de meegeleverde apparatuur en gekookt op het Everhot fornuis.
De excursies en lessen worden door David zelf geleid. David heeft meer dan 26 jaar ervaring als chef-kok, nadat hij met pensioen is gegaan bij het Britse leger, waar hij gedurende zijn militaire carrière chef-kok was. Gedurende deze tijd ontwikkelde hij zijn handelscatering van de privésoldaat tot hoogwaardigheidsbekleders, royalty's en andere VIP-evenementen.

    Overige prijsinformatie en aanbiedingen

    Tuinkamer

    Heb je vragen?

    - Maak een keuze -

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Met hoeveel personen?

    Recensies

    The Old Farm of Amfreville heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

    Prijs op aanvraag

    Prijs op aanvraag