Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Jacco en Bas

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Op een heuvel, met uitzicht over de vallei, ligt Roqueramade. Deze comfortabele en ruime gîte is onlangs gerenoveerd en bevindt zich vlakbij het middeleeuwse Mollans-sur-Ouvèze. Dit mooie dorpje is perfect gelegen ten opzichte van beeldschone natuur en levendige plaatsjes. Zo zijn de Gorges du Toulourenc op loopafstand van de gîte, maar is ook het bruisende Vaison-la-Romaine binnen een kwartier te bereiken. Malaucène, vanwaar u de Mont Ventoux kunt bereiken, bevindt zich op een kwartiertje afstand. Maar ook Avignon is binnen een uurtje te bereiken.

Roqueramade bestaat uit één ruime gîte van 80m², naast het huis van de eigenaren. De gîte wordt verhuurd aan maximaal twee personen (alleen volwassenen). Het ligt op een heuvel in het groen en is volledig onafhankelijk gelegen op de eerste verdieping van het huis. De gîte beschikt over een eigen entrée, die buiten via een trap te bereiken is.
U heeft de beschikking over een grote woonkamer met eetkeuken, een royale badkamer, een apart toilet en een tweepersoons slaapkamer met comfortabele bedden. Er is eventueel een extra slaapkamer in de gîte beschikbaar, wanneer u beiden een eigen kamer wenst.

De woonkamer is licht en sfeervol en is voorzien van een hoog balkenplafond. Van hieruit heeft u uitzicht over de vallei. Er is een gezellige zithoek ingericht, voorzien van een smart-tv. De keuken is gebouwd in Provençaalse stijl en is van alle gemakken voorzien, zoals een koel-vriescombinatie, een inductiekookplaat, een oven en een vaatwasser. Ook is er een Nespresso-apparaat en een waterkoker.
De grote badkamer is voorzien van een douche en twee wastafels.
Zowel de woonkamer/keuken als de slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

Buiten treft u meerdere terrassen, zodat het op ieder moment van de dag goed toeven is. Twee terrassen liggen op hetzelfde niveau als de gîte, hiervoor hoeft u dus geen trap te gebruiken.
U kunt gebruik maken van het verwarmde zwembad (9m x 4,5m), dat u alleen deelt met de eigenaren. Ook hier treft u een fijn terras met ligbedden.

U bereikt Roqueramade via een kleine asfaltweg door de wijn- en olijfgaarden, gevolgd door een wat steilere onverharde weg van 250m.
De gîte is niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar, daarom ontvangen we alleen volwassenen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Minimum verblijf is 3 nachten (aankomst dagelijks mogelijk), in het hoogseizoen minimaal 7 nachten (aankomst en vertrek op zaterdag).

We kijken ernaar uit u te mogen begroeten!

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Ecologisch
  • Alleen volwassenen
  • Vaatwasser
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Roqueramade'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Wat is er te doen

Ontdek de prachtige omgeving van Roqueramade, gelegen op de grens van de departementen de Drôme en de Vaucluse. Hier ervaar je een bijzondere harmonie tussen cultuur en natuur. Aan de ene kant tref je wijngaarden, olijfbomen en pittoreske middeleeuwse plaatsjes en aan de andere kant vind je stille, ruige en ongerepte natuur.

Binnen enkele minuten rijden ligt het schilderachtige Mollans-sur-Ouvèze, waar je een kleine supermarkt, een bar, twee bakkers en een slager vindt.
Wandel door de kronkelende straatjes van de nabije historische dorpjes en proef de lokale wijnen te midden van de prachtige wijngaarden.
Bezoek het levendige Vaison-la-Romaine met zijn enorme, diverse weekmarkt en bewonder de Romeinse overblijfselen. Shop hier in een grote supermarkt of bezoek een van de vele restaurantjes.
Of bezoek Nyons, een sfeervolle plaats met talloze eettentjes en de iconische ‘pont Roman’.
Ook Avignon is binnen een uurtje te bereiken, bekend vanwege de majestueuze pauselijke paleizen, de sfeervolle pleinen en de charmante steegjes en boetiekjes. En natuurlijk de beroemde Pont d’Avignon.

Meer op zoek naar rust en natuur? Vlakbij Roqueramade kun je genieten van de ruige schoonheid van de eenzame natuur. Loop vanuit huis in 10 minuten naar de rivier de Toulourenc, met haar beroemde Gorges waar je doorheen kunt waden.
Of maak een tocht door de adembenemende ruige landschappen, waar je de rust en ruimte vindt om tot jezelf te komen en te genieten van de stilte.
Daag jezelf uit tijdens een pittige wandel- of fietstocht, waarbij voor de echte sportieveling de beroemde Mont Ventoux natuurlijk niet mag ontbreken.

Kom je voor cultuur, natuur, ontspanning of om lekker bourgondisch te genieten? Onze regio heeft voor elk wat wils.

Wij helpen je graag bij het opdoen van inspiratie en bij het plannen van leuke dagtrips!

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Vissen
  • Watersport
  • Bergsport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 40,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Roqueramade heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 718,55

Prijs per week vanaf

€ 718,55

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie