Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 7 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Gite Verger is een traditioneel Bourgondisch huis gelegen aan het einde van een laantje aan de rand van een landelijk dorp en ligt op tien minuten lopen van het centrum met twee bar restaurants een superette en een VVV-kantoor. In de zeer grote tuin is parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Er zijn verschillende zitjes met een barbecue, een boomgaard en een weiland. De woon-eetkamer is een kamer van 40m2 die een luchtige familieruimte creëert met 2 grote banken en een aan de muur gemonteerde tv met Engelse en Franse zenders. De eethoek biedt plaats aan 8 personen en kijkt uit over de gezellige voortuin. De studeerkamer is goed gevuld met Engelse dvd's en cd's met uitzicht op de boomgaard en er zijn bordspellen aanwezig. Er is een houtgestookte inzethaard. Grenzend aan de woonkamer is een goed uitgeruste eetkeuken met 5-pits kookplaat dubbele oven elektrisch fornuis. De keuken heeft ook een vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast met vriesvak met ruimte voor eten, ijsjes, bier en wijn voor die lange warme middagen. Op de begane grond is ook een doucheruimte met wasmachine en wasdroger en een aparte wc. Op de eerste verdieping zijn er twee tweepersoonsslaapkamers met uitzicht over de voortuin en het zwembad; een stapelbedkamer met uitzicht over de boomgaard, nog een eenpersoonsslaapkamer en een tweede doucheruimte met toilet. Buiten is er een patio aan de voorkant met overdekte pergola en een grote tafel met voldoende zitplaatsen. Het bovengrondse zwembad is 7,5m x 3,6m x 1,2m diep en wordt tijdens je verblijf gecontroleerd en onderhouden door onze lokale agent, wiens contactgegevens je bij aankomst ontvangt. Met uitzicht op het zwembad is er meer zitgelegenheid met tafel, stoelen en ligstoelen. In de boomgaard staan nog een grote tafel en stoelen met uitzicht op de weide. Er zijn schommels voor jonge kinderen en badminton- en petanquemateriaal aanwezig. Het huis biedt gemakkelijke toegang tot de toeristische plaatsen Chantier medieval de Guedelon, Chateau St Fargeau, Maison Natale de Collette in Saint-Sauveur en is een korte wandeling naar Chateau de Ratilly. Er zijn veel restaurants en wekelijkse markten in de omgeving om beroemde Bourgondische gerechten te proeven. Gite Verger ligt op een ideale locatie voor wandelingen, wijnproeverijen bij wereldberoemde wijngaarden, waaronder Chablis en Sancerre, vogels kijken en de vele activiteiten voor kinderen, waaronder het avontuurlijke Parc du Bois de la Folie en Lac du Bourdon om te picknicken, zwemmen, waterfietsen en kanoën. Het kasteel van St Fargeau organiseert 's zomers wekelijks een fantastisch spektakel. Het Unesco Werelderfgoed Vezelay met zijn basiliek ligt op minder dan een uur rijden en mag je niet missen. De woning heeft gratis wifi (adsl). De wisseldag voor deze woning is meestal zondag.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Gite Verger'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Gelegen aan het einde van een laantje aan de rand van een landelijk dorp en op tien minuten lopen van het centrum met twee bar-restaurants, een superette en een toeristenbureau. Het huis biedt gemakkelijk toegang tot de toeristische trekpleisters Chantier medieval de Guedelon, Chateau St Fargeau, Maison Natale de Collette in Saint-Sauveur en ligt op korte loopafstand van Chateau de Ratilly. Gite Verger ligt op een ideale locatie voor wandelingen, wijnproeverijen bij wereldberoemde wijngaarden waaronder Chablis en Sancerre, vogels kijken en de vele activiteiten voor kinderen waaronder het avontuurlijke Parc du Bois de la Folie en Lac du Bourdon om te picknicken, zwemmen, waterfietsen en kanoën. Het kasteel van St Fargeau organiseert in de zomer wekelijks een fantastisch spektakel. Het Unesco Werelderfgoed Vezelay met zijn basiliek ligt op minder dan een uur rijden en mag je niet missen.

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

Er zijn veel restaurants en wekelijkse markten in de omgeving om de beroemde Bourgondische gerechten en wijnen te proeven. De zaterdagochtendmarkt in Toucy staat vol met lokale producten en trekt winkelend publiek uit een groot gebied. De gasteninformatie van Gite Verger biedt een lijst van nabijgelegen en aanbevolen cafés en restaurants.

Wat is er te doen

Het huis heeft een zeer grote tuin met zwembad, boomgaard en weiland. Er zijn schommels voor kleine kinderen en jeu de boules- en badmintonapparaten. Gite Verger ligt op een ideale locatie voor wandelingen, wijnproeverijen bij wereldberoemde wijngaarden waaronder Chablis en Sancerre, vogels kijken en de vele activiteiten voor kinderen waaronder het avontuurlijke Parc du Bois de la Folie en Lac du Bourdon om te picknicken, zwemmen, waterfietsen en kanoën. Het kasteel van St Fargeau organiseert in de zomer wekelijks een fantastisch spektakel. Het Unesco Werelderfgoed Vezelay met zijn basiliek ligt op minder dan een uur rijden en mag je niet missen. De woning heeft gratis wifi (adsl). De wisseldag voor deze woning is meestal zondag.

    Wat je ook moet weten...

    Handdoeken zijn inbegrepen, een handdoek en een badhanddoek per persoon. Beddengoed is ook aanwezig, behalve het reisbedje als dat nodig is.

    Een klein huisdier (hond) is toegestaan op afspraak bij boeking, voorwaarden worden verstrekt.

    Roken, inclusief e-sigaretten, is niet toegestaan in het huis maar wel in de tuin.

    Huisregels worden verstrekt bij boeking of op aanvraag.

    Overige prijsinformatie en aanbiedingen

    Voor boekingen van meerdere weken wordt een korting aangeboden.

    Het is toegestaan om een klein huisdier (hond) mee te nemen na afspraak op het moment van boeking. Hiervoor wordt 50 euro in rekening gebracht.

    De wisseldag is zondag, maar het is mogelijk om op zaterdag aan te komen en te vertrekken.

    Wifi (ADSL) is inbegrepen en is geschikt voor basisgebruik.

    Prijs is inclusief

    Handdoeken, Linnengoed

    Prijs is exclusief

    • Borg € 300,00
    • Schoonmaakkosten (verplicht) € 70,00

    Heb je vragen?

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Met hoeveel personen?

    Recensies

    Gite Verger heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

    Prijs per week vanaf

    € 1.190

    Prijs per week vanaf

    € 1.190

    • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
    • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
    • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.