Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

DE WEKEN VANAF 9,16 en 23 JULI WORDT ALLEEN DE GITE GEBOEKT MET GEBRUIK VAN HET PRIVÉ ZWEMBAD VOOR HET ENIGE GEBRUIK VAN DE GASTEN, DE ANDERE TWEE GITES OP DE SITE ZULLEN GESLOTEN BLIJVEN

De oude stallen is een groot huis met vier slaapkamers en drie badkamers met uitzicht op het prachtige Lac de Pelinec en met gedeeld gebruik van een groot verwarmd zwembad. De grote moderne keuken heeft alles wat u nodig heeft voor een self-catering vakantie, inclusief 's nachts, kookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak, magnetron, koffiezetapparaat en wasmachine. Een grote eettafel naast de keuken.
De woonkamer heeft een spectaculair uitzicht over het meer vanaf de openslaande deuren en heeft ook uitzicht over het zwembad vanaf de voorkant van het huis. Een grote flatscreen televisie heeft zowel Engelse als Franse zenders.
In de hoek van de woonkamer staat ook een tafelvoetbal om iedereen van alle leeftijden te vermaken,
Boven heeft de hoofdslaapkamer een grote Velux met uitzicht op het meer, een kingsize bed, een ladekast, een kledingkast en nachtkastjes. Een grote en-suite badkamer met modern bad op pootjes, douchecabine, toilet en wastafel.
De tweede slaapkamer heeft een soort bed met bijpassende kledingkast, beddengoed en heeft ook een eigen badkamer. Deze heeft een ligbad met douche boven het hoofd, toilet en wastafel.
De derde slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden met uitzicht over het meer en de vierde slaapkamer heeft een stapelbed. Een familiebadkamer met ligbad, wastafel en toilet.
Beneden is er een separaat toilet en fonteintje.
Al het beddengoed wordt geleverd en de bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Alle schoonmaakmiddelen, handdoeken en badmatten worden ook meegeleverd. Voor je internetverbinding is er een 4G internetbox in huis.
Buiten aan de achterzijde van het huis is een groot balkon met uitzicht op het meer. In de ene hoek staat een bbq en in de andere een houten eettafel en stoelen.
Aan de voorzijde van het pand is er een selectie van tuinstoelen en een pad dat leidt naar het gedeelde zwembad (2 andere huizen, beide drie slaapkamers, mogelijkheid om drie huisjes te huren voor volledig privégebruik van de huizen en het zwembad)
Het zwembad is omheind volgens de Franse wet en wordt verwarmd door een warmtepomp. Het is ongeveer 8m bij 4m. Rond het zwembad vindt u een grote selectie ligbedden en parasols.
Dit huisje ligt op een paar meter van de Auberge de Pelinec, een heel leuk restaurant. Het Lac de pelinec is ook een vismeer, lokale vergunningen kunnen in het dorp worden gekocht.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'The old Stables'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Ons huis ligt naast het prachtige Lac de Pelinec. Een ideale uitvalsbasis als je een visser bent, nachtvissen is ook toegestaan.
Auberge de Pelinec, een heel mooi restaurant, ligt ook op een paar meter afstand van de accommodatie.

  • Landelijk

Culinair en wijn

Auberge de Pelinec, dat op loopafstand ligt, is een fantastisch familierestaurant.

Wat is er te doen

Ons huis ligt direct naast het Lac du Pelinec, een plaatselijk vismeer, vergunningen kunnen in het dorp worden gekocht. Nachtvissen is ook toegestaan. Wandel-, fietspaden zijn binnen handbereik van het huis. Het 8 km lange Lac de Guerledan en al zijn watersporten en zandstranden ligt op ongeveer een half uur rijden.
Midden-Bretagne biedt onderdak aan vele recreatieve activiteiten en de drie kustlijnen liggen op slechts een uur rijden.
Wat u ook wilt doen, of het nu gaat om bezienswaardigheden bekijken of ontspannen bij het zwembad, ons huis is een ideale uitvalsbasis voor gezinnen van alle leeftijden.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

Ons huis wordt verhuurd van zaterdag tot zaterdag en is beschikbaar vanaf 17.00 uur op uw aankomstdag en moet op uw vertrekdag voor 10.00 uur worden verlaten. Alle bedlinnen is aanwezig (behalve bedlinnen in verband met allergieën). We vragen alle gasten om het huis te verlaten zoals u het aantreft of u betaalt voor een optionele eindschoonmaak van 90 euro voordat u vertrekt.
Er wordt een borg van 200 euro in rekening gebracht voordat u bij de accommodatie aankomt en deze wordt volledig terugbetaald zolang er geen schade is binnen 48 uur na vertrek.
Er zijn maximaal 8 personen toegestaan in het huis en hebben volledig gebruik van het verwarmde zwembad. Mogelijkheid om de andere twee huizen met drie slaapkamers te huren, zodat u het hele complex voor uzelf heeft.
Bij de accommodatie zijn geen huisdieren toegestaan.
Met een 4G dongle heb je tijdens je verblijf toegang tot internet.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Linnengoed

Zelf meenemen

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00
  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 100,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

The old Stables heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 1.200

Prijs per week vanaf

€ 1.200

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.