Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Liz

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 6 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Heerlijke, met blauweregen beklede gîte en onlangs verbouwde grote slaapkamer met eigen badkamer en met zonne-energie verwarmd zwembad.
Dit rustige huisje ligt een eindje terug van een weggetje, mooie oude stenen muren verscholen achter een sluier van blauweregen, authentieke blauwe Provençaalse luiken.
Je hebt hier een adembenemend uitzicht, het is een toevluchtsoord voor wilde fauna en vanaf de top van de heuvel kun je de sterren bekijken.
Stap binnen in een charmante, rustieke zitkamer met een balkenplafond, tegelvloer, comfortabele leren stoelen en een houtkachel. De lichte, zonnige keuken is perfect voor een maaltijd, maar op zomeravonden eet je buiten op het pergolaterras, omringd door kruiden en lavendel. De (grotere) slaapkamer met tweepersoonsbed met de zichtbare balken, stenen muren en tafels met marmeren blad is perfect voor een romantisch toevluchtsoord, de kleinere kleurige tweepersoonskamer is ideaal voor kinderen. De pas verbouwde studiokamer weerspiegelt het karakter van het oude gebouw met dakbalken en stenen muren met een tweepersoonsbed en een hoogslaper.
U kunt genieten van de zon in de ommuurde tuin met bloemen, Molky spelen op het gazon - in de zomermaanden kunt u over de baan boogschieten, badmintonnen en zwemmen in het door zonne-energie verwarmde zwembad met ligstoelen.
Om een ​​beetje extra aan uw verblijf toe te voegen, kunt u een ontspannende Hatha Yoga-les boeken bij Liz.
Dit is een werkelijk magische plek waar gasten keer op keer zijn teruggekeerd.
Keuken en eetkamer - Blauw en geel decor, volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om te koken en schoon te maken. Het is voorzien van een wasmachine en een lange grenen tafel en stoelen..
Woonkamers - Inclusief bank, tv (voor dvd's), leren fauteuils, binnenspellen, boeken en lokale informatie.
Slaapkamers: de hoofdslaapkamer is voorzien van kledingkast, linnenbox, kaptafel en bijzettafels, sfeerverlichting. Plus een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, ideaal voor jonge volwassenen.
Slaapkamers in de Studio - Een grote familiekamer bestaande uit 1 tweepersoonsbed en een grote eenpersoonsbed, inloopkast en veel ruimte.
Badkamers in de Cottage - Ruime douche en toilet.
Badkamers in de Studio - Grote familie douche en toilet.
Verwarming - Elektrische radiatoren in elke kamer in de Cottage
Buitenzwembad, Hatha Yoga, badminton en boogschieten (als het weer het toelaat), tafeltennis en een scala aan bordspellen, dvd's en boeken in de woonkamer.
Tuin en buiten - u heeft een eigen tuin, tafel en stoelen om buiten te eten of te ontspannen. U bent ook van harte welkom om het grotere eet- en zitgedeelte buiten te gebruiken dat wordt gedeeld met de eigenaren. Het is perfect voor maaltijden of gewoon om te ontspannen en een pauze te nemen van de zon.
Parkeerplaatsen en garages - Er zijn voldoende parkeerplaatsen en een overdekte stalling voor fietsen.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderstoel
  • Internet
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Cottage Gite Loire'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Ons pittoreske toevluchtsoord is gevestigd in een klein idyllisch boerderijcomplex met uitzicht op de Creuse-vallei, aan de rand van een klein bos met veel platteland rondom.
Gelegen op slechts 6 km van Le Grand Pressigny en Barrou

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Cottage Gite Loire heeft de afgelopen 4 jaar 5 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.8 sterren
  • 10 sterren

    Idyllische gite, mooie omgeving, totale rust, perfecte plek voor een ontspannen vakantie. Prachtig privé zwembad en yogales van Liz.
    Mooie stadjes en kastelen in de buurt zonder stromen toeristen. We hebben genoten.

    Reactie van Liz

    It was so lovely to meet you and your lovely family and I am glad you enjoyed your relaxing holiday, the yoga, the pool and the gite :). Thank you for your review.
    We look forward to welcoming you again. Kind Regards, Liz

  • 10 sterren

    We hebben een heerlijk verblijf gehad. Het huisje was eenvoudig, maar gezellig. Buiten konden we heerlijk zitten. Er was voldoende privacy en de eigenaars waren heel vriendelijk en staan altijd voor je klaar wanneer dat nodig is. Het zwembad was fantastisch. Heel groot, prima temperatuur. We hebben genoten. Bedankt!

    Reactie van Liz

    Thank you for your lovely review. It was an absolute pleasure to welcome you and your family here and we hope the remainder of your holidays has gone well. Kind Regards x

  • 10 sterren

    We stayed last week at this place and we had a wonderfull vacation!
    The place was perfect, clean and the surroundings are beautiful!
    Gary, Liz and Rose are really kind and helpfull. We recommand this place to everybody! Thank you for this great vacation!

    Reactie van Liz

    Thank you for such a lovely review and we are so happy to know you had a great vacation.
    We hope to see you again :)

Culinair en wijn

De dichtstbijzijnde lokale stad Le Grand Pressigny is de thuisbasis van een paar leuke bars en restaurants, een bakker en een supermarkt. Slechts een paar kilometer verder in Descartes vindt u een aantal verschillende restaurants om uit te kiezen en natuurlijk... meer bakkerijen!

Wat is er te doen

Dagelijks zijn er buitenmarkten op korte afstand en in het weekend brocantes (vlooienmarkten) en andere buitenevenementen in de zomer. Hatha Yoga is ter plaatse beschikbaar tijdens je verblijf bij Liz. Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn onder meer Le Grand Pressigny met zijn oude kasteel en prachtig museum vol fascinerende kunstvoorwerpen, het kuuroord La Roche Posay, Descartes (waar de filosoof woonde), holbewonersgrotten in Remy-sur-Creuse (waar Richard Leeuwenhart en enkele Franse verzetsstrijders zich verschansten), de bekroonde Angles sur L'Anglin en nog veel, veel meer mooie dorpen. Dit is een gebied dat volledig ongerept is door toerisme en toch vol interessante plaatsen om te bezoeken, waaronder een restaurant met Michelin-ster op 10 km afstand!

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport
  • Yoga

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Breng alsjeblieft je eigen handdoeken mee voor gebruik bij het zwembad
Let op: we accepteren alleen boekingen van maximaal 4 volwassenen en 3 kinderen (+1 kleiner kind)

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 950

Prijs per week vanaf

€ 950

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie