Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Audrey Parker

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 5 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Volledig rustig natuur- en stiltegebied

Puddle-duck
Cottage in een oogopslag
- Drie slaapkamers - voor maximaal 6 personen
- Grote keuken/eetkamer
- Power douches en-suite en familie badkamer
- King sized bed grote slaapkamer
- Verduisterende rolluiken in alle slaapkamers
- Split-level, open plan beneden
- Afwasmachine
- Flatscreen TV's met UK Free view
- Wi-Fi internet toegang
- DVD speler
- iPod docking station
- Buiten eettafel en stoelen voor 6 personen
- Beveiligd terras met luifel van 4m x 2m, BBQ

Puddle duck Cottage
Onze meest exclusieve accommodatie is Puddle Duck Cottage met zeer comfortabele slaapgelegenheid voor maximaal zes personen. Met drie ruime slaapkamers en twee elegante badkamers, overal gepolijste massief grenen vloeren, is ons doel om de beste accommodatie te bieden voor de behoeften en wensen van de meest veeleisende families. Geen kosten zijn gespaard om deze luxe familie te bieden
De grote en comfortabel ingerichte zitkamer - compleet met zijn grote eiken balken en een zichtbare stenen muur - roept een sfeer op van het traditionele Frankrijk. Met twee grote sofa's en een algehele stijl van "Frans hedendaags landelijk chic", gaan oud en nieuw werkelijk heerlijk samen en scheppen een heerlijke en ontspannen sfeer. Tot de faciliteiten behoren een flatscreen-tv met Britse en Europese zenders, dvd-speler en muziekcentrum, iPod & iPad docking station, speelgoedkist vol speelgoed, boeken en puzzels om ze bezig te houden en een groot aantal spelletjes voor die familie-avonden thuis, plus WI-FI internet toegang.
Zoals alles in La Mare Chappey, is het ontworpen om "kindvriendelijk" en veilig te zijn, met een beveiligde patio - dus geen kleine ontsnappingen! De traditionele staldeur is ideaal om een verkoelend briesje binnen te laten, maar ook hier zijn de kleintjes veilig als de onderkant gesloten is.

De grote en ultramoderne keuken is goed uitgerust - met houten werkbladen, dubbele gootsteen, vaatwasser, combi-fornuis, grote koelkast/vriezer, de nieuwste roestvrijstalen apparaten, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en magnetron, plus alle potten, pannen, serviesgoed en keukengerei die nodig zijn voor de bereiding van die lange en ontspannen avondmaaltijden.

Grenzend aan de keuken is een grote en prachtige eethoek met traditionele Normandische stijl tafel die uit te breiden is tot ten minste zes diners in comfort.

De grote slaapkamer heeft zijn eigen volledig betegelde en-suite, met de nieuwste ultra-moderne hoek krachtige douche. De slaapkamer - met een uitnodigend kingsize bed - is ruim bemeten met eiken balken die het zachte crème en lichtgroene kleurenschema complementeren. Verduisterende rolluiken zodat u nog wat langer kunt slapen

De twee andere grote slaapkamers hebben originele eiken balken die worden aangevuld door een koele mediterrane inrichting. Beide hebben twee eenpersoons antieke grenen bedden en bijpassende kledingkasten. Verduisterende rolluiken zodat ze net dat beetje langer kunnen slapen

Familie badkamer nieuwste ultra-moderne uitrustingen, waaronder een hoek douche met krachtige douches. volledig betegeld in zachte beige tegels.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Cursusruimte
  • Haardroger
  • Jacuzzi
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'La Mare Chappey - Puddle-duck Cottage'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Wat is er te doen

In een oogopslag
- zwem in het warme zwembad
- genieten van de Franse keuken in de Bistro
- Springen in het springkasteel
- ontmoet nieuwe vrienden bij de BBQ
- wandelen over het terrein
- spelen in de speelkamer
- ren en speel op het voetbalveld
- klimmen op de speeltoestellen
- ren of fiets over het fietspad op 2 minuten afstand
- Ontspan in de Hot-Tubs
- lees op een ligstoel bij het zwembad
- zonnebaden op het terras
- neem de pure ontspanning en het landschap in u op
Faciliteiten
De 16e eeuwse Normandische middeleeuwse landgoederen rivier-banked in vijf hectare, omgeven door wilde dieren in het prachtige landschap van Normandië. De veilig omheinde rivier de Douve kronkelt zachtjes door de vijf hectare van het manoir van glooiende terrein - de thuisbasis van een menagerie van lokale wilde

Wij weten hoe belangrijk de beschikbare faciliteiten op vakantie zijn om iedereen tevreden te houden, van baby's tot grootouders, en daarom hebben wij een aantal van de beste kindvriendelijke vakantiefaciliteiten in Normandië. Terwijl u hier bent kunt u zich vermaken in het zwembad met zijn prachtige uitzicht of gewoon ontspannen, uw voeten omhoog leggen en een tijdschrift lezen terwijl de kinderen spelen in de speelschuur - favorieten hang out voor de ouders en de kleintjes en de perfecte ontsnapping om mama of papa even te laten liggen.
Verwarmd buitenzwembad - 5′m x 10′m, gemiddeld 28C met terras, veilig omheind.
Indoor Speel Schuur:- Kamer vol met speelgoed, Wendy House, Trampoline, ballenbak, klimstation met glijbaan, rijden op speelgoed, fietsen, kinderwagens en meer..... Tafelvoetbal, Air Hockey, Tafeltennis, & Duo Basketbal
Bistro Binnenplaats: - uitgebreid Frans menu geserveerd in de Bistro of Cottage Dinning Service
Springkasteel: - uit de VS met 360-graden gaasramen
Kinderspeeltuin met klimrekken, glijbanen en schommels voor de allerkleinsten, zandbakschommels en een zaag,
Grote Trampoline
Tuin Speelhuis Wagen
Korfbal
Jeu de boules terrein
Voetbalveld
Alle gasten worden uitgenodigd om ten volle gebruik te maken van de voorzieningen die La Mare Chappey biedt. Deze omvatten een prachtig kindvriendelijk verwarmd zwembad van 28C met anti-slip oppervlak, 5 meter breed strandgedeelte met ondiepe instap van 80cm tot maximaal 1,50m, natuurlijk een heerlijk terras om te ontspannen in de zon, zwembad speelgoed en drijvers te gebruiken;; box om de kleintjes veilig te houden terwijl mama en papa zwemmen; Strenge Franse regelgeving zorgt ervoor dat het uiterst veilig is voor kinderen met hekwerk, Child Safety Gate en reddingsmiddelen om eventuele ongelukken te voorkomen. Het bad is altijd open en er zijn geen urenbeperkingen, behalve wanneer we het water moeten schoonmaken en controleren; zwemluiers zijn verplicht voor kinderen onder de 2 jaar,
Luxe bubbelbad met een gemeubileerd houten terras. Gebruik voor alle gasten van 10 jaar en ouder. Het toppunt van totale ontspanning
Indoor Speelschuur en Speelkamer:
biedt ruimte om te spelen voor iedereen in het gezin. Voor baby's in beweging of peuters die hun voeten vinden, deze ruimte is geweldig om ze allemaal te vermaken.

Oudere kinderen en volwassenen kunnen hier basketballen, tafelvoetballen, tafeltennissen en tenslotte airhockeyen, wat de meest competitieve kant in alle gezinnen naar boven brengt, terwijl de kleintjes in de speelruimte in de gaten worden gehouden terwijl ze zich uren vermaken, of de ouders kunnen een goed boek of tijdschriften gaan zitten lezen en zich simpelweg verwonderen over het onmogelijke - een ontspannende vakantie met jonge kinderen!
Bistro op de binnenplaats
In de stijl van een typische Franse dorpsauberge en bar biedt de Bistro alles, van een ijskoud tapbiertje uit de goed gevulde bar, tot een lekkere snack of een huisgemaakt drie- of viergangenmenu in een elegante en ontspannen omgeving.

Buiten bevindt zich het chique terras, compleet met biljart en andere bartspellen, waar gasten kunnen genieten van een paar luie uurtjes en de rust van het Normandische platteland.

De Bistro biedt een unieke dinerservice in de gîtes. Hetzelfde menu als in de Bistro, maar dan per gang op een tijdstip dat het u uitkomt! Bewezen zeer populair bij jonge gezinnen na de kleintjes hebben geregeld, mama en papa kunnen ontspannen en genieten van hun tijd.

Het springkussen is de perfecte manier om plezier en gezonde activiteit te combineren, en biedt kinderen van alle leeftijden
0-90 spannende aerobic activiteit. Dit kasteel is uiterst veilig heeft ramen van het 360-gradennetwerk, zodat kunnen de ouders en de toeschouwers een duidelijke mening van al pret hebben zonder het risico van kleintjes die uit vallen.

Voor gezinnen en vooral ouders van baby's en peuters kunnen wij bijna alles leveren wat u nodig heeft, zodat u het niet allemaal hoeft in te pakken en mee te nemen van huis. Volledige kinderbedjes, reisbedjes, kinderstoelen, bedbeschermers, potjes, opstapjes, sterilisators, verduisteringsgordijnen (de lijst is eindeloos!). Bekijk onze Holiday Tots Uitrustings Checklist
Of u nu op zoek bent naar rust en ontspanning of levendigheid en actie, La Mare Chappey Cottages in Normandië heeft het allemaal. U kunt zo veel of zo weinig doen als u zelf wilt. Dit is uw vakantie, uw keuze. Het is aan u - geniet ervan.

Lokale Activiteiten
Lokale voorzieningen
Hoewel verscholen van de dagelijkse beslommeringen, ligt La Mare Chappey op loopafstand van het kleine Normandische dorpje Nehou met zijn gastvrije bar en winkel (bekend om zijn verse baguettes en croissants!) Ook is er een tentoonstelling volledig gewijd aan een van de beroemdste generaals van de Tweede Wereldoorlog: Generaal George S. Patton. Die hier in Nehou gelegerd was.
Een speciale fiets- en wandelroute ligt op slechts 400 meter afstand van het Manoir waar ooit een oude spoorlijn door Normandië liep en op een paar minuten rijden ligt het prachtig bewaard gebleven geplaveide middeleeuwse stadje Bricquebec, Normandië.

De stad heeft een goede selectie van winkels, supermarkten, bars, restaurants, een historisch kasteel en een bruisende maandagochtend markt, beroemd in de hele Normandische regio om zijn gevarieerde aanbod van verrukkelijke verse producten.

Een paar minuten de andere kant op ligt het Normandische St-Sauveur-le-Vicomte, dat weer een goed aanbod aan winkels, bars en restaurants biedt, samen met een eigen kanocentrum - perfect voor wie tijdens zijn vakantie graag in het water plonst! Forest Adventure centrum boeiende boom klimmen ervaring voor alle leeftijden. Voor degenen die graag door het bos wandelen, ligt het Foret de St Sauveur le Vicomte aan de rand van de stad. Het heeft speciale paden van verschillende lengtes die met kleuren gecodeerd en bewegwijzerd zijn en variëren van 45 minuten tot 2 uur. Voor het geval van een regenachtige dag is er ook een overdekt zwembad om de kleintjes wat stoom af te laten blazen.

Sommige van de meest glorieuze en verlaten Blauwe Vlag stranden op het Normandische Cherbourg schiereiland - met inbegrip van Barneville Plage, Carteret, Surtainville, en Portbail - zijn binnen vijftien minuten rijden van La Mare Chappey hier in Normandië; Veel van deze bieden een breed scala aan watersportactiviteiten, bruisende jachthavens, plus de mogelijkheid van een dagtocht met de veerboot naar het nabijgelegen eiland Jersey.

GOLF:
Er is een links golfbaan in St. Jean de la Riviere (18 min). Er zijn twee negen holes banen in La Glacerie, Cherbourg (25 min) en er zijn 18 holes golfbanen in Coutainville (40 min) en Granville (1 uur).

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Daarnaast lokale belasting sejour 1,20 per euro per nacht per volwassene alleen, bijv. 1, volwassene 7, nachten 8,40 euro per week ter plaatse te betalen in contanten.

Prijs is inclusief

Linnengoed

Zelf meenemen

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 340,00
  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 75,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

La Mare Chappey - Puddle-duck Cottage heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 1.098

Prijs per week vanaf

€ 1.098

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie