Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 7 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

In een klein gehucht op het Normandische platteland in de buurt van Saint James ligt deze prachtige schuur met 3 slaapkamers.
De voordeur brengt je direct in de keuken die volledig is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor je verblijf, er is een grote tafel en stoelen om aan te dineren, een oven, magnetron, grote koelkast met vriesvak en kleine vaatwasser. Er zijn vier treden naar de achterdeur die je naar het terras brengt met een tafel en stoelen.

Vanuit de keuken kom je via twee treden in de zitkamer met comfortabele stoelen en een houtkachel die ook de radiatoren voedt voor gebruik in de winter. Er is een televisie met Franse zenders en een Freesat-box voor Engelse zenders, een cd- en dvd-speler, bordspellen en boeken.

Een trap vanuit de woonkamer brengt je naar de drie slaapkamers, de eerste is de ouderslaapkamer met ensuite douche, wastafel en toilet. Op de overloop is de tweepersoonsslaapkamer, gevolgd door de familiebadkamer met een bad en douchekop, wastafel en toilet. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.
Er zijn mooie tuinen aan de zij- en achterkant van het pand met uitzicht op het platteland. Deze tuinen zijn omheind met een klein hek en dus geschikt voor een kleine hond, die tegen betaling welkom is. In de tuin staat een houten hut met zitplaatsen, perfect voor een aperitief.
Er is een eigen oprit met ruimte voor 2 auto's en een garage waar de wasmachine staat. Les Rosiers ligt in een mooie grote tuin met buren in de buurt.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad

Beschikbaarheid van 'Les Rosiers'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Hoewel Les Rosiers een landelijk huis is, heeft het buren in de buurt en vele mooie uitzichten en wandelingen. Het huis ligt in het dorp Montjoie-Saint-Martin, maar dicht bij de stad Saint James waar je winkels en restaurants vindt.
Met zijn uitgestrekte kustlijn zijn zeevruchten een van de specialiteiten van Normandië. Van schelpdieren tot kreeft, kokkels, wulken, sint-jakobsschelpen, mosselen en oesters uit de Manche en Calvados. Oesters hebben net als kazen en wijnen hun eigen AOC (gecontroleerde oorsprongsbenaming). Zeevruchten staan op de meeste menu's die vaak vis combineren met andere culinaire specialiteiten uit de regio, zoals Sauce à la Crème of au Camembert. De mosselbanken in de baaien van Normandië voorzien de lokale restaurants van verse producten om van te genieten: Moules et Frites is een must voor visliefhebbers en is overal verkrijgbaar, geserveerd in een verscheidenheid aan heerlijke sauzen.
Het Normandische kaasplankje is een van de indrukwekkendste van Frankrijk en bevat de bekendste kaassoorten buiten de streek. De beroemdste kaas is Camembert, afkomstig uit het gelijknamige dorp bij Vimoutiers, maar je kunt ook Neufchâtel proberen, dat in verschillende vormen en maten wordt geproduceerd, Pont-L'Evêque en Livarot. Kaas in Frankrijk wordt meestal geserveerd tussen het hoofdgerecht en het dessert.
De overvloed aan appels die zowel hartige als zoete gerechten op smaak brengen, betekent ook dat Normandië een breed scala aan andere appelproducten heeft, met name cider, poiré of perenlikeur, pommeau en calvados.
Het beroemde shot calvados met appelijs, of "Trou Normand", is een traditionele manier om het gehemelte leeg te maken tussen de gangen van typisch rijke Normandische gerechten.

  • Landelijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Culinair en wijn

1. Le lion d'or ; 2. Stephano Pizza ; 3. Albatros ; 4. Normandie Restaurant zijn allemaal gevestigd in St James.

Wat is er te doen

Hoewel Les Rosiers een landelijk huis is, heeft het buren in de buurt en vele mooie uitzichten en wandelingen. Het huis ligt in het dorp Montjoie-Saint-Martin, maar dicht bij het stadje Saint James waar je winkels en restaurants vindt.

    Wat je ook moet weten...

    Er zijn een aantal treden en trappen in het pand en het is niet geschikt voor rolstoelen. handdoeken en beddengoed zijn aanwezig.

    Verwarming is inbegrepen voor uw verblijf in koelere maanden

    Het huis is niet geschikt voor mobiele kinderen. Dit komt door de trappen en de hoge val vanaf het niet-omheinde terras.
    Niet-mobiele baby's zijn welkom in overleg. Gasten moeten hun eigen babyspullen meenemen.

    Overige prijsinformatie en aanbiedingen

    Een waarborgsom (voor eventuele schade) van 250€ zal worden gevraagd na de laatste huurbetaling via onze lokale agenten van Prestige.
    Dit moet worden betaald met een creditcard en er zal u worden gevraagd om kaartgegevens te verstrekken.
    Een routebeschrijving wordt uitgegeven na deze betaling.
    Het bedrag zal worden terugbetaald na een bevredigend rapport van de schoonmaakploege
    Huisdieren welkom @ 34,20 euro per week

    Prijs is inclusief

    Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

    Prijs is exclusief

    • Borg € 250,00

    Heb je vragen?

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Met hoeveel personen?

    Recensies

    Les Rosiers heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

    Prijs per week vanaf

    € 821,94

    Prijs per week vanaf

    € 821,94

    • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
    • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
    • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.