Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Frans.
Bailleul Marie

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Volledig rustig natuur- en stiltegebied

Dit schattige stenen huisje van ongeveer 75 m2 is bijzonder ruim en licht. Het is volledig gerenoveerd en ingericht volgens een bijzonder hoge standaard en heeft een chique landelijke uitstraling met pasteltinten, perfect om quality time door te brengen met familie of vrienden.
Gasten zullen het een ideale plek vinden om nieuwe energie op te doen. Op een paar meter van het huis kunt u heerlijk wandelen op het opmerkelijk aangelegde terrein (eigendom met label "gite au jardin").

Registratienummer

0628483428440 (RP)

Faciliteiten

  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Le cottage d'Etaville en Cotentin'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De cottage Etaville ligt in het hart van het schiereiland Cotentin, halverwege de oost- en westkust. Het is de ideale uitvalsbasis om de toeristische hoogtepunten van het schiereiland Cotentin met zijn prachtige landschappen te ontdekken.
De gîte is uniek, met een ziel waardoor je je er thuis voelt. We hebben veel zorg besteed aan de renovatie van onze gîte. Aan elk detail is gedacht zodat je je meteen thuis voelt. We delen deze oase van rust graag met je om je verblijf uniek en geslaagd te maken.
Je kunt genieten van een zwembad van 6m x 3m dat gedeeld wordt door twee cottages en het bijbehorende buitenmeubilair, ligstoelen, parasols, enz.
Het pand biedt ook twee luxe gastenkamers voor een weekendje weg of een romantisch verblijf.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk

Culinair en wijn

Normandië is in de eerste plaats een ongelooflijk "terroir" met een lokale gastronomie die de meest veeleisende fijnproevers zal bekoren: kazen, ciders, calvados, maar ook wijnen en bieren... We liggen aan zee en hebben een ruime keuze aan vis, oesters en andere "fruits de mer"...

Of je nu op zoek bent naar traditionele producten zoals rauwe melk en camembert of nieuwe zoals lokale bieren, je vindt altijd wel iets dat bij je past. We delen graag onze favoriete plekjes, dus aarzel niet om ons om advies te vragen. Ik zal je zeker mijn 'geheime adresjes' van kleine lokale restaurants geven.

Wat is er te doen

Het schiereiland Cotentin, gelegen in Normandië en meer specifiek in het departement Manche, biedt een schat aan bezienswaardigheden: Cherbourg en zijn Cité de la Mer, Barfleur, Saint-Vaast la Hougue, zijn stranden, Barneville-Carteret, Portbail sur mer, Cap de la Hague, zijn historische plaatsen Utah-Beach, Omaha Beach, Sainte-Mère l'Eglise en niet te vergeten een van de zeven wereldwonderen, de beroemde Mont-Saint-Michel.

In de gemeente Sottevast, met zijn 1400 inwoners, vind je een scala aan winkels, waaronder een bakker en kruidenier, een slager en varkensslachter, een tabakswinkel en bar, een bloemist, een afhaalpizzeria, een kapper, een wijnwinkel, een restaurant "l'escale Normande", en de zuivelfabriek "Maîtres Laitiers du Cotentin" met zijn verkooppunt (melk, yoghurt, boter, room, kaas, enz.), allemaal binnen een straal van 2 kilometer.

  • Bij wandelpaden

Wat je ook moet weten...

Vrijstaand huis: Entree, hal met wasruimte (wasmachine) en wc. Woonkamer (TV, internet) met ingerichte keukenhoek (oven, vaatwasser, koelkast en vriezer, magnetron). Op de 1e verdieping, slaapkamer 1 (2 aparte bedden 90*200). Doucheruimte met betegelde douche en wc. Slaapkamer met 2 bedden van 90*190. Baby uitrusting beschikbaar op aanvraag. Elektrische verwarming inbegrepen (vloerverwarming op de begane grond). Lakens en linnengoed aanwezig. Opgemaakte bedden bij aankomst. Eigen tuin rondom het huis met tuinhuisje, terras, tuinmeubelen, ligstoelen, barbecue, parkeerplaats, gemeenschappelijke speeltuin voor kinderen, tafeltennis, jeu de boules, badminton beschikbaar. Privé parkeerplaats naast de cottage.
U kunt genieten van een verwarmd zwembad van 6m x 3m van mei tot september met tuinmeubelen, ligstoelen en parasols....

Het zwembad wordt gedeeld door de twee gites, La Demeure du Cotentin en Le Cottage d'Etaville.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Extra toeristenbelasting van €1,14/dag/volwassene

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 400,00
  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 60,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Le cottage d'Etaville en Cotentin heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Last-minute prijs van € 1.407 voor€ 980

€ 980

Last-minute prijs van € 1.407 voor€ 980

€ 980

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.