Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Frans.
Florence

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving

In het hart van het centrum van Dieppe vind je dit volledig gerenoveerde appartement, gelegen onder de daken, dat een rustige en stille omgeving biedt.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Les Toits d'Albâtre'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

1. Strand en zee: Het strand van Dieppe, met zijn karakteristieke kiezels, maakt deel uit van de charme van de stad. De gemeente houdt het strand schoon en moedigt bezoekers aan om het milieu te respecteren door hun afval op te halen.3. Groene ruimtes: Overal in de stad zijn parken en tuinen te vinden. Groene ruimten: Overal in de stad zijn parken en tuinen te vinden waar bewoners en bezoekers kunnen ontspannen en recreëren. Deze gebieden worden op een milieuvriendelijke manier onderhouden, met gebruik van duurzame praktijken.5. Zachte mobiliteit: Dieppe moedigt bezoekers aan om het milieu te respecteren door hun spullen op te halen. Zachte mobiliteit: Dieppe moedigt het gebruik van zachte vervoersmiddelen aan, zoals fietsen en openbaar vervoer. Er zijn fietspaden en zelfbedieningsfietsen beschikbaar om milieuvriendelijke verplaatsingen te vergemakkelijken.

  • In/bij een stad
  • Aan strand

Culinair en wijn

De gastronomie van Dieppe biedt een verscheidenheid aan regionale specialiteiten die je tijdens je verblijf kunt ontdekken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van typische Dieppe-gerechten:

1. Zeevruchten: Dieppe is een vissershaven, dus je kunt er genieten van heerlijke verse zeevruchten zoals oesters, mosselen, sint-jakobsschelpen en garnalen.

2. Haring: Dit is de kenmerkende vis van de regio. Hij kan vers, gemarineerd, gerookt of in de vorm van rolmops worden gegeten.

3. Dieppoise tong: Dit traditionele gerecht wordt gemaakt met in het Kanaal gevangen tong, geserveerd met een beurre blanc saus en paddenstoelen.

Wat is er te doen

1. Bezoek het kasteel van Dieppe: verken de historische kamers van het kasteel en geniet van het panoramische uitzicht over de stad vanaf de vestingmuren.

2. Wandel langs het strand: geniet van een wandeling langs het strand van Dieppe, adem de zeelucht in en bewonder de beroemde kiezels.

3. Ontdek het Musée de Dieppe: dompel je onder in de geschiedenis van de stad via de collecties lokale kunstnijverheid en voorwerpen die zijn meegebracht door verkennende zeelieden.

4. Winkel op de markt van Dieppe: bezoek de wekelijkse markt, waar je verse producten, lokale specialiteiten en souvenirs kunt kopen.

5. Wateractiviteiten: Dieppe is een geweldige plek om te zeilen, kitesurfen, windsurfen en paddleboarden. Maak gebruik van de watersporten die worden aangeboden door plaatselijke scholen.

6. Bezoek het Monument van 19 augustus 1942: dit monument herdenkt de rampzalige geallieerde raid in de Tweede Wereldoorlog en is een belangrijke herdenkingsplaats.

7. Geniet van verse zeevruchten: Dieppe staat bekend om zijn heerlijke zeevruchten. Smul van oesters, mosselen, verse vis en vele andere specialiteiten in een van de vele restaurants in de haven.

8. Maak een fietstocht: Dieppe wordt omringd door prachtige landschappen, waaronder het Normandische platteland en de kliffen van Étretat. Huur een fiets en ga op avontuur langs de schilderachtige wegen.

9. Ga naar een voorstelling: kijk op het programma van het Théâtre de Dieppe of de Scène Nationale of er theater-, dans- of muziekvoorstellingen zijn.

10. Ontdek de omgeving: profiteer van je verblijf in Dieppe om de nabijgelegen kustdorpjes te ontdekken, zoals Varengeville-sur-Mer met zijn opmerkelijke tuinen of Saint-Valery-en-Caux met zijn charmante vissershaven.

Welke activiteit je ook kiest, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Dieppe!

    Overige prijsinformatie en aanbiedingen

    Huisdieren: €10 per dag.
    Ter plaatse te betalen

    Prijs is inclusief

    Handdoeken

    Prijs is exclusief

    • Borg € 500,00
    • Schoonmaakkosten (verplicht) € 75,00
    • Beddengoed - per persoon (verplicht) € 12,00

    Heb je vragen?

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Met hoeveel personen?

    Recensies

    Les Toits d'Albâtre heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

    Prijs per week vanaf

    € 833

    Prijs per week vanaf

    € 833

    • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
    • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
    • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.