Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Frans.
Ancel florence

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving

Ciel et Mer ligt op korte loopafstand van het Petit Ailly-strand, op 5,5 km van het Dieppe Casino en op 5,7 km van het treinstation van Dieppe, en biedt accommodatie in Varengeville-sur-Mer. Het biedt uitzicht op de tuin en gratis WiFi in het hele pand.

Dit appartement biedt uitzicht op zee en beschikt over een terras, 3 slaapkamers, een woonkamer, een flatscreen-tv, een volledig uitgeruste keuken met een koelkast en een vaatwasser, en 2 badkamers met een douche. Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig.

Je kunt vissen in de omgeving of genieten van de tuin.

U bevindt zich op 5,1 km van het Dieppe kasteel-museum en op 6,1 km van de haven van Dieppe. De dichtstbijzijnde luchthaven, Beauvais-Tillé, ligt op 118 km afstand.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • TV
  • Internet
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Ciel et Mer'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Pourville-sur-Mer is een charmante badplaats aan de Côte d'Albâtre in Normandië, in het departement Seine-Maritime. Hier is wat informatie over de geografische ligging:

- Geografische coördinaten: Pourville-sur-Mer ligt ongeveer tussen 49,9113° noorderbreedte en 1,0506° westerlengte.

- Nabijheid van Dieppe: Pourville-sur-Mer maakt deel uit van de gemeente Hautot-sur-Mer en ligt slechts een paar kilometer ten oosten van Dieppe, een belangrijke havenstad in de regio.

- Routebeschrijving: Pourville-sur-Mer is bereikbaar via de departementale weg D75 tussen Dieppe en Veules-les-Roses.

- Toegang per trein: Het station van Dieppe, dat wordt bediend door regionale treinen, is de handigste manier om Pourville-sur-Mer per trein te bereiken. Vanaf daar kun je een bus of taxi nemen om de badplaats te bereiken.

- Nabijheid van andere kustplaatsen: Pourville-sur-Mer ligt tussen Varengeville-sur-Mer in het westen en Quiberville-sur-Mer in het oosten. Deze twee kustdorpen zijn ook populair bij bezoekers vanwege hun schilderachtige landschappen en rust.

Met zijn prachtige stranden, torenhoge kliffen en de nabijheid van Dieppe is Pourville-sur-Mer een ideale locatie voor een rustige vakantie aan zee, met gemakkelijke toegang tot andere lokale attracties.

  • In/bij een dorp
  • Aan strand

Culinair en wijn

Pourville-sur-Mer en Varengeville-sur-Mer, gelegen in Normandië, staan bekend om hun gastronomie en lokale producten. Hier zijn een paar lokale culinaire specialiteiten en drankjes om te ontdekken tijdens je bezoek:

1. Zeevruchten: De regio staat bekend om de productie van verse zeevruchten, zoals oesters, mosselen, garnalen en sint-jakobsschelpen. Je kunt ze proeven in de vele restaurants in de regio.

2. Camembert: Normandië is de bakermat van de beroemde Camembert-kaas. Hij is romig, rijk van smaak en past heel goed bij vers brood en een goede fles cider.

3. Cider: Normandië is ook beroemd om zijn cider, een alcoholische drank gemaakt van appels. Er zijn verschillende soorten cider, van zoet tot droog, om van te genieten bij de maaltijd of als aperitief.

4. Appels: De regio staat bekend om de productie van kwaliteitsappels en er is een grote verscheidenheid aan producten op basis van appels, zoals appelsap, cider, appeltaarten en jam.

5. Tripes à la mode de Caen: Deze Normandische specialiteit is een gerecht op basis van runderpens, gestoofd met groenten, kruiden en cider. Het wordt meestal geserveerd met aardappelen en is een grote favoriet bij liefhebbers van de traditionele keuken.

6. Zuivelproducten: Normandië is ook beroemd om zijn zuivelproducten, zoals boter, crème fraîche en de verschillende lokale kazen, waaronder Pont-l'Évêque, Livarot en Neufchâtel.

Vergeet niet de plaatselijke markten te bezoeken voor een grote verscheidenheid aan verse producten en regionale specialiteiten. Profiteer van uw verblijf in Pourville-sur-Mer en Varengeville-sur-Mer om deze heerlijke gerechten te proeven en de unieke smaken van de Normandische gastronomie te ontdekken.

Wat is er te doen

Varengeville-sur-Mer en Pourville-sur-Mer, gelegen aan de Côte d'Albâtre in Normandië, bieden genoeg te doen tijdens je bezoek. Hier volgen een paar suggesties:

1. Ontdek de tuinen van Varengeville: Varengeville staat bekend om zijn prachtige tuinen, waaronder de Shamrock Garden, het Bois des Moutiers en het Parc du Manoir d'Ango. Deze tuinen zijn opmerkelijk vanwege hun natuurlijke schoonheid en botanische diversiteit.

2. Geniet van de stranden: Pourville-sur-Mer en Varengeville-sur-Mer worden begrensd door prachtige zandstranden. Maak van de gelegenheid gebruik om te ontspannen, zonnebaden of gewoon wandelen langs de kust.

3. Bezoek de kerk Saint-Valéry in Varengeville-sur-Mer: Deze 11e-eeuwse kerk staat op de monumentenlijst. Het is beroemd om zijn gebrandschilderde ramen die zijn gemaakt door bekende kunstenaars als Georges Braque, Henri Matisse en Raoul Ubac.

4. Kustwandelpaden: De kustwandelpaden bieden een panoramisch uitzicht op de zee en de kliffen. Je kunt het douanepad nemen dat Varengeville-sur-Mer met Pourville-sur-Mer verbindt en genieten van een adembenemend landschap.

5. Ontdek het lokale erfgoed: In deze twee dorpen kun je charmante kleine dorpjes bezoeken die typisch zijn voor de regio, met hun traditionele stenen huizen en pittoreske steegjes.

6. Watersporten: Als je van watersport houdt, kun je genieten van zeilen, surfen, paddleboarden of vissen aan zee.

7. Bezoek het Musée Michel Ciry: In dit museum in Varengeville-sur-Mer worden de werken van de plaatselijke beeldhouwer Michel Ciry tentoongesteld.

Vergeet niet om voor je bezoek te informeren naar de openingstijden en prijzen van de verschillende bezienswaardigheden en activiteiten. Haal het meeste uit je verblijf in Varengeville-sur-Mer en Pourville-sur-Mer om de natuurlijke schoonheid en het culturele erfgoed van deze Normandische regio te ontdekken.

  • Aan de golfbaan
  • Aan fietsroute
  • Activiteitenprogramma
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

Le Ciel et mer ligt op 10 mm van de golfbaan van Dieppe. Je kunt Varengeville sur mer en het Michel Ciry museum ontdekken. Ontdek via de GR 21 de paden en landschappen die ongerept zijn gebleven.
Als je wilt, kun je de streek per fiets of te voet ontdekken.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Kleine honden zijn toegestaan (laat ze niet rondrennen in de gemeenschappelijke ruimtes).
Hiervoor wordt een toeslag van €10 per dag in rekening gebracht.

Prijs is inclusief

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 500,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 75,00
  • Beddengoed - per persoon (verplicht) € 20,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Ciel et Mer heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 980

Prijs per week vanaf

€ 980

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.