Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Frans.

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 7 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving met enig verkeer

Nieuw gelijkvloers huis met een tuin en een groot terras op het zuiden.
Je vindt alle comfort die je nodig hebt in dit charmante, smaakvol ingerichte huis.
Er is een pelletkachel voor de kille avonden.
Beddengoed is aanwezig, net als handdoeken, douchematten en theedoeken.
Je bevindt je op 15 minuten lopen van het strand van Quiberville-sur-Mer waar je elke ochtend verse vis kunt kopen van onze lokale vissers (ik raad "Le Neptune" aan).
Quiberville-sur-Mer is een charmante gemeente aan de noordkust van Frankrijk, in Normandië. Het ligt in het departement Seine-Maritime, ongeveer 20 kilometer ten westen van Dieppe.

De belangrijkste attractie van Quiberville-sur-Mer is het prachtige kiezelstrand, dat zich over meerdere kilometers uitstrekt. Het is een ideale plek om te wandelen, te ontspannen in de zon of watersporten te beoefenen zoals zwemmen, windsurfen of strandzeilen.

Het dorp zelf is pittoresk, met traditionele Normandische huizen en een kerk uit de 13e eeuw. Er zijn ook een aantal kleine winkeltjes en restaurants met lokale specialiteiten.

Er zijn veel bezienswaardigheden in de omgeving van Quiberville-sur-Mer. Een paar kilometer naar het oosten ligt bijvoorbeeld de stad Dieppe, bekend om zijn levendige haven, middeleeuwse kasteel en vismarkt.

Verder naar het westen kun je Varengeville-sur-Mer bezoeken, een kustdorp dat bekend staat om zijn prachtige tuinen, waaronder het beroemde 'Bois des Moutiers'. Ook vlakbij ligt Veules-les-Roses, dat wordt beschouwd als een van de mooiste dorpen van Frankrijk, met een charmant beekje dat door de huizen kronkelt.

In het binnenland kun je het Normandische platteland verkennen, met zijn groene landschappen, pittoreske dorpjes en traditionele boerderijen. De regio is ook rijk aan geschiedenis, met kastelen, abdijen en musea om te bezoeken.

Kortom, Quiberville-sur-Mer en omgeving biedt een mix van prachtige kustlandschappen, pittoreske dorpjes en culturele bezienswaardigheden. Het is een ideale plek voor natuurliefhebbers, geschiedenisfanaten en degenen die de schoonheid van Normandië willen ontdekken.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Lokaal contact
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • TV
  • Open haard
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Villa Marguerite'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

La Villa Marguerite biedt uitzicht op de tuin en is een accommodatie in Sainte-Marguerite, op 13 km van het treinstation van Dieppe en op 12 km van het Dieppe Castle-Museum. Het ligt op 13 km van het Dieppe Casino en beschikt over een terras en gratis privéparkeergelegenheid.

Het vakantiehuis bestaat uit 3 slaapkamers, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken met koelkast en koffiezetapparaat en een badkamer met douche en haardroger. Een flatscreen-tv is aanwezig.

De haven van Dieppe ligt op 13 km van het vakantiehuis, terwijl de kerk Notre-Dame de Bonsecours op 16 km afstand ligt. De dichtstbijzijnde luchthaven is Le Havre Octeville, op 101 km van La Villa Marguerite.

  • Landelijk
  • In/bij een dorp
  • Aan strand

Recensies

Villa Marguerite heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

9 sterren
  • 9 sterren

    Een heerlijk huisje met alle comfort. Omheinde tuin waar de hond heerlijk kon rennen en spelen. Mooie inrichting en een fijne badkamer en slaapkamer. Op 5 min van kleine plaatsje met voorzieningen en natuurlijk van de zee. Erg vriendelijke verhuurder die op tijd was met de ontvangst en vertrek. Top huisje met parkeren op eigen terrein achter een afgesloten hek in een rustige omgeving met vrije tuin en uitzicht over de velden.

    Reactie van Florence

    Merci pour votre très sympathique commentaire.
    Au plaisir de vous revoir.
    Amicalement
    Florence

Culinair en wijn

Op slechts 10 minuten rijden ligt het dorp Varengeville-sur-mer, met zijn vele voorzieningen (bekende bakker, apotheek, slagerij, restaurant "l'Auberge du Relais" en je eigen kleine café op het terras in La Maison de Jules.

Wat is er te doen

Het strand van Quiberville-sur-Mer staat bekend als een plek voor surfers en kitsurfers.
Een kinderspeelplaats en verschillende restaurants.

  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Er zijn verschillende tuinen beschikbaar in Varengeville-sur-mer voor onvergetelijke bezoeken.
Het Michel Syri museum.
Er zijn veel activiteiten te doen in en rond Quiberville-sur-Mer. Hier zijn een paar suggesties:

1. Geniet van het strand: Het strand van Quiberville-sur-Mer is perfect om te ontspannen, te zwemmen en watersporten te beoefenen zoals windsurfen, strandzeilen en paddleboarden.

2. Wandelen: De regio biedt talloze wandelroutes langs de kust en in het binnenland. Al wandelend kun je kliffen, duinen en schilderachtige landschappen verkennen.

3. Bezoek Dieppe: Op slechts een paar kilometer naar het oosten is de stad Dieppe zeker een bezoek waard. Je kunt er het middeleeuwse kasteel bezoeken, door de levendige haven slenteren, het historische centrum ontdekken en genieten van de vele restaurants en winkels.

4. Jardins de Varengeville-sur-Mer: Vlakbij kun je de prachtige tuinen van Varengeville-sur-Mer bezoeken, in het bijzonder het "Bois des Moutiers" met zijn zeldzame soorten en unieke architectuur.

5. Ontdek Veules-les-Roses: Niet ver van Quiberville-sur-Mer ligt het charmante dorpje Veules-les-Roses. Wandel langs de kleinste rivier van Frankrijk, bewonder de bloemrijke huizen en geniet van de vredige sfeer.

6. Watersporten: Naast zwemmen kun je in de omgeving van Quiberville-sur-Mer watersporten beoefenen zoals zeevissen, kajakken en zeilen.

7. Het Normandische platteland verkennen: Als je van een landelijk landschap houdt, kun je het binnenland intrekken om het Normandische platteland te ontdekken, met zijn pittoreske dorpjes, traditionele boerderijen en prachtige landschappen.

8. Proef de lokale keuken: mis de kans niet om de culinaire specialiteiten van Normandië te proeven, zoals verse zeevruchten, kazen, ciders en appeltaarten.

Dit zijn slechts een paar ideeën voor activiteiten, maar er is nog veel meer te ontdekken in en rond Quiberville-sur-Mer om aan je interesses en voorkeuren te voldoen.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Huisdiertoeslag 🦮🐈‍⬛ : 15€ contant te betalen bij aankomst.
Toeristenbelasting in contanten (0,70€ per persoon per dag) te betalen bij aankomst.
Toeslag pelletkachel: € 18 (voor 1 zak pellets) te betalen bij aankomst.

Prijs is inclusief

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 500,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 100,00
  • Beddengoed - per persoon (verplicht) € 12,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 868

Prijs per week vanaf

€ 868

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie