Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Julie Dyckhoff

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 6 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Terrace Cottage, een van de vier huizen op Domaine Lavie, biedt comfortabel plaats aan 2 personen en is de perfecte vakantie voor koppels.
Eenmaal binnen is deze ruime maar gezellige cottage gelijkvloers. De lichte en luchtige open keuken/eet-/zitkamer heeft comfortabele fauteuils en een bank, een televisie, een selectie boeken en gratis WIFI. De volledig uitgeruste keuken heeft alles wat je nodig zou kunnen hebben om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, waaronder een gaskookplaat, een elektrische oven, een vaatwasser, een wasmachine, een koelkast, een magnetron en voldoende servies, bestek en kookgerei. Voor al je koffiebehoeften kun je kiezen uit een Senseo-apparaat, een filterkoffiezetapparaat of een cafetière. De slaapkamer heeft een kingsize (160cm) tweepersoonsbed en een kledingkast en er is een aparte doucheruimte met toilet. Voor de koelere maanden heeft de cottage elektrische radiatoren. Beddengoed, bad- en zwembadhanddoeken zijn aanwezig. Vanwege de ligging binnen het omheinde zwembad is Terrace Cottage alleen voor volwassenen.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Alleen volwassenen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • TV
  • Internet
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Terrace Cottage at Domaine Lavie'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Domaine Lavie ligt verscholen op het platteland, halverwege de Pyreneeën en de Atlantische Oceaan en op slechts 2,5 km van het middeleeuwse kuuroord Salies de Béarn. Het dateert uit de 18e eeuw. De voormalige boerderijgebouwen, gelegen op een privéterrein van 2,5 hectare, zijn omgebouwd tot 4 onafhankelijke vakantiehuizen, elk met een eigen terras.
Vanuit het gemeenschappelijke zwembad heeft u een prachtig uitzicht over het omliggende platteland tot aan de Pyreneeën. Het grote zwembad, met zijn elegante gebogen vorm, past perfect bij de zacht glooiende heuvels. Met 14m x 8m is het groot genoeg om baantjes te trekken, een ontspannen duik te nemen of om de kinderen te laten spelen. Het ruime terras op het zuiden, met ligbedden en parasols, zorgt ervoor dat er genoeg ruimte is voor iedereen om te ontspannen of te zonnebaden terwijl je geniet van het prachtige uitzicht over het omliggende landschap.
Het pittoreske stadje Salies de Béarn is beroemd om zijn zout, een essentieel onderdeel van het culinaire repertoire van Zuidwest-Frankrijk, en zijn thermale spa, waar bezoekers kunnen genieten van het warme, mineraalrijke water dat tien keer meer zout bevat dan zeewater.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een stad

Culinair en wijn

Salies de Béarn is de thuisbasis van verschillende uitstekende restaurants en een selectie cafés en bars. Er is elke donderdagochtend een levendige markt en elke zaterdagochtend een kleinere markt met lokale producten. Op beide markten vind je lokaal geproduceerde vleeswaren (waaronder Bayonne Ham gemaakt met zout uit Salies), Brebis kaas, fois gras en lokale wijnen. Er zijn verschillende boulangeries (iedereen heeft zijn favoriet!), twee vleeswarenwinkels/slagers, twee wijnwinkels die je de perfecte wijn bij je marktaankopen kunnen aanbevelen, en verschillende onafhankelijke kruidenierswinkels, evenals een supermarkt. Voor wijnliefhebbers is een bezoek aan de laatste onafhankelijke wijnproducent van Salies de Béarn, Domaine Lapeyre et Guilhemas, een must, samen met bezoeken aan de naburige appellations Jurançon en Irouléguy.

Wat is er te doen

De regio Béarn en het aangrenzende Baskenland zijn gebieden vol historische bezienswaardigheden, oude kastelen, pittoreske dorpjes, levendige markten en heerlijke restaurants. De prachtige steden Pau, Biarritz, Bayonne en St Jean de Luz liggen allemaal binnen handbereik, net als de fantastische stranden van de Atlantische kust, beroemd om het surfen maar ook met kilometers goudkleurig zand waar gezinnen van kunnen genieten.
Het prachtige landschap van de Pyreneeën ligt op iets meer dan een uur rijden en de bergen bieden een paradijs voor wandelaars, vogelaars, skiërs en serieuze fietsers. Voor wie minder van wandelen houdt, is er Le Petit Train d'Artouste, de hoogste trein van Europa, of Le Petit Train de La Rhune, een tandradbaan in Sare, die je beide meenemen op een adembenemende tocht door de bergen die eindigt in spectaculaire uitzichten. Als je nieuwsgierig bent naar grotten, zijn er verschillende die een bezoek waard zijn, waaronder Les Grottes de Sare, vlakbij La Rhune, en Les Grottes de Bétharram in de buurt van Lourdes.
Als je op zoek bent naar activiteiten op het water, kun je kanoën en kajakken in Sauveterre de Béarn en Sorde d'Abbaye, maar je kunt ook wildwatervaren als je op zoek bent naar iets spannenders!
Kortom, er zijn talloze activiteiten binnen handbereik voor alle leeftijden en interesses in de regio's Béarn en Baskenland.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

We wonen op het domein en heten je van harte welkom op Domaine Lavie. Tijdens uw verblijf geven we u graag informatie over de omgeving, bezienswaardigheden, onze favoriete restaurants, wandel-, hardloop- of fietsroutes en lenen we u kaarten - kortom, we delen onze liefde voor deze prachtige streek! Onze filosofie is simpel: het is jouw vakantie en we zullen ons er niet mee bemoeien, maar als je advies wilt, of gewoon een praatje, dan zijn we er voor je.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Taxe de Séjour is 1,50€ per persoon, per nacht

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 250,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Terrace Cottage at Domaine Lavie heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 420

Prijs per week vanaf

€ 420

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie