Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Diana Slijkerman en Frank Albertsma

Je bent te gast bij

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Aan het einde van een doodlopende weg, 100 meter van ons eigen husi, omringd door 4 hectare eigen land met daarop noten- en fruitbomen, weides en tuinen ligt dit schattige 6-persoons-vakantiehuis, totaal privé, met zicht op de Franse campagne.
Geniet van de ruime tuin en terras. De tuin heeft geen inkijk, en u kunt dus van de zon genieten zoals u dat wilt. De tuin en terras zijn zodanig ingericht dat er de hele dag een plekje in zon of schaduw te vinden is. Uw auto kunt u in de schaduw parkeren, of als u op de motor bent, dan kan deze in de schuur gestald worden.

De gîte is van alle moderne gemakken voorzien, maar geeft tegelijk het gevoel van een sfeervolle en lichte cottage.

Op de begane grond is de woonkamer met open keuken. De sfeervolle houtkachel zorgt in de koudere maanden voor warmte, daarnaast zijn er elektrische kachels om het behaaglijk te maken. In de keuken vindt u alles wat u nodig heeft voor een vakantie met gemak. Een vaatwasser, waterkoker, koffiezetaparaat, oven en magnetron, ruim servies en bestek. Mocht het weer tegenzitten, en uw boeken uitgelezen, dan kunt u altijd even de tv aanzetten of een spelletje spelen. We bieden Nederlandse, Belgische, Franse, Engelse en Duitse zenders via de satelliet. In en rondom het huisje heeft u de beschikking over hoge snelheid glasvezel internet.

Er zijn 3 slaapkamers waarvan 1 ruim-bemeten op de begane grond met een 2-persoons queen-size bed (160*200). De 2 andere slaapkamers zijn op de 1e verdieping, waarvan 1 met 2 enkele bedden, en 1 met een 2-persoonsbed (160*200 die ook als 2 keer 1 persoons kan worden opgemaakt). De matrassen en beddengoed zijn anti-allergisch. Op beide verdiepingen is een badkamer met wc. De badkamer op de begane grond heeft ook een wasmachine. De bedden zijn naar uw wens opgemaakt (enkel dekbed of dubbel) en uiteraard zijn er handdoeken en keukenlinnen aanwezig.

De gîte is geschikt voor mensen vanaf ongeveer 8 jaar. Er is een kinderbedje en stoeltje beschikbaar voor de hele kleintjes, maar er zijn geen aanvullende kinder-voorzieningen als traphekjes, speelgoed en dergelijke. Als u alleen met uw partner komt, geniet u van een adult only vakantie, en als u alleen met u eigen bloedjes komt, ook dan heeft u geen drukte van andermans kroost.

Registratienummer

(RP)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Ecologisch
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Le secret du bourdon'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Lubersac ligt in de Corrèze, tussen Limoges en Brive la Gaillarde in, aan de rand van de Dordogne, in het glooiende landschap van de Limousin. Op 900 km vanaf Utrecht, met ongeveer 15 minuten rijden van de A20, zijn wij goed te bereiken.
De gite ligt op ongeveer 3 km buiten het dorp, midden in de weilanden met grazende koeien en straalt rust uit.
De naam Lubersac betekent “rijke romein”. Rijkdommen en gebouwen uit de gallo-romeinse tijd zijn in deze omgeving nog steeds goed zichtbaar. De groene regio ademt de oudheid en de typische Franse sfeer. Naast de historie kent het dorp ook de gemakken van de huidige tijd en heeft diverse voorzieningen zoals 2 grote supermarkten, bakkers, en een apotheek en medisch centrum. Of u nu rust zoekt, of wat actiever de vakantie doorbrengt, het is mogelijk vanwege de fietsbaarheid, watersport en wandelroutes in de buurt.

  • Landelijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

De keuken is zeer goed uitgerust (oa oven, magnetron, vaatwasser) en heeft ruim servies en bestek.
Als u uit eten wilt zijn er in de nabije omgeving diverse restaurants te vinden, uiteenlopend van bistro's tot luxe. Op de lokale (avond)markten kunt u regionale producten proeven en kopen.

Wat is er te doen

U kunt uiteraard van de rust genieten van de tuin en het huisje, maar ook voor uitstapjes zit u goed. In de directe omgeving van Lubersac zijn vele leuke en bijzondere plaatsjes te ontdekken.
Middeleuwse dorpen vol charme om te ontdekken, rivieren en meren voor waterpret en verkoeling, boerenmarkten voor al het lekkers uit de regio, fietsen, wandelen als u wat actiever wilt zijn. En als u een dagje stad verkiest, dan liggen de steden Limoges (bekend van het porcelein) en Brive op slechts 45 minuten rijden door een prachtig glooiend landschap.

    Wat je ook moet weten...

    Het dorp heeft een agrarisch karakter, weilanden met gras, koeien, afgewisseld met rogge of boomgaarden. Terwijl u geniet van uw vakantie moeten anderen soms nog werken, wat betekent dat er in de omgeving afhankelijk van het seizoen gehooid of geoogst wordt, of de koeien van weiland worden gewisseld.. Op de verre achtergrond is dat soms aanwezig.

    Overige prijsinformatie en aanbiedingen

    Ter plaatse verplichte toeristenbelasting te voldoen à 0,95 EUR/pppn (bij aankomst)

    Prijs is inclusief

    Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

    Prijs is exclusief

    • Borg € 200,00

    Heb je vragen?

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Met hoeveel personen?

    Recensies

    Le secret du bourdon heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

    Prijs per week vanaf

    € 735

    Prijs per week vanaf

    € 735

    • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
    • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
    • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
    • De host doet mee aan de Omboekgarantie