Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Ingrid Voortman

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Domaine les Forges / Le Bois Senis is een luxe en comfortabel villapark met ongeveer 90 villa's in de zonnige Poitou-Charentes met veel faciliteiten voor (jonge) gezinnen en senioren. En dat op slechts 760 km en nog geen 8 uur rijden (vanaf Breda).

Het park wordt perfect onderhouden en straalt luxe, rust en veiligheid uit. Op het park is een groot zwembad aanwezig en een peuter zwembad. Er is ook een speeltuintje en er zijn twee jeu-de-boules banen en een tafeltennis tafel.

Onze perfect onderhouden villa nummer 34 heeft alle woonfuncties op de begane grond en staat op het mooiste deel van het park. De villa van 80 m2 heeft een mooie en omheinde tuin met privacy waar je vanaf het terras van circa 90 m2 (waarvan overdekt circa 60 m2) van de barbecue kunt genieten en je veel bloeiende planten en heesters ziet. Er staan stoelen rond de tafel en er zijn ligstoelen, alles van hardhout. Er is een tuin voor in de zon en een tuin met picknicktafel voor de nodige schaduw in de zomer. Het park is autoluw, dus veilig om te spelen.

De ruime woonkamer heeft openslaande terrasdeuren aan twee zijden waar je direct uitkomt op het terras. In de woonkamer staat onder andere een (bed)bank waar twee kinderen goed op kunnen slapen, een driepersoonsbank en stoelen. Op de televisietafel staat een DVD en een TV met CanalDigital waar ook alle Nederlandse zenders op te vinden zijn. De woonkamer heeft een open haard en de villa heeft overal draaikiep-ramen met horgaas. De twee slaapkamers hebben elk twee box-spring bedden van 90 x 200 cm en beide slaapkamers hebben een eigen badkamer. De grote badkamer heeft een toilet, wastafel, bad en douche. De kleine badkamer heeft een toilet, wastafel en douche. Er is een ruim aanbod van allerlei attributen in het huis aanwezig. Linnengoed dient u zelf mee te nemen (wo dekbedovertrekken, hoeslakens). Er zijn goede dekbedden en kussens zijn aanwezig.

De open keuken is luxe en er is een vaatwasser, grote koelkast met vriezer, wasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, etc.
In een speciale afgesloten ruimte staat de wasmachine. In de meterkast staat onder andere de strijkplank, het strijkijzer en de stofzuiger.

De streek voldoet geheel aan het ideaalbeeld van Frankrijk: aangenaam weer, pittoreske dorpjes, gezellige terrasjes, een ontspannen sfeer en niet te vergeten een uitstekende en zeer betaalbare regionale keuken.
Het park is rustig gelegen, op 1 km van een biologische winkel (voor de dagelijkse boodschappen) en op circa 4 km van de grotere winkels en restaurants. In de omgeving liggen veel kasteeltjes en typische plattelandsdorpen met plaatselijke markten en festivals. Het is er prachtig fietsen en wandelen.
Bij Poitiers (de oudste universiteitsstad van Frankrijk met een erg mooi centrum) kun je naar het attractiepark Futuroscope. Het ligt op ca. 30 minuten rijden. De brede zandstranden van La Rochelle en het eiland 'Ile de Re' en het prachtige moerasgebied 'Marais Poitevin' bereik je na ongeveer een uur rijden. Er is veel te doen in de omgeving. Er is op circa 1 km een prachtig groot golfterrein waar je per dag voor een klein bedrag een green fee kunt kopen. Op circa 1 km afstand is een fietsverhuur met goedkope tarieven.

In het 'gastenboek' dat u in ons huis aantreft, hebben wij voor u een aantal zaken beschreven met onder andere: waar de verschillende winkels, de restaurants, de bezienswaardigheden, de fietsverhuur en de medische voorzieningen zijn. Ook hoe de verschillende apparaten in huis werken zoals de wasmachine, vaatwasser, etc.

U kunt ook eenzelfde soort villa huren bij de commerciële aanbieders. Voor onze villa betaalt u minder en heeft u een perfect onderhouden bungalow met mooie inrichting en een mooie tuin op het mooiste deel van het park!
Huisdieren kunnen helaas niet mee op vakantie in onze villa.

Het is een zeer veilig park met aangename bewoners en gasten. Daarnaast zorgt de parkmanager goed voor het onderhoud.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Speeltuin
  • TV
  • Open haard
  • Bad
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Villa Le Bois Senis'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Ons huis ligt in een villapark waar een aantal mensen permanent wonen en de meeste af en toe komen voor een ontspannen verblijf. Het ligt landelijk vlak bij een gehucht en op 4 km van een stadje. Grote steden liggen op circa 25 minuten rijden.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

Wij gaan zelf ieder jaar een paar wijnboerderijen af waar gratis proeverijen zijn. We kopen daar onze wijnvoorraad in. De wijngebieden zijn op 25 km ten noorden van ons huis in en om de Loire. Ons dorp is het 'schapendorp' van Frankrijk. Er is zelfs een schapenkaas route om te fietsen of te rijden met de auto,. Kopen bij de boer of in de supermarkt.

Wat is er te doen

In ons huis is een gastenboek aanwezig met daarin tips over onder andere welke bezienswaardigheden er in de omgeving zijn, welke supermarkten u kunt bezoeken, restaurants en een reisgids over de omgeving.
Een grote golfbaan ligt op circa 1 km van ons huis. Op 500 meter afstand kunt een elektrische scooter huren en op 1 km afstand zijn fietsen te huur. Een bos ligt achter ons park. Het is prachtig wandelen en fietsen in de heuvelachtige omgeving. In ons "schapendorp van Frankrijk" is er een soort openlucht museum te vinden op circa 4 km. Het gaat over 'Schapen' (verschillende rassen, demonstraties van het bijeendrijven door honden van een schaapskudde, spinnen van de wol en kleden maken, etc). Op circa 6 km is een circa 2000 jaar oud Gallo Romaans complex (opgravingen met in takt gebleven en gerestaureerd sanatorium, resten van een theater, etc door de weeks toegankelijk en in augustus vindt er daar een in Frankrijk bekend 3 daags opera festival plaats.
Futuroscope (laat ik dat omschrijven als high-tec pretpark) ligt bij Poitiers op slevchts 35 minuten rijden. Poitiers is een zeer oude universiteitsstad met veel oude gebouwen, bekend ook van Jeanne d' Arc. Een ander middeleeuws stadje is Parthenay met zijn vele kerkjes van wel duizend jaar oud, wat voortkomt uit een oude route naar Santiago de Compostella. Zo zijn er meer stadjes te noemen die ik u zal toelichten wanneer u boekt. Ik bel altijd op om meer te vertellen over ons huis, park en omgeving wat huurder zeer waarderen. Dit staat uiteraard ook allemaal in het gastenboek, maar er over vertellen is leuk om te doen.

  • Aan de golfbaan
  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route

Wat je ook moet weten...

Mijn vrouw en ik staan voor u klaar om -ook wanneer u ter plekke ben-t alle vragen te beantwoorden.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Van de borg van e 350,- wordt achteraf de verblijfsbelasting van e 1,95 per persoon per dag van afgehaald. Tevens gaan -alleen de variabele- kosten van elektra en water van de borg af. Dit laatste houdt de huurprijzen laag en betaal je alleen naar verbruik. Een elektrische auto opladen of regelmatig een groot opblaasbaar zwembad vullen, blijft zo mogelijk.
Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht.
Wanneer u door een 'code rood' in Frankrijk ons huis niet kunt bezoeken of verblijven, wordt tot daags voor vertrek alle overgemaakte bedragen aan u terug betaald.

Zelf meenemen

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 350,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 95,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Villa Le Bois Senis heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 495

Prijs per week vanaf

€ 495

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie