Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Penny Cortvriend

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Gite Le Mûrier is onlangs gerenoveerd tot een vakantiehuis van hoge kwaliteit, met zorg en aandacht voor uw comfort en plezier. De gite heeft twee slaapkamers, een met twee eenpersoonsbedden, die kunnen worden aaneen geschoven tot een kingsize bed en de andere met een tweepersoonsbed. De woonkamer beneden is licht en ruim - de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen. Er zijn twee banken, een houtkachel in een mooie open haard en een tv met FreeSat-kanalen. Het eetgedeelte heeft een traditionele Franse tafel en stoelen met veel ruimte voor vier personen en de keuken heeft alles wat u nodig hebt om smakelijke maaltijden te bereiden die binnen of buiten kunnen worden gegeten. De moderne keuken heeft een elektrische heteluchtoven, grote koelkast / vriezer en gaskookplaat, met een magnetron en een Nespresso-apparaat. U vindt hier of in het dressoir alle apparatuur die u mogelijk nodig heeft. De badkamer heeft een eigentijdse uitstraling, een regendouche en stijlvolle vloer- en wandtegels. Een van de slaapkamers heeft een grote inbouwkast en de andere een ladekast met hangruimte. Beide slaapkamers hebben uitzicht op de omliggende wijngaarden en bossen. Buiten de gite is een privé, overdekt terras met tafel, stoelen en barbecue. Voor uw vakantiehuis staat een prachtige moerbeiboom met een dichte luifel van grote, weelderige bladeren om u tegen de zon te beschermen terwijl u luiert in de hangmat eronder. Het zwembad biedt een prachtig uitzicht op de wijngaarden en ligstoelen zijn voorzien van zachte matrassen zodat u in alle rust kunt ontspannen na een verfrissende duik. Zoals een van onze recente gasten zei over hun verblijf: 'het kan niet beter'. Wat wil je nog meer?

Registratienummer

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Lokaal contact
  • Historisch pand
  • Alleen volwassenen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Le Mûrier'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Le Mûrier in Cousserat is gelegen in een klein gehucht en ligt verscholen tussen prachtige wijngaarden en bossen in Bordeaux. Het is een rustige plek en ideaal om te ontspannen, zodat u de tijd heeft om uit te rusten en te genieten van uw vakantie. U kunt comfortabel zitten of liggen op een van de ligstoelen naast het zwembad, of u koesteren in de warmte van de zon of in de schaduw van een parasol. De gite ligt op 1,6 km van het plaatselijke, kleine dorpje Soussac, met een café-bar die een geweldig menu du jour en maaltijden op bestelling 's avonds verzorgt. Pellegrue ligt op minder dan vijf minuten rijden in de auto en heeft een paar restaurant-bars, een supermarkt en een bakker.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Le Mûrier heeft de afgelopen 4 jaar 5 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.4 sterren
  • 9 sterren

    We had a wonderful vacation in de lovely cottage of Penny and Mike. Nice pool, green surroundings and a very warm welcome including some basic groceries! Very recommendable.

    Reactie van Penny Cortvriend

    Thanks for your kind words Mathijs and Frans. It was great to meet you and we hope you return one day :).
    Warm wishes, Penny & Mike

  • 9 sterren

    Wat een fijn en gezellig huisje! Heel schoon en goed verzorgd, tot in de details. En wat een rust... je hoort het ruisen van de bomen, de vogels en de krekels. Penny en Mike zijn erg aardig en helpen je met van alles. De omgeving is prachtig, zeker als je van wijn houdt ;). We komen zeker nog eens terug!

    Reactie van Penny Cortvriend

    Bedankt voor je lieve woorden Bregje and Jarko! We zijn zo blij dat je genoten hebt van je verblijf in Le Mûrier en we kijken er erg naar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen :)

  • 10 sterren

    We hebben hier een fantastische week gehad. Het is een heerlijk huis waarin niets ontbreekt en dat zeer sfeervol is ingericht. De eigenaren zijn enorm vriendelijk en attent. Bij het huis is veel ruimte met verschillende zitjes en een fijn zwembad voor verkoeling. De omgeving is prachtig. Tussen de wijngaarden en op een goede rijafstand van leuke dorpjes en stadjes, Bordeaux en zelfs de Atlantische kust.

    Reactie van Penny Cortvriend

    Bedankt voor je vriendelijke, attente review-opmerkingen Saskia. We vonden het fijn om jullie als gasten te hebben en kijken er naar uit jullie weer te zien! Beste wensen, Penny & Mike

Culinair en wijn

Er zijn dorpen en steden op ongeveer 2-30 minuten afstand met een groot aantal restaurants, waarvan een of twee met Michelin-ster. We bieden informatie over alles in onze gite-brochure die bij aankomst op je wacht en we kunnen je helpen met reserveringen indien nodig.
De wijn en het eten in deze regio zijn geweldig! We kennen enkele van de lokale wijnboeren en we kunnen wijnproeverijen en rondleidingen door wijngaarden voor u organiseren of u kunt gewoon zelf op pad gaan in de omgeving en een van de vele wijngaarden bezoeken om te proeven van de Bordeaux, Entre deux Mers of Bergerac-wijnen.
De Franse markten zijn fantastisch en zoals eerder vermeld, is er elke dag wel eentje, sommige klein en sommige groot, met een van de meest beroemde in Sainte-Foy-la-Grande op slechts 20 minuten afstand - hier wordt in de lente- en zomermaanden ook kunst verkocht.

Wat is er te doen

Er is een breed scala aan dingen te zien en te doen in de buurt van dit prachtige vakantiehuis. We kunnen bijvoorbeeld wijnproeverijen voor u regelen of u kunt enkele van de prachtige plaatsen verkennen, zowel dichtbij als een beetje verder weg, zoals: De Dune du Pilat aan de Atlantische kust, Bordeaux en Saint Émilion. De gite is slechts 20 minuten verwijderd van de golfbanen van Saint Émilion en Château des Vigiers. Daarnaast is er een fietsverhuurbedrijf in Sainte-Foy-La-Grande dat fietsen aan uw gite-deur levert voor een zeer voordelige prijs. U kunt gaan vissen op dichtbij gelegen meren en rivieren of genieten van een scala aan watersporten, waaronder kanoën op de rivier de Dordogne, op slechts 10 minuten van de gite. Als fietsen of wandelen iets voor u is, hebben we een aantal geweldige lokale routes met kaarten. Ten slotte zijn er natuurlijk alle prachtige Franse markten om te bezoeken: er vindt er elke dag van de week een plaats in een of ander stadje, niet ver van Le Mûrier.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

We hebben een tweede vakantiehuis te huur, Le Peuplier. Als u beide gites samen boekt voor een groeps- of familievakantie, kunnen wij u korting aanbieden. Neem contact met ons op voor meer informatie. Houd er rekening mee dat tijdens de wintermaanden een toeslag geldt voor hout voor de houtkachel.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 100,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 890

Prijs per week vanaf

€ 890

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie