Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Tina Evans

Je bent te gast bij

Over dit vakantiehuis

  • Volledig rustig natuur- en stiltegebied

De oude Prunerie is verbouwd tot een heerlijk klein verblijf voor 2 personen, maar kan 4 personen herbergen met gebruik van de slaapbank.

Moderne, zeer goed uitgeruste keuken
● ruime woonkamer, met open haard met houtkachel
Hoofdslaapkamer (tweepersoonsbed) met ensuite douchefaciliteiten - hoewel de ensuite badkamer een volwaardig bad heeft, vanwege waterbeperkingen in de zomermaanden door de autoriteiten, moedigen we het gebruik van het bad niet aan.
Slaapbank voor 2 extra gasten
Kinderbedjes beschikbaar - vraag ernaar bij het reserveren

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Boot bij huis
  • Haardroger
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'The Prunerie'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Onze locatie is op het rustige platteland. Het slaperige dorpje St Sernin ligt op 3 km lopen als je een rustige wandeling wilt maken en een biertje wilt drinken in de plaatselijke bar. Het bastidestadje Duras ligt op ongeveer 5 km, gemakkelijk te fietsen. Hier vind je verschillende bars, restaurants en het kasteel dat zeker een bezoek waard is. Vanaf de top van de toren van het kasteel heb je een prachtig uitzicht over de omgeving.

  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

Duras wordt omringd door wijngaarden die van Duras via Saint Emilion naar de Medoc en Bourdeaux lopen.
Er zijn veel beroemde chateau's die hun deuren openen voor wijnproeverijen. Saint Emilion biedt een rondleiding door de wijngaarden via een toeristentreintje en het beroemde kasteel Monbazillac bij Bergerac is ook open voor een bezoek.
Duras viert elk jaar in april zijn wijnfestival - de perfecte tijd voor een voorjaarsvakantie!
De plaatselijke wijngaarden produceren uitstekende wijnen en nodigen je uit om deze te proeven. Er zijn ook dagmarkten, waar je lokale wijnen, kazen, vleeswaren, verse groenten en vele andere lekkernijen kunt kopen.
Er zijn een aantal uitstekende restaurants in de omgeving.

Wat is er te doen

Het Duras-gebied in het zuidwesten van Frankrijk biedt echt voor elk wat wils. Onze locatie is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een actieve vakantie, maar is ook ideaal voor degenen die willen ontspannen bij het zwembad of gewoon alles wat de regio te bieden heeft willen verkennen.
Fietsen - Voor de serieuze fietsers zijn er fietsroutes te downloaden van de officiële site van Duras Tourist Board, variërend van 59 tot 102 km met verschillende moeilijkheidsgraden.
Wandelen - Er zijn veel paden en routes en georganiseerde randonnes in de omgeving. s Avonds genieten we van een rustige wandeling in de naburige wijngaarden.
Golf - Golf is populair en we hebben 6 golfbanen in de omgeving, een van de populairste is de 27 holes baan bij Chateaux Des Vigiers.
Kano's en kajaks - Er is een kajakclub in Allemans-du-Dropt. In de zomer biedt de club kanoverhuur en uitstapjes op de rivier de Dropt. Voor de avonturiers zijn er ook kanomogelijkheden op de machtige rivier de Dordogne.
Paardrijden - Er zijn verschillende maneges in de omgeving en prachtige off-road paden en bossen om veilig te paardrijden zonder op de weg te hoeven rijden.

Onze vakantiewoningen zijn perfect voor vissers om te komen vissen in ons goed gevulde vismeer.
Ons meer is gevuld met baars, zeelt en karper, die we dagelijks voeren.
Ons meer is omgeven door een rustig landschap en bomen die een welkome schaduw bieden tijdens de zonnige zomerdagen.
● we hebben ook 2 kleinere kweekvijvers
● we zijn het hele jaar door geopend voor degenen die ons in de rustigere maanden van het jaar willen bezoeken
er is vismateriaal te leen voor degenen die voor het eerst willen vissen
Onze vakantiehuizen liggen in het hart van het Franse platteland, op een paar kilometer van Duras in ZW Frankrijk. Het uitzicht is spectaculair, net als de zonsopgang en zonsondergang en de prachtige wolkenformaties.

Met regelmatige vluchten vanuit Bergerac en Bordeaux is ons vismeer ideaal gelegen voor zowel lange als korte vakanties buiten het seizoen.

  • Bij wandelpaden
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

De nachtmarkten die in juli en augustus worden gehouden mag je niet missen. Hier kun je plaatsnemen aan de gemeenschappelijke tafels, lokale wijn kopen en eten kopen dat wordt aangeboden door de ambachtslieden terwijl je luistert naar livemuziek en de hele nacht danst.
Er is ook een prachtige 'picknick' in Soumensac op zondagmiddag, waar je in de schaduw van de bomen kunt zitten en opnieuw kunt genieten van lokaal geproduceerd eten en de lokale wijn kunt proeven, terwijl het uitzicht vanaf deze heuveltop magnifiek is. Dit is erg populair en we raden je aan vroeg te gaan.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

De handdoeken die inbegrepen zijn, zijn badhanddoeken die niet buiten voor het zwembad gebruikt mogen worden. Breng daarom je eigen zwembadhanddoeken mee. Hartelijk dank.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 100,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

The Prunerie heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 560

Prijs per week vanaf

€ 560

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.