Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Alan and Suzanne Davenport

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 5 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Lou Bessou is een traditionele stenen gite, op het zuiden georiënteerd, van 90 vierkante meter, die verbonden is aan het hoofdgebouw. De gite heeft een eigen ingang en een groot omheind terrein van ongeveer 1.000 vierkante meter. Bij de gite hoort een eigen privé zwembad van 9x5 meter, ligbedden bij het zwembad, op een rustig terrein met een prachtig terras met schitterend uitzicht over het glooiende landschap. Lou Bessou heeft slaapkamers met een tweepersoonsbed en slaapkamers met 2 aparte bedden, en biedt plaats aan maximaal 6 personen (vraag voor meer informatie). De twee badkamers zijn op de bovenverdieping. De benedenverdieping beschikt over een volledig uitgeruste keuken met een grote koelkast / vriezer en vaatwasser, samen met een eettafel en een comfortabele lounge met een satelliet-tv, WiFi en een BlueTooth-luidspreker. Kinderstoel en kinderbedje beschikbaar.
Het gezellige interieur van Lou Bessou biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf voor het hele gezin, ook voor momenten dat je niet bij het zwembad bent. De buitenruimte is perfect om te genieten van de zon met een goed boek, te loungen in de hangmat, spelletjes te spelen en te spetteren in het zwembad met de opblaasspeeltjes. De gas-barbecue staat klaar om een feestmaal te bereiden, waarvan je vervolgens kunt genieten op het terras met uitzicht op het vredige Franse platteland. Er is zwembadverlichting, zodat je zelfs kunt genieten van een duik zodra de zon is ondergegaan. Een van de favoriete nachtelijke activiteiten van onze gasten is sterrenkijken; er is hier helemaal geen lichtvervuiling.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Lou Bessou'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Lou Bessou ligt heel rustig op een privélocatie verwijderd van de openbare weg. Het ligt tussen de Bastide-steden Villereal en Monflanquin.
Villeneuve-sur-Lot en de rivier de Lot liggen op ongeveer 25 minuten rijden naar het zuiden en Bergerac en de rivier de Dordogne op 35 minuten rijden naar het noorden. De luchthaven van Bergerac is zeer gemakkelijk te bereiken, die vele bestemmingen biedt, waaronder Rotterdam. De luchthavens van Bordeaux en Toulouse liggen op ongeveer 2 uur rijden.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • In/bij een stad

Recensies

Lou Bessou heeft de afgelopen 4 jaar 5 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.8 sterren
  • 9 sterren

    One of the better gîtes we stayed at so far spending family holidays in France with 3 little kids.
    Alan and Suzanne are terrific hosts thinking of everything to make your stay with them as comfy as can be. They even have complementary drinks in the fridge for you on arrival after the long travel down.
    The spot is indeed an oasis of peace and tranquility.
    Highly recommended!

  • 10 sterren

    Fantastisk ophold i dejlige omgivelser med god plads og gode faciliteter Gæstfrie og hjælpsomme værter var med til at gøre ferien absolut mindeværdig.

  • 10 sterren

    We had a fantastic stay at this well equipped and comfortable gite. The hosts Alan and Suzanne were wonderful and ensured we had everything we needed to enjoy our stay. The pool was well looked after as were the very beautiful grounds. We can’t recommend this gite highly enough. Thank you Alan and Suzanne for making our stay so relaxing. We will be back!

Culinair en wijn

Er is een brede selectie restaurants, zowel in de steden als op het lokale platteland. Ze variëren van een lokaal 3-gangen 'menu du jour' van vaak slechts 13 euro tot sterrenrestaurants voor 50 euro. We geven je graag tips voor lokale restaurants.
Je zit hier in het midden van vele beroemde wijngebieden, waaronder St Emillion, Duras, Bergerac, Buzet, Monbazillac ... keuze te over.

Wat is er te doen

Je kunt hier vooral heel goed relaxen! Veel van onze gasten kiezen ervoor om gewoon te ontspannen in de tuinen en het zwembad. Ze zeggen dat de charme van deze locatie de stilte is. 's Nachts is er geen storende straatverlichting, je kunt gewoon achterover leunen en naar de sterren staren.
Sportactiviteiten: wandelen en fietsen; het glooiende landschap en de bijna lege landweggetjes, paden en ruiterpaden bieden ideale wandel- en fietsomstandigheden. We kunnen ervoor zorgen dat de plaatselijke fietsenwinkel huurfietsen aflevert bij Lou Bessou. Er zijn wandelgroepen in zowel Villereal als Monflanquin en toeristen zijn van harte welkom om met de wandelaars mee te doen.
Watersport; U kunt kanoën, genieten van een duik in de rivieren de Lot of de Dordogne en picknicken op de rivieroevers. Je kunt ook uitstekend zwemmen in het meer van Lougratte (10 min), met een kunstmatig zandstrand (10 minuten rijden). Waterfietsen en kano's zijn er te huur. Er zijn twee waterpretparken, een in de buurt van Agen en het andere in Bergerac.
Tennis; gasten kunnen gebruikmaken van de tennisbaan in het nabijgelegen dorp
Golf; er zijn golfbanen met 9 en 18 holes binnen handbereik en clubs kunnen worden gehuurd.
Vissen; toegestaan ​​in veel van de rivieren. (een licentie moet lokaal worden verkregen).
Verschillende maneges om te paardrijden.
Evenementen: er zijn vide greniers (rommelmarkten), brocantes, wijnevenementen en lokale markten, één voor elke dag van de week, waar u verse groenten, fruit en vlees kunt kopen, rechtstreeks van de lokale producenten.
Het hele jaar door, maar vooral tijdens de zomermaanden, zult u veel lokale festiviteiten ontdekken, meestal met eten en drinken en bloemen, en avondmarkten met eten en muziek. middeleeuwse festivals, speciale muziekconcerten en wijnevenementen.
Uitstapjes: het gebied is doordrenkt van geschiedenis en je zit hier vlakbij allerlei versterkte dorpen ('bastides') waaronder Villereal, Monflanquin, Monpazier, Sarlat, Pujols en Belves. Veel kastelen om te bezoeken, waaronder Biron, Bonaguil, Beynac, Milandes en de abdijen van St. Avit Senieur en Cadouin,
Adembenemende uitzichten zijn er in Beynac, Domme, Tremolat en Limeuil. De regio is beroemd om grotten zoals Lascaux en Les Eysses en de grotten van Pech-Merle en de bekende Rocamadour bieden een leuke dagtocht

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

Wij hebben veel mensen die elk jaar terugkomen, waaronder een familie die al 15 jaar elk jaar komt omdat ze zo van dit gebied houdt!
Onze andere gite, La Petite Bessou, heeft plaats voor 6 personen en heeft zijn eigen grote zwembad en grote tuin. De twee gites zijn volledig onafhankelijk van elkaar en er zijn geen gedeelde faciliteiten.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 300,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 925

Prijs per week vanaf

€ 925

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.