Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Frans.
Michèle et Yves Corrotte

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 9 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Het zeer aangename terras waar u een drankje kunt drinken in de zithoek, gegrild vlees kunt bereiden op de plancha en kleurrijke salades kunt delen rond de grote gezellige tafel, kijkt uit op het zwembad van 10m x 5m; aan de achterkant van het huis kunt u verblijven in de schaduw van de moerbeiboom geschommeld door het kabbelen van de visvijver.
Het huis is volledig omheind en er zijn 4 parkeerplaatsen. Er is een stopcontact om uw elektrische auto op te laden.
Het zwembad is beveiligd.
2 houten tuinbedden bij het zwembad, ligstoelen verspreid in de schaduw van de eiken of bij de visvijver, een hangmat in het charmante bosje nodigen uit tot rustige siësta's opgeluisterd door de krekels, tenzij de kinderen deze rust komen verstoren door te spelen in de houten hutjes of door te springen in de trampoline.
Een pingpongtafel, petanqueballen en een molky staan ter beschikking om vrolijk te spelen op het petanqueterrein.

In de ruime hoofdzaal worden oud en nieuw gecombineerd. De grote tafel biedt plaats aan 8 tot 10 personen, comfortabele banken rond de grote TV wachten op u om alle vezelkanalen te bekijken, de WIFI werkt goed.

Op kille herfstavonden, wanneer u terugkomt van de "Médiévales d'Uzès", van een literaire wandeling of van een ontdekkingstocht met gids naar de klokkentorens van het dorp, zal een flambé in de open haard welkom zijn terwijl u knabbelt aan de kastanjes uit de Cevennen.
U kunt onbeperkt bellen naar Europa, de Verenigde Staten, Canada...
De nieuw geïnstalleerde keuken is zeer goed uitgerust, met een koelkast, vriezer, ijsmachine, vaatwasser, oven, keramische kookplaat van de laatste generatie, Nespresso apparaat, klein Italiaans koffiezetapparaat en een filterkoffiezetapparaat, elektrische waterkoker.
Op de begane grond heeft de volledig gerenoveerde badkamer een inloopdouche en een apart toilet. Er zijn twee slaapkamers in de buurt, een met een kingsize bed, tv en ladekast, de andere met twee comfortabele bedden van 90 cm, kledingkast en een veelheid aan bordspellen en strips.

Boven zijn er twee slaapkamers en een badkamer. De grote slaapkamer met uitzicht op het zwembad heeft twee bedden van 80 cm, een bed van 120 cm, een grote kleedkamer, een kinderbedje dat klaar staat om geïnstalleerd te worden voor uw kind met lakens en handdoeken beschikbaar.
De tweede slaapkamer met uitzicht op de visvijver heeft een tweepersoonsbed met veel strips beschikbaar.
De badkamer scheidt de twee slaapkamers, met douche, toilet en wastafel.
Beddengoed en handdoeken zijn voorzien voor elk bed.

Vlakbij het zwembad is een mooie en volledig onafhankelijke studio voor twee personen. De goed ontworpen badkamer is uitgerust met een douche en toilet.
Wij kunnen u een aantal eetgelegenheden voor lunch of diner aanbevelen, van food-trucks tot gastronomische restaurants, tenzij u liever zelf kookt op de plancha of in de keuken, met de heerlijke producten van de boerenmarkt van St Quentin la Poterie.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Lokaal contact
  • Ecologisch
  • Geschikt voor grote groepen
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'VILLA de STANDING'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Er zijn alle winkels in het dorp St Quentin la Poterie op 2 km van de villa, een uitstekende bakker, een kleine supermarkt, een kapper, het Maison de la Presse, een postkantoor, een geldautomaat, een apotheek, een dokterspraktijk, een leuke coöperatieve kelder.
In Uzès en in het dorp Montaren St Médiers vindt u grote supermarkten en benzinestations.
NÎMES en AVIGNON liggen op minder dan een uur van St VICTOR des OULES. Beide steden worden bediend door TGV-stations.
De luchthaven van NÎMES-GARONS ligt op minder dan een uur rijden.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Recensies

VILLA de STANDING heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Des hôtes sympathiques et à l'écoute.
    C'est un endroit idyllique pour une famille avec des enfants. tout y est pratique et agréable. Uzès ville très belle et très proche avec son incroyable marché du samedi matin.
    La piscine est formidable, grande et propre.

  • 10 sterren

    Un très bel endroit, une maison à la fois cosy, pratique, et aménagée avec beaucoup de goût. Tout y est pour passer un excellent séjour dans un coin de paradis.
    Accueil très sympathique, je recommande +++

Culinair en wijn

VOOR GOURMETS:

De eigenaars van de olijfgaard bij het huis produceren een heerlijke olie, ze werken graag met de molen zoals vroeger om de olijven zachtjes te pletten met een molensteen.
De producentenmarkt in St Quentin la Poterie biedt het hele jaar door een groot aantal uitstekende producten. Zij komen uit de nabijgelegen Lozère, de Cevennen, het Etang de Thau of uit alle kleine dorpjes van de Uzège om u kennis te laten maken met brood dat gemaakt is van het graan op hun velden, het vlees van op de manade gefokte stieren, de foie gras van de eendenfokker, de kleine extra verse geitenkaasjes sappig met een paar druppels tijmsiroop van Mont Bouquet, de truffels, de wijnen, de asperges, het is een groot geluk voor de fijnproevers.

Verschillende kelders organiseren gastronomische wandelingen, dit jaar startte de gastronomische wandeling Le Vin Côté Cours in Blauzac, ging verder in de wijngaarden en tot aan de beroemde site van Les Capitelles.
Bij elke etappe ontdekt u een nieuw gerecht, van het voorgerecht tot het dessert. Dit jaar heeft sterrenkok Jérôme Nutile recepten bedacht rond de witte truffel.
Gastronomische en oenologische ontdekkingen, het erfgoed en de knowhow van onze streek, al uw zintuigen worden geprikkeld voor deze heerlijke dag.

Wat is er te doen

De regio OCCITANIE staat bekend om zijn mediterrane klimaat, wijngaarden, kastelen, stranden en bergen. De Gard is een prachtig departement in Zuid-Frankrijk, gelegen in de regio Occitanie. Tussen de Cevennen en de Middellandse Zee is het departement Gard rijk aan natuurlijke en culturele schatten. Ons dorp St VICTOR des OULES ligt vlakbij UZÈS en St QUENTIN la POTERIE. UZÈS, sinds november 2008 geklasseerd als "Stad van Kunst en Geschiedenis", geniet een internationale reputatie en mensen reizen uit de hele wereld om door de straten te wandelen en het erfgoed te bewonderen. De stad Uzès en alle omliggende dorpen bieden een ruime keuze aan activiteiten, het dorp St Quentin la Poterie heeft niet minder dan 12 keramisten!

VOOR DE SPORTERS:
Vlakbij het huis is een mooie ACCROBRANCHE site geopend vanaf de lente, evenals een RIDING CENTRE, vele wandelingen te voet, per fiets, per mountainbike, de GOLF 9 holes is zeer populair. Bij slecht weer of zelfs bij goed weer is het BOWLEN van Uzès leuk.
U kunt de Gardon afzakken van Collias naar de Pont du Gard, wat een prachtige tocht is, u kunt er zwemmen, vissen, kanoën...
Een vlucht in MONTGOLFIÈRE in de vroege ochtend boven de Pont du Gard zal u een onvergetelijk souvenir opleveren, u zult een vlucht in PARAPENTE waarderen vanaf de mooie plek van de Mont Bouquet...
CYCLISTEN vinden hier hun paradijs, de weg van de wijngaarden leidt hen naar de Mont VENTOUX voor de moedigsten of binnen een straal van 15km is het mogelijk om een geweldige tijd te beleven.
Voor motorliefhebbers wachten er twee MECHANISCHE POLEN op u, de ene in Alès, de andere in Aramon.

EEN GEZONDE GEEST...

Talrijke conferenties, rondleidingen, tentoonstellingen en evenementen worden aangeboden om het erfgoed van UZÈS, het eerste hertogdom van Frankrijk, te ontdekken. Zij verdienen uw nieuwsgierigheid, evenals de charmante omliggende dorpen. AIGUÈZE, het mooiste dorp van de Gard, LUSSAN, terecht geclassificeerd als een "dorp met karakter", GOUDARGUES, het Venetië van de Gard, LA ROQUE-SUR-CEZE, geclassificeerd als een van de mooiste dorpen van Frankrijk, MONTCLUS, een charmant dorp in het noordoosten van de Gard, VEZENOBRES, een charmant dorp om te ontdekken in de Gard, BARJAC, een van de mooiste dorpen in de Gard.
Plaatsen die u niet mag missen tussen 15 minuten en 1 uur rijden van onze villa: Het PONT DU GARD is natuurlijk een must. Dit aquaduct is het hoogste ter wereld met zijn drie niveaus van boven elkaar geplaatste bogen. Het staat op de lijst van historische monumenten en werd in 1985 geclassificeerd als UNESCO werelderfgoed. 275 meter lang, het is met 49 meter het hoogste Romeinse brug-aquaduct ter wereld, de CONCLUSEN van LUSSAN zullen u verbazen, iets verderop in AVIGNON kunt u het festival bijwonen en de Stad van de Pausen bezoeken (de bus brengt u erheen voor 1 euro!), in NÎMES ontdekt u de Arenas, juweel van het Romeinse tijdperk, het Maison Carrée, de best bewaarde Romeinse tempel ter wereld, de Tour Magne, het mooiste uitzicht op Nîmes en omgeving. In het Romeinse amfitheater vinden het hele jaar door talrijke historische voorstellingen, férias en concerten plaats.

Iets verderop voert de Citadel van AIGUES-MORTES, met zijn rijke erfgoed en omringende wallen, ons terug naar de Middeleeuwen. Het ESPIGUETTE BEACH, gelegen ten zuiden van PORT-CAMARGUE, en het zeeaquarium zijn zeer aangename dagtochten. In CAMARGUE zijn emotie en sensaties gegarandeerd voor een originele reis op het ritme van traditionele muziek en een gastronomische stop bij een stierenfokker of van een unieke panoramische plek met 6 specialiteiten en lokale wijnen. De middag excursie zal eindigen met een prachtig uitzicht op de zonsondergang en de verlichte middeleeuwse wallen van Aigues Mortes. In BAUX DE PROVENCE worden projecties getoond in de enorme ondergrondse steengroeven "les CARRIÈRES DE LUMIERE".

Wanneer de herfst ons zijn kleurrijke spektakel biedt, tijdens de Halloweenfeesten, zullen kinderen deelnemen aan spelletjes en onderzoeken bij het vallen van de avond in Uzès. Het bedrijf HARIBO biedt ook schrikmomenten in het snoepmuseum. Tijdens ongewone wandelingen kunt u de kloven van de Gardon ontdekken, deelnemen aan de ontdekking van de klokkentorens met een gids, naar een typisch dorpje gaan voor het kastanjefeest onder begeleiding van de accordeon.

Op de grens van de Ardèche en de Gard, zijn hier een paar plaatsen die u niet mag missen tussen mooie middeleeuwse dorpjes, weidse ruimtes, adembenemende plekken en buitenactiviteiten: GARDE GUÉRIN, de eerste stop bij aankomst vanuit Lyon op de N88, de LAC DE VILLEFORT en zijn via ferrata parcours op enkele kilometers van la Garde Guérin

  • Activiteitenprogramma
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

Onder in de tuin hebben we een grote volière met verschillende soorten duiven die rond een aantal hennen fladderen. We geven ze graag onze schillen, in ruil daarvoor geven ze ons goede verse eieren. Graan en water zijn in de buurt om ze desgewenst te geven, en als dit een probleem voor u is, komen onze buren zonder problemen.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

De zwembadstudio is open vanaf 30 maart, dus tot die tijd is de capaciteit 8 personen.
Neem contact met ons op als je je aankomst- of vertrekdatum buiten de schoolvakanties wilt wijzigen.
Gereduceerde tarieven voor lange verblijven van 2 weken (14 nachten)

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 700,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 150,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 798

Prijs per week vanaf

€ 798

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.