Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Tanya

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving

Een zeer groot, modern, ruim appartement met toegang tot een bovengronds zwembad. Het appartement is in 2020 gerenoveerd tot een zeer hoge standaard. De badkamer heeft een Italiaanse douche en er is een apart toilet. Alle bedden zijn van hoge kwaliteit en zeer comfortabel. De slaapkamers zijn zeer ruim en beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. De lounge en het eetgedeelte zijn zeer ruim. De tafel is gemaakt van eikenhout en biedt plaats aan 6 personen. De zithoek heeft een recent geplaatste houtkachel en er is voldoende zitgelegenheid voor iedereen. Er is een smart tv en wifi. De lounge geeft toegang tot een privé balkon met een buitentrap naar de tuin. De tuin wordt gedeeld met de eigenaren, maar gasten hebben exclusief gebruik van het zwembad tijdens hun verblijf. De keuken is uitgerust met een elektrische kookplaat, afzuigkap en oven. Er is een keukentafel en een overvloed aan serviesgoed en potten en pannen. Er is ook een magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en koelkast.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Omheinde tuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Chez Hammond'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Gelegen in een klein dorp genaamd Pouzac in de Hautes Pyrenees dat op 1,5 km van het kuuroord Bagneres De Bigorre ligt. Gemakkelijke toegang tot lokale supermarkten en 1 minuut lopen naar de bushalte met routes naar Tarbes Bagneres De Bigorre en het skigebied. Misschien wilt u ook de beroemde Basillica in Lourdes bezoeken.
Het dichtstbijzijnde vliegveld is Lourdes
De dichtstbijzijnde trein- en busstations zijn Lourdes en Tarbes.

  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad
  • OV toegankelijk

Culinair en wijn

Er zijn veel restaurants in Bagneres De Bigorre, Franse, Thaise, Nepalese en nog veel meer. Er zijn ook veel leuke cafeetjes. La Mongie en Tarbes hebben ook een overvloed aan heerlijke restaurants en bars. Elke zaterdagochtend is er een goed bezochte markt met veel lokale producten en een overdekte markt die dagelijks open is.

Wat is er te doen

Wij zijn gelegen op 1,5 km van het kuuroord Bagneres De Bigorre en er is gemakkelijke toegang tot de bergen voor fietsen, VTT, wandelen en skiën. De eigenaresse en haar man zijn ervaren fietsers en kunnen advies geven over fietsen en lokale wandelingen. Het dichtstbijzijnde skigebied is La Mongie op 35 minuten rijden. Golf De Bigorre ligt ook op ongeveer 1,5 km afstand. Er zijn veel outdoor activiteiten in de omgeving; Misschien houdt u van vissen, paragliden, klimmen .... Het ligt allemaal voor de deur

Fietsen

De Hautes-Pyrenees is zeer populair bij fietsers van alle niveaus en er zijn honderden en verschillende routes om uit te kiezen. De wereldberoemde Col de Tourmalet en Col D'Aspin kunnen vanaf het huis worden bereikt, samen met de glooiende heuvels in de Barronnies. De Tour de France komt elk jaar door het gebied.

Wandelen

Wij bevinden ons in de uitlopers van de Pyreneeën en er zijn duizenden wandelingen voor elk niveau. Veel van de wandelingen zijn gecentreerd rond bergmeren. Goede voorbeelden hiervan zijn Lac Bleu en Pont D'Espange.

Skiën

Er zijn talrijke skistations in de Pyreneeën, het dichtstbijzijnde en grootste is La Mongie op de Col de Tourmalet. De woning is ook ideaal gelegen voor degenen die willen skiën in verschillende stations, goede voorbeelden zijn Cauterets en Saint Lary Soulan.

Watersporten

Er zijn volop mogelijkheden om te genieten van kajakken, canyoning, raften en vele andere watersporten in de omgeving.

Golf

Er is een golfbaan van wereldklasse op 1,5 km van ons. De tarieven zijn zeer redelijk.

Er zijn andere banen in Lourdes, Tarbes en Lannemezan.

Grotten

Er zijn talloze grotten in de regio, sommige met prehistorische grotschilderingen en andere met de prachtigste formaties.

Kuren/thermische baden

De streek is in Frankrijk beroemd om zijn thermale wateren en velen komen er nog steeds om te kuren. Er is ook een modern kuurbad en hammam in Bagneres.

Lokale markten en steden

We zijn dicht bij het bedevaartsoord Lourdes. Pau, een prachtige historische stad, ligt op slechts een uur afstand. Er is de middeleeuwse stad St Bertrand de Comminges.
Bagneres heeft veel restaurants en bars voor de avond en heeft elke zaterdag een levendige markt.

  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Bergsport
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

Het appartement is verbonden met het huis van de eigenaar en er zijn buren, dus feesten zijn niet toegestaan en lawaai moet tot een minimum worden beperkt na 22.00 uur.
De eigenaren hebben ook 2 kleine honden en 3 katten.
De tuin wordt gedeeld met de eigenaren.
Alle beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen
Schoonmaak kosten zijn inbegrepen

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Handdoeken, beddengoed en schoonmaak zijn bij de prijs inbegrepen.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Chez Hammond heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 795

Prijs per week vanaf

€ 795

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.