Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 7 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Het huis is een 18e eeuws stenen landhuis met luiken en een marmeren trap. Drie van de vier slaapkamers delen het prachtige uitzicht over het meer aan de voorkant en de glooiende vallei daarachter, elk voorzien van een eigen wastafel. de vierde kamer kijkt uit over de tuin en een deel van het zijmeer.

Het huis biedt plaats aan 8 personen in 4 slaapkamers. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen. Er zijn twee complete badkamers op de bovenverdieping {groot bad en douche, wastafel, wc en bidet}, en een apart half bad op de benedenverdieping.

Beneden heeft de volledig uitgeruste keuken met oven, magnetron, broodrooster en koffiezetapparaat een ontbijthoek met de koelkast en wasmachine in de stookruimte ernaast. Een grote open haard markeert de ruime woonkamer met eiken balken en eethoek. De openslaande deuren komen uit op het zijmeer, waar een gedeelte met flagstones het gemakkelijk maakt om buiten te eten.

Het tuinmeubilair staat in de berging aan het einde van de gang. Er is centrale verwarming voor de wintermaanden, en de open haard zorgt voor gezellige warmte in de lente en de zomer. De woonkamer is uitgerust met TV, Stereo en WIFI.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Bad

Beschikbaarheid van 'Las Tuillieres'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Las Tuillieres is de perfecte uitvalsbasis om de Lot-vallei, de omliggende dorpen en het platteland te verkennen. Het heeft twee meren waarvan de grootste 40m x 40m is met karper en kleine snoek.

    Recensies

    Las Tuillieres heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

    9 sterren
    • 9 sterren

      Whilst the photos showed a traditional, elegant manoir set in beautiful grounds including 2 lakes, seeing it was even more impressive. The location was completely private with only deer coming down to the lake to drink at dusk and kingfishers darting across the surface of the lake. The house had a wonderful old charm. A magical place!

    Wat is er te doen

    Las Tuillieres is de perfecte uitvalsbasis om de Lot-vallei, de omliggende dorpen en het platteland te verkennen. Activiteiten in overvloed: bezoeken aan prehistorische grotten, indrukwekkende kastelen en de oude stad Cahors, Moissac en Montcuq, wijnproeven kan in de plaatselijke wijngaarden, om er maar een paar te noemen. Er is paardrijden in de buurt, paragliding en tennisbanen in het plaatselijke marktdorp Montaigu de Quercy. De meeste dagen van de week zijn er marktdagen in de plaatselijke dorpen en steden en folders over activiteiten zijn verkrijgbaar in het informatiekantoor in Montaigu de Quercy. De rivier de Lot heeft verschillende nautische bekkens waar je kunt waterskiën, windsurfen en kanoën. Geniet aan het eind van de dag van de heerlijke Quercy keuken waar het gebied bekend om staat, samen met een fles wijn uit de Cahors A.O.C.

    • Vissen

    Overige prijsinformatie en aanbiedingen

    Een waarborgsom (voor eventuele schade) van 200€ zal worden gevraagd na de laatste huurbetaling via onze lokale agenten van Prestige.
    Dit moet worden betaald met een creditcard en er zal u worden gevraagd om kaartgegevens te verstrekken.
    Een routebeschrijving wordt uitgegeven na deze betaling.
    Het bedrag zal worden terugbetaald na een bevredigend rapport van de schoonmaakploege
    Huisdieren welkom Laagseizoen 57 euro, hoogseizoen 68,40 euro

    Prijs is inclusief

    Handdoeken, Linnengoed

    Prijs is exclusief

    • Borg € 200,00
    • Schoonmaakkosten (verplicht) € 171,00

    Heb je vragen?

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Met hoeveel personen?

    Prijs per week vanaf

    € 126,84

    Prijs per week vanaf

    € 126,84

    • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
    • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
    • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.