Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Folkert Trouw

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 dagen.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Villa Les Palmiers is de perfecte vakantievilla voor groepen en families tot 12 personen die op zoek zijn naar rust en gezelligheid maar toch heel graag dichtbij de kust willen zijn. Gelegen op een helling in Les Issambres, kijk je vanaf de villa uit over de baai en zijn omgeving. Deze villa is omwille van de ligging in combinatie met de grootte van de woning, namelijk 6 slaapkamers en 4 badkamers, een zeldzaamheid in de streek. Tijdens het dalseizoen, zijnde de maanden april, mei en oktober, is er bovendien een mogelijkheid om te woning te huren voor max. 4 personen, waarbij dan de bovenverdieping afgesloten wordt.

Via een doodlopende publieke weg, steil omhoog, kom je aan de toegangspoort van Villa Les Palmiers. We bevinden ons hier op het niveau van de eerste verdieping van de villa waar ook de garage is. In de zeer rustige straat is er voldoende ruimte om te parkeren.
Aan beide zijden van de villa kan je met een trap of een pad in de tuin afdalen naar de gelijkvloerse verdieping. De mooi aangelegde tuin met zijn mediterrane planten en palmen brengt je onmiddellijk in de juiste vakantiestemming. Op het lager gedeelde van de tuin bevindt zich het nieuwe aangelegde zwembad van 10m bij 4m, met eromheen een mooi terras met ligstoelen en een parasol. Er werd zelfs aan een buitendouche gedacht.
Iets verder vind je ook een jeu de boules terrein voor de liefhebbers en onder één van de overdekte terrassen staat ook een tafelvoetbal.
Aan de zuidelijke kant van de woning werd een groot en gezellig terras gemaakt met een pergola en een lange tafel om als groep samen van eigen bereide maaltijden te kunnen genieten. Er is een BBQ op gas voorzien om je te helpen bij het bereiden.
Vanop dit terras wandel je zo de luchtige leefruimte binnen via openslaande deuren. Een open moderne keuken is voorzien van alle luxe en comfort gaande van een oven, magnetron, vaatwasser, inductie kookplaat en koffiezetmachine en kijkt uit op een gezellige eetruime met houten tafel en stoelen. Zo kan er op een koudere avond ook binnen gegeten worden, in alle gezelligheid. In het verlengde van de eetruimte is een gezellige zithoek, voorzien van 2 comfortabele banken en een TV hoek.
Het slaapgedeelte is afgesloten van de leefruimte door een deur. Eénmaal in de gang heb je aan de tuinzijde 2 ruime en luchtige slaapkamers, telkens met een dubbel bed (bestaande uit 2 matrassen). Er zijn ook 2 badkamers. Eén daarvan heeft een dubbele wastafel, ruime inloopdouche en afgesplitst toilet. De andere heeft een enkele wastafel, inloopdouche en toilet samen.

Via de buitentrappen ga je naar boven naar de eerste verdieping, waar je binnenkomt in een grote leefruimte met moderne zitbanken, en toegang tot een terras met prachtig zeezicht. In een zijgedeelte met glasdallen vind je een kast die dienst doet als mini-keuken, voorzien van koffiemachine, magnetron, wastafel en minifrigo. Dit maakt dat het gezelschap die boven slaapt ook snel in het bereik is van een keukenvoorziening.  Vanuit deze open ruimte is er verbinding naar 4 slaapkamers en 2 badkamers. Alle slaapkamers boven beschikken opnieuw over een dubbel bed, een ingemaakte kast en zijn steeds luchtig en modern. In elke kamer werd er een kunstige toets aangebracht waardoor het geheel heel speels oogt. Beide badkamers beschikken over een douche en wastafel. Er is ook een toilet. 

Alle slaapkamers en de woonkamers zijn voorzien van airco.

Registratienummer

83107001609FC (MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Villa Les Palmiers'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Deze ruime en modern ingerichte villa is gelegen in Les Issambres, op 1,6 km van de kust met zijn populaire stranden. De 8 km kustlijn wordt gekenmerkt door mooie baaien met regelmatig een bar en/of restaurant gelegen tussen de pijnbomen en palmbomen. Plage de la Garonnette (1.6 km) en het strand van La Nartelle zijn de meest gekende op korte rijafstand van de woning.
Les Issambres, dat in de golf van St-Tropez ligt, behoort tot de gemeente Roquebrune-sur-Argens, iets verder in het binnenland. Het bevindt zich op slechts 23 km van de mondaine badstad  Saint Tropez en is weliswaar beter bereikbaar ( 20 min.) via de ferry.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp

Recensies

Villa Les Palmiers heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Fantastische woning, van alle gemakken voorzien! Schoonmaak was helemaal in orde en het contact ter plaatse ook. Goede check-in en check-out. De omgeving is natuurlijk prachtig, zoveel groen en veel te doen. We zouden graag terugkomen, het was een TOP vakantie!

Culinair en wijn

In de directe omgeving zijn de mooie Provençaalse steden Frejus en St Raphael met ieder zijn gezellige wekelijkse markten waar u de lokale specialiteiten kan proeven. Maar ook de dorpen meer naar het binnenland, zoals Fayence en Seillance zijn snel te bereiken. Vermeldenswaardig voor liefhebbers, is de beroemde brocante en antiekmarkt, die door de antiquair Michel Allongue uit Fayence vijf maal per jaar wordt georganiseerd in zijn bastide waar de vroegere Markies de Villeneuve ooit woonde.

Aan de boulevard vindt u verschillende restaurants van pizzeria tot erg goede culinaire restaurants. Liefhebbers van goede wijnen komen hier uitgebreid aan bod. Er zijn talrijke wijnchateaux in de omgeving, waar u bijna overal wijn kan proeven en kopen op het chateau.

Wat is er te doen

Deze ruime en modern ingerichte villa is gelegen in Les Issambres, op 1,6 km van de kust met zijn populaire stranden. De 8 km kustlijn wordt gekenmerkt door mooie baaien met regelmatig een bar en/of restaurant gelegen tussen de pijnbomen en palmbomen. Plage de la Garonnette (1.6 km) en het strand van La Nartelle zijn de meest gekende op korte rijafstand van de woning. Je kan er ook te voet naartoe, maar weet dat het op de weg terug gedurende 300m vrij steil naar boven gaat.

Les Issambres, dat in de golf van St-Tropez ligt, behoort tot de gemeente Roquebrune-sur-Argens, iets verder in het binnenland. Het bevindt zich op slechts 23 km van de mondaine badstad  Saint Tropez en is weliswaar beter bereikbaar ( 20 min.) via de ferry. Gelegen tussen Saint-Maxime en Fréjus kunnen we je verzekeren dat er in het seizoen voldoende te beleven valt. Er zijn regelmatig (avond)markten die zorgen voor een gezellige drukte. Ook onder meer Saint-Raphaël, Port Grimaud, La Garde Frenet en Ramatuelle zijn zeker een bezoekje waard.

Voor de wandelaars is er het natuurgebied Les Petites Maures in de omgeving, met prachtige uitzichten op de Cote d'Azur met zijn prachtige blauwe kleurnuances. Sportievelingen kunnen fietsen in het bos, waterskieën, wakeboarden of kajakken aan de plaatselijke surfclub.

En mocht je de kinderen nog wat extra willen verwennen dan zijn er 2 grote Aqualand parken in de omgeving.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport
  • Bergsport
  • Vlieg en zweefsport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Tijdens de maanden april, mei en oktober kan er geboekt worden aan een speciaal tarief voor maximaal 4 personen. Dit bedraagt € 1495 / week met een eenmalige eindschoonmaak van € 150. De bovenverdieping wordt dan afgesloten.

Huurprijzen zijn inclusief water en elektra.

Exclusief :
Reserveringskosten € 100
Eindschoonmaak € 250 of € 150 voor 4 personen in laagseizoen
Verwarmd zwembad € 200 per week

Prijs is exclusief

  • Borg € 800,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 250,00
  • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 15,00
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 10,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 2.035

Prijs per week vanaf

€ 2.035