Koophuizen in Frankrijk

Koop een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Dordogne/Périgord vert: erg interessant geheel, bestaande uit een hoofdh...

Recreatie
Bekijk album (5)
/
  • 29000
  • 383

Beschrijving

Authentiek, natuurstenen 'ensemble de batîments', bestaande uit een hoofdhuis van 181 m², een tweede huis/gîte van 72 m² en een Chambres d'Hôtes-gedeelte van 130 m². Het geheel ligt rustig op zo'n 2,9 hectare grond en met zwembad van 15 bij 5 meter met terrassen rondom. Put op eigen terrein. Op 15 kilometer van een dynamisch stadje met diverse voorzieningen.

Indeling hoofdhuis o.a. op de begane grond een woonkamer van 24 m² met stenen vloer en schuifpui naar terras van 6 bij 3 meter, nog af te werken eetkeuken van 5 bij 6 meter met haard, houten vloer en 2 tuindeuren naar terras van 5 bij 4 meter, bergruimte van 4 bij 6 meter met stenen vloer en trapopgang naar boven. Op de eerste verdieping een overloop van 4 bij 4 meter, de 'chambre de maître van 5 bij 6,5 meter met stenen haard en oude houten vloer, dressing, ensuite badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet, 2e slaapkamer van 3 bij 3,5 meter en 2e badkamer. Op de tweede verdieping een zolderkamer van 4 bij 6 meter. Centrale verwarming (olie) met vloerverwarming op de begane grond.

Indeling gîte op tuinniveau een woonkamer van 5 bij 6 meter met geëquipeerde keuken, stenen haard en tuindeur naar eigen overdekt terras van 2,2 bij 10 meter, een slaapkamer van 3 bij 4 meter met houten vloer en 2 tuindeuren naar terras. Op straatniveau een gang/entree, 2e slaapkamer van 4 bij 4 meter met tuindeur, toilet, dressing, badkamer en CV-ruimte (olie, Viessmann) met deels centrale vloerverwarming.

B&B-deel met op de begane grond een keuken/eetkamer van 4 bij 6 meter met plavuizen vloer en dubbele tuindeur naar buiten, slaapkamer van 3 bij 6 meter met ensuite badkamer met toilet, een kamer van 4 bij 5 met plavuizen vloer. Boven een slaapkamer van 28 m² met laminaat vloer en dubbele deur maar een overdekt balkon van 3 bij 10 meter, ensuite badkamer met toilet, een 3e slaapkamer van 3 bij 4 met toegang tot balkon en een vertrek van 2 bij 5 meter. Elektrische verwarming plus zonne-energie. Dubbele beglazing.

Een zeer interessant geheel met goede, authentieke sfeer van binnen. Vele natuurstenen muren, haarden en andere authentieke elementen.

In het kort

Referentie 6325
  • Open haard
  • Met zwembad

In de buurt

location Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

  • Landelijk

Bouwstaat

Goed onderhouden