Koophuizen in Frankrijk

Koop een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Goed draaiende chambres d'hôtes met gîtes en mini-camping

Recreatie
Bekijk album (20)
/
  • 6000
  • 370
  • 2
  • 16
  • 8

Beschrijving

Goed lopende chambres d’hôtes met gîtes en mini-camping

Dit romantisch ingerichte chambres d’hôtes ligt op een kavel van ruim 6.000 m2 in een klein plaatsje in de Allier, één van de departementen van de Auvergene.
Naast het woonhuis met vijf gastenkamers omvat het domein drie gîtes, een feestzaal en een mini-camping. Er is een zwembad van 10 x 5 meter.

Aan de rechterkant van de hoofdentree liggen de ruime eetkamer en zitkamer, die ook voor de gasten toegankelijk zijn. Daarachter ligt de ruime keuken, voorzien van alle apparatuur.
Aan de linkerkant van de entree ligt het privégedeelte van de woning, bestaande uit een salon, een kantoor, twee badkamers en vier slaapkamers. Hier is ook een privé-terras.
Op de bovenverdieping zijn vijf gastenkamers, waarvan er drie beschikken over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De andere twee kamers beschikken over een toilet en een wastafel en delen samen een badkamer met douche.
Er is een bibliotheek voor de gasten en een voorzolder, die dient als opslagruimte.
Aan de zijkant van het huis is een wasruimte en een buitentoilet.

Op het terrein staat een duiventil, waain een vijfpersoons gîte met zitkamer, keuken, badkamer/toilet en twee slaapkamers is gecreëerd; deze gîte heeft een eigen terras.
De tweede gîte heeft twee tweepersoons bedsteden, een woonkamer, een badkamer met douche en toilet en een klein keukentje; ook deze gîte heeft een eigen terras.
De derde gîte is een houten chalet met een veranda, geschikt voor vier personen; de gebruikers van het chalet maken gebruik van het sanitair van de camping.

In de boomgaard zijn zes ruime campingplekken, voorzien van elektra.
Het sanitairgebouw beschikt over twee douches, twee toiletten en een dubbele wastafel. En uiteraard is er een afwasplaats.

Op het terrein is een veranda en een pergola, waaronder gegeten kan worden.
Er zijn twee grote schuren, waarvan er één gebruikt wordt als feestzaal; de andere wordt gebruikt als werkplaats en opslagruimte.

Er is een omheind zwembad van 10 x 5 meter.

Het woonhuis is voorzien van een oliegestookte centrale verwarming en een insert houtkachel in de zitkamer. De gîtes zijn voorzien van houtkachels.
De elektriciteit is op norm.
De keuken is aangesloten op het riool, de rest van het huis, de gîtes en het sanitairgebouw zijn aangesloten op een septic tank.
De ramen zijn niet voorzien van dubbel glas; in de eetkamer zijn voorzetramen geplaatst.
Het chambres d’hôtes gedeelte en de gîtes worden opgeleverd inclusief inrichting en inventaris, dus de koper kan de exploitatie probleemloos voortzetten.

Ook te koop is een perceel van bijna 5.000 m2 naast de boomgaard; hier rust een bouwvergunning op voor twee huizen. Prijs van dit perceel is € 90.000.

In het dorp zijn een bakker, een restaurant en een lagere school.
Alle overige voorzieningen zijn te vinden in een stadje op 6 kilometer afstand.

In het kort

Referentie V6656 JS
  • Open haard
  • Met zwembad
  • Bij wandelpaden

In de buurt

location Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

  • Landelijk
  • In/bij een dorp

Bouwstaat

Zeer goed onderhouden