Koophuizen in Frankrijk

Koop een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Chambres d'hôtes met camping

Horeca
Bekijk album (6)
/
  • 70000

Placeholder user

Huis van Arno Voogd


Beschrijving

PRIJS VERLAAGD: Glamping en B et B in het hart van Frankrijk (Allier) met goede omzet en uitbreidingsmogelijkheden.
Dit landelijk gelegen vakantiedomein heeft een camping (glamping) met safaritenten en drie familiekamers.
Het totale terrein beslaat 7 hectare, op 3 hectare hiervan bevindt zich de camping met luxe safaritenten en mogelijkheid om extra plaatsen te verhuren. Twee safaritenten worden verhuurd door een touroperator, wat ook bevorderlijk is voor de eigen verhuur. Het eenvoudige sanitair bevindt zich in en bij de boerderij en is ruim voldoende voor het aantal gasten.
De camping beschikt over een recentelijk toegekende sterrenklassering, wat betekent dat het lage BTW tarief geldt voor de verhuur. Er is een vergunning voor 35 plaatsen waarvan er nu dertien worden gebruikt. Een uitbreiding is relatief eenvoudig te realiseren.
In de boerderij is een appartement voor de eigenaars met 2 slaapkamers, woonkamer en kantoor.
Op het terrein bevindt zich het verwarmde zwembad van 11 meter lang met veertien ligstoelen en de wettelijk vereiste beveiliging. Verder zijn er diverse speeltoestellen, , een skelterbaan, twee trampolines en een jeu de boulesbaan. In een houten chalet bevindt zich een kinderspeelplek TV-hoek en barretje. In de boerderij bevinden zich drie ruime familiekamers waar veel vraag naar is aangezien het object zich een ruim kwartier van de A71 bevindt. Een ideale tussenstop op weg naar het zuiden.
Er is een gezellig restaurant met groot terras en loungehoek. Hier kan gebruik worden gemaakt van ontbijt, lunch en diner (table d'hôte. Er is een License 3, aangevuld met een License grand restaurant, wat betekent dat er ook sterke drank tijdens de maaltijd geserveerd mag worden.
Het domein wordt in het seizoen voornamelijk bezocht door Nederlandstalige gasten en wordt op Zoover.nl en Booking.com beoordeeld met een 9+. Het wordt goed gevonden op internet en heeft bijna 800 volgers op Facebook.
Op het dak liggen zonnepanelen die 5,5 KW/h produceren. De septictank is in 2013 geheel op norm gebracht. Hierin zit, naast de onroerend goed en goodwill ook alle benodigde inventaris om het bedrijf te exploiteren, zoals tenten, inventaris, machines, beddengoed horeca inventaris, meubilair etc.
Omzet rond € 170.000 met een goede rentabiliteit.
Kortom, een instapklaar object met volop mogelijkheden tot uitbreiding. Een bezichtiging waard!

In het kort

Referentie V6207

In de buurt

location Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

  • Landelijk
  • In/bij een dorp

Bouwstaat

Zeer goed onderhouden


Video