Koophuizen in Frankrijk

Koop een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Zonnig huis, zwemmeer op loopafstand, panoramisch uitzicht

Villa
Bekijk album (11)
/
 • 1350
 • 160
 • 1
 • 5
 • 2

Beschrijving

Vlakbij Lac Panneciere gelegen villa met groot zuidterras. Voor bourgondisch genieten, voor sportieve uitdagingen en voor het ontvangen van vrienden en familie is dit de aangewezen plek. Kortom een huis dat u gezien moet hebben....! Het huis ademt nog de Franse sfeer uit, maar is de laatste jaren ook gemoderniseerd. Naast het huis is een groot atelier met veel mogelijkheden.

In het kort

Woonkamer met grote openhaard en twee openslaande terrasdeuren aan zuidzijde. Groot zuidterras van 50 m2 met prachtig uitzicht op de vallei van de Yonne en overgang naar het Lac Panneciere. Separate keuken en hall en kurkdroge kelder.Op de begane grond treft u tevens een ouderslaapkamer met openslaande deuren naar het terras en eigen badkamer. Op de bovenverdieping bevinden zich nog eens 3 slaapkamers en een badkamer. Naast het huis een garage / atelier van 65 m2 met openslaande deuren naar tuin. Eventueel om te bouwen als apart verblijf.. Het terrein is geheel door gazon omzoomd.

 • Open haard

In de buurt

location Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het ‘Parc Regional du Morvan’ is een glooiend heuvelland, met op veel plekken de kenmerken van een gebergte, ter hoogte van Dijon. Een wandelgebied bij uitstek en in 1970 uitgeroepen tot nationaal park (Parc Naturelle). Het natuurgebied ligt in de meest noordelijk gelegen uitloper van het hooggelegen bergplateau van de Auvergne. Het bestaat uit graniet en vulkanisch gesteente in zwaar geërodeerde vorm. Het meest noordelijke gedeelte in de buurt van Vézelay is kalkrijk en vruchtbaar: veel fruitbomen en wijnbouw. Het centrale gedeelte is waterrijk, met veel meren. In het zuiden is de helft van de streek bebost (gemengd beuken-eiken-naaldwoud). Ruim 70 kilometer lang (noord/zuid) en 50 kilometer breed (oost/west) bergachtig gebied, economisch wat “achtergebleven” enclave in het rijke Bourgondië. Het noordelijke deel Bas-Morvan is met maximaal 600 m. wat lager dan de zuidelijke Haut-Morvan, waarvan de platte toppen reiken tot 827 m. (Mont Beuvray) en 901 m. (Haut-Folin). De regenval middenin de Morvan is voor Franse begrippen onvoorstelbaar: gemiddeld 1.000 mm per jaar, waarvan 175 mm in de vorm van sneeuw. Het Parc Naturelle telt 103 dorpen, 8 stadjes en officieel 71 372 inwoners (05-2003) op een oppervlakte van precies 2854 km².

 • Landelijk
 • Bergachtig
 • Bosrijk
 • In/bij een dorp
 • Aan zwemwater

Bouwstaat

Zeer goed onderhouden


Huis is oerdegelijk gebouwd en makkelijk te onderhouden.


Indeling

Woonkamer van ongeveer 32 m2. Vier ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond en drie op de bovenverdieping. Separate keuken, badkamer en een separaat toilet op de begane grond. Tweede badkamer op de verdieping met WC. Grote kelder en een aangebouwd atelier (65 m2) met garage.


Terrein en bijgebouwen

Terrein is 1330 m2 en aangrenzend atelier / garage met mogelijkheden.


Overige opmerkingen

Vaste telefoonverbinding en internet aanwezig.