Koophuizen in Frankrijk

Koop een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Charmant landhuis in een mooie landelijke omgeving

Authentiek huis
Bekijk album (21)
/
  • 3628
  • 194
  • 2
  • 8
  • 2

Placeholder user

Huis van Martin Pistorius


Beschrijving

Dicht bij een dorp met alle voorzieningen (18 minuten ten westen van Cluny, 25 minuten van de TGV Mâcon), geheel vrijgelegen karakteristiek landhuis, omringd door een sfeervolle tuin (3628 m²) ingebed in het heuvelachtige landschap met bossen, beekjes, weiden en vennen.
De woning is vrij gelegen en oorspronkelijk gebouwd rond 1900 (vieilles pierres). Ze is onder architectuur verbouwd in 1973 en verkeert in uitstekende staat, De harmonieuze indeling van de woonruimte alsmede het prachtige uitzicht op dal en heuvels geven een aangenaam woongevoel.

Het biedt overal uitzicht op de omringende tuin. Het is in de loop van de jaren opgeknapt, uitgebreid en verbeterd. Het heeft een sfeervol interieur met woonkamer, eetkamer, ruime keuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers. http://helpdesk.gites.nl/hc/nl
Voorts: een galerij op de eerste verdieping (gelegen op het zuiden), een gesloten veranda van 16 m², een garage en een atelier, een vrijstaande carport. Het huis is sinds 2011 voorzien van zonnepanelen

In het kort

Indeling
De woning is licht en heeft een woonoppervlak van 186 m² + gesloten veranda (16 m² ) .
Begane grond: hal, toilet, keuken met inbouwapparatuur (14 m²), salon (36 m²), eet-/zitkamer (23m²).
Bovenverdieping: 4 slaapkamers van 20 m², 15 m², 10,6 m², 10,3 m², werkkamer van 10,8 m², ruime overloop, toilet, badkamer met wastafel en douche, tweede badkamer met wastafel, bidet, bad en douchecabine.
Grote zolderruimte.
Garage + atelier: er is een inpandige garage plus voorraadruimte, voorzien van elektriciteit (25 m²), met toegang tot aangebouwd atelier (25 m²), voorzien van stromend water en wastafelmeubel.
Airco op grote slaapkamer (20 m²).


In de buurt

location Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Heuvelachtig landschap. Het huis ligt op ongeveer. 50 meter van de straat, waarin enkele woningen en een timmerwerkplaats. Het terrein is omringd door weiden en tuinen.

  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • Aan zwemwater

Bouwstaat

Zeer goed onderhouden


. Het pand stamt uit begin 20ste eeuw (vieilles pierres) en is onder architectuur verbouwd in 1973. Dubbele beglazing plus luiken.


Indeling

Indeling
De woning heeft een woonoppervlak van 194 m², is sfeervol en licht.
begane grond: hal, toilet, keuken met inbouwapparatuur (14 m²), salon, (36 m²), eet-/zitkamer (23 m²);
bovenverdieping: 4 slaapkamers (van 20 m², 15 m², 10,6 m² , 10,3 m² 1 werkkamer (10, 8), ruime overloop, toilet, badkamer met wastafel en douche, tweede badkamer met wastafel, bidet, bad en douchecabine;
grote zolderruimte

garages: er is een inpandige garage/atelier plus voorraadruimte voorzien van elektriciteit (25 m²), met toegang tot aangebouwde tweede garage (25 m²) met stromend water en wastafelmeubel


Terrein en bijgebouwen

Het huis ligt vrij en is aan alle kanten omringd door fraai aangelegde tuin. Vrijstaand carport voor 2 autos. Totaal oppervlak: 3628 m².


Overige opmerkingen

Verwarming: ecologische verwarmingsketel (2014). Centrale verwarming in het hele huis. De woonkamer kan aanvullend verwarmd worden door een ecologische houtkachel (Jötul);
Water: Warm water wordt verkregen door een elektrische boiler (2014); er is voor de besproeiing van bomen en planten een regenwaterreservoir (500 l) plus bron in de voortuin.

Airco op grote slaapkamer (20 m²).

Overige voorzieningen:

Zonnepanelen, kelder, galerij op de eerste verdieping (gelegen op zuiden), diverse terrassen rond het huis en in de tuin, open veranda, vrijstaande carport, houtopslag.