Koophuizen in Frankrijk

Koop een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

CHARMANT LANDHUIS TE KOOP BIJ CLUNY

Authentiek huis
Bekijk album (16)
/
  • 3628
  • 195
  • 2
  • 13
  • 2

Beschrijving

Dicht bij een dorp met alle voorzieningen (18 minuten ten westen van Cluny, 25 minuten van de TGV Mâcon), geheel vrijgelegen, karakteristiek landhuis, met prachtig uitzicht op een heuvelachtig landschap met bossen, beekjes, weiden en vennen.
De woning is vrij gelegen en het oudste deel ( gebouwd rond 1900) is "vieilles pierres". Ze is onder architectuur verbouwd in 1973 en is goed onderhouden, De harmonieuze indeling van de woonruimte alsmede de omringende natuur maken de woning zeer bijzonder. B & B mogelijk

Het biedt overal uitzicht op een sfeervolle tuin (3628 m²). Het huis is in de loop van de jaren opgeknapt, uitgebreid en verbeterd. Het heeft een sfeervol interieur met woonkamer, eetkamer, ruime keuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers. http://helpdesk.gites.nl/hc/nl
Voorts: een galerij op de eerste verdieping (gelegen op het zuiden), een gesloten veranda van 16 m², een garage en een atelier, een vrijstaande carport. Het huis is sinds 2011 voorzien van zonnepanelen

In het kort

Indeling
De woning is licht en heeft een woonoppervlak van 195 m² + inpandige garage van 25 m² en inpandig atelier van eveneens 25 m².
Begane grond: hal, toilet, keuken met inbouwapparatuur van 14 m², salon van 36 m², eet-/zitkamer van 23m², + gesloten veranda 16 m² .
Vanuit de keuken toegang tot de kelder met ruimte voor wijnopslag.

Bovenverdieping: 4 slaapkamers van 20 m², 10,8m², 10,6 m², 10,3 m², werkkamer van 15 m², ruime overloop van 17 m²,
toilet, badkamer met wastafel en douche, tweede badkamer met wastafel, bidet, bad en douchecabine.
Grote zolderruimte.
De garage (25 m²) is voorzien van elektriciteit en van een voorraadruimte. Ze biedt toegang tot aangebouwd atelier (25 m²), voorzien van elektriciteiten, stromend water, bergruimte en wastafelmeubel.
Airco op grote slaapkamer (20 m²).


In de buurt

location Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Heuvelachtig landschap. Het huis ligt op ongeveer. 50 meter van de straat, waarin enkele woningen en een timmerwerkplaats. Het terrein is omringd door weiden en tuinen.

  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • Aan zwemwater

Bouwstaat

Zeer goed onderhouden


. Het pand stamt uit begin 20ste eeuw (vieilles pierres) en is onder architectuur verbouwd in 1973. Dubbele beglazing plus luiken.


Indeling

Indeling
De woning heeft een woonoppervlak van 194 m², is sfeervol en licht.
begane grond: hal, toilet, keuken met inbouwapparatuur (14 m²), salon, (36 m²), eet-/zitkamer (23 m²);
bovenverdieping: 4 slaapkamers (van 20 m², 15 m², 10,6 m² , 10,3 m² 1 werkkamer (10, 8), ruime overloop, toilet, badkamer met wastafel en douche, tweede badkamer met wastafel, bidet, bad en douchecabine;
grote zolderruimte

garages: er is een inpandige garage/atelier plus voorraadruimte voorzien van elektriciteit (25 m²), met toegang tot aangebouwde tweede garage (25 m²) met stromend water en wastafelmeubel


Terrein en bijgebouwen

Het huis ligt vrij en is aan alle kanten omringd door fraai aangelegde tuin. Vrijstaand carport voor 2 autos. Totaal oppervlak: 3628 m².


Overige opmerkingen

Verwarming: ecologische verwarmingsketel (2014). Centrale verwarming in het hele huis. De woonkamer kan aanvullend verwarmd worden door een ecologische houtkachel (Jötul);
Water: Warm water wordt verkregen door een elektrische boiler (2014); er is voor de besproeiing van bomen en planten een regenwaterreservoir (500 l) plus bron in de voortuin.

Airco op grote slaapkamer (20 m²).

Overige voorzieningen:

Zonnepanelen, kelder, galerij op de eerste verdieping (gelegen op zuiden), diverse terrassen rond het huis en in de tuin, open veranda, vrijstaande carport, houtopslag.