Koophuizen in Frankrijk

Koop een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Zeer goed lopende luxe chambre d'hôtes in de Bourgogne met privé gedeelte.

Recreatie
Bekijk album (13)
/
 • 5070
 • 320
 • 2
 • 11
 • 5

Placeholder user

Huis van Lieke Schouten

+33 385541845

Reageert meestal binnen 2 uur.


Beschrijving

Chambre d'hôtes/ bed and breakfast met 4 kamers, elke kamer met privé badkamer en wc.
Privé gedeelte onder hetzelfde dak met 2 grote slaapkamers, 1 badkamer, grote overloop, en aparte wc. Grote woonkamer met open keuken ( eiken ) , een fijne Spekstenen kachel. (maar voor degene die geen zin heeft om de houtkachel te stoken, hangen er ook overal elektrische radiatoren) Boven het prive gedeelte is nog een zolder, waar wij niets mee gedaan hebben, maar die nog diverse mogelijkheden biedt. Alles is opnieuw geïsoleerd in 2017.
Onze Chambre d'hôtes is te koop, omdat we dit zo'n leuke "baan" vinden, willen we graag ergens anders een nieuwe chambre d'hôtes beginnen. Wij werken met z'n tweetjes en verdienen een goed belegde boterham. Echter als u niet van aanpakken weet is het beter om nog eens na te denken over de stap om een chambre d'hôtes te beginnen.
U bent altijd welkom om 1 of meerdere nachten te komen, zodat u kunt voelen of het huis en de omgeving u bevalt, want het is erg belangrijk dat uzelf ook lekker woont.

In het kort

In de chambre d'hôtes zijn 3 grote slaapkamers en 1 junior Suite, ieder met privé badkamer. Voor meer informatie over de chambre d'hôtes kunt u kijken op onze site: www.domaine-les-escargots.com. Het chambre d'hôtes gedeelte heeft nog een extra kamertje om alle lakens, handdoeken, extra bedden en de schoonmaak artikelen op te ruimen. Beneden is een washok met aansluitingen voor meerdere wasmachines en wasdrogers.. Een grote eetzaal van 42M2 met een apart toilet. 6 grote tafels, veel eiken stoelen en gezellige meubels om servies op te ruimen.Een kleine kelder onder de trap. Groot terras met een electrische luifel. Zwembad van 8x4, verwarmd door zonnepanelen en voorzien van een overkapping, die het mogelijk maakt ook met slecht weer te zwemmen. Veel verlichting in de tuin. Verschillende watertap punten in de hele tuin. Mooie tuin met veel bomen en vaste planten. Klein moestuintje. 2 tuinhuisjes om tuingereedschap op te ruimen. Grote garage met 65m2 vloeroppervlak, met mogelijkheid om er een verdieping in te maken. Professionele keuken met nog grote opslag ruimte er achter. Achter het huis nog een afdak om lekker te zitten. Dak van de chambre d'hôtes in 2009 geïsoleerd met steenwol.
Electrische aluminium poort. Hele terrein en de gebouwen zijn in zeer goede staat.
Aangesloten op het riool ( groot voordeel )
De gemeente Igornay biedt een belasting voordeel gedurende 5 jaar, voor de nieuwe eigenaren, dit is zeker ook erg interessant.
De prijs die wij vragen is inclusief meubels, bedden, bedlinnen en handdoeken van de chambre d'hôtes.
Wij zijn als chambre d'hôtes het gehele jaar open. Van april tot en met oktober zitten ze goed vol en de andere maanden hebben we wel gasten, maar is het rustiger. Het grote voordeel ( denken wij ) is dat de gasten niet in het huis van de eigenaren verblijven. Zowel de gasten als de eigenaren hebben dus veel privacy.
Voor meer informatie kunt u altijd bij ons terecht. Een visite is natuurlijk altijd veel sprekender dan een geschreven tekst.

Referentie www.domaine-les-escargots.com
 • Open haard
 • Met zwembad
 • Aan fietsroute
 • Bij wandelpaden
 • Aan mountainbike route
 • Bij paardrijroute
 • Vissen
 • Watersport

In de buurt

location Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Dorpje met bakker en Supermarktje , lagere school, bibliotheek, dokter, fysiotherapeut , slager die elke woensdag in Igornay staat met goede vleeswaren. goede algemene voorzieningen op loop afstand. Voor een grotere plaats, moet men naar Autun ( 12 km ) Dijon 70 km. Chalon-sur-Saône 60 km. Beaune 30km

 • Landelijk
 • Heuvelachtig
 • Bosrijk
 • In/bij een dorp
 • OV toegankelijk

Bouwstaat

Zeer goed onderhouden


Stenen muren van 60 cm natuursteen. In 3 ruimtes zijn de natuurstenen muren zichtbaar voor een super mooi effect.


Indeling

Voor plattegrond van het huis kunt u contact met ons opnemen.


Terrein en bijgebouwen

5070 M2 plat terrein.


Overige opmerkingen

Zeer goed draaiend bedrijf. Waar een famillie goed van kan leven. Wij hebben geen neven activiteiten en komen goed rond. Kom kijken en overtuig u zelf. Het is een heel erg leuk "beroep" wat je van huis uit kan doen en heel veel plezier geeft.