Koophuizen in Frankrijk

Koop een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Te koop vrijstaand huis met zeezicht

Huis
Bekijk album (113)
/
 • 4680
 • 280
 • 3
 • 7
 • 2

Beschrijving

Vrijstaand huis met zeezicht

In het kort

Mooi degelijk vrijstaand huis met uitzicht op zee. Ingericht voor dubbele bewoning. Perfekte staat van onderhoud. 7 kamers, 3 keukens, 2 badkamers, 3 wc's, dubbele garage/wasruimte/wijnkelder/hobbyruimte. De totale bruto oppervlakte is 280 m2 (100+100+80 m2).

De eerste étage is ingericht als een compleet 4 persoons vakantie appartement. Tussendeur in de hal. Zie www.kerarmor.nl.

Referentie 81032
 • Open haard
 • Bij wandelpaden
 • Aan mountainbike route
 • Bij paardrijroute
 • Watersport

In de buurt

location Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Buguélès is een klein, oorspronkelijk vissersdorpje met een levendig haventje. Het behoort samen met Port-Blanc tot de gemeente Penvénan (3 km). bakkers, supermarkten, banken, etc. zijn in Penvénan.
In de directe omgeving liggen schilderachtige stadjes en havenplaatsjes zoals Tréguier, Guingamp, Lannion, Perros-Guirec, Ploumanc’h, Tregastel, etc. De wandelroute GR34 loopt langs het plaatsje. Grillige kust met inhammen en zandstrandjes. Groot zandstrand in de buurgemeente Trevou-Treguignec.

 • Landelijk
 • In/bij een dorp
 • Aan strand

Bouwstaat

Zeer goed onderhouden


Deze neo-bretonne uit 1982 is gebouwd in 3 woonlagen van elk plm. 100 m2 en verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De hal en de binnentrap zijn van beige marmer, de 3 keukens, de 2 badkamers en de 3 aparte toiletten zijn gerenoveerd. Perfekt schilderwerk. Grotendeels dubbel glas. De centrale verwarming tevens warmwater installatie is oliegestookt. Er is aansluiting op de riolering.


Indeling

Parterre 110 m2: woonkamer met open haard en 3 slaapkamers, moderne eetkeuken met Siemens/Bosch apparatuur. Inloopdouche met dubbele wastafels. Badkamermeubelen in wit met lichtgrijze accenten van het merk Villeroy en Boch.

Via een tussendeur en marmeren trap bereikbare eerste étage met een vloeroppervlak van 80 m2. Deze étage is ingericht als een compleet zelfstandig appartement met een L-vormige woonkamer van 38 m2, Twee 2-persoonsslaapkamers, aparte keuken in hoekopstelling, douche en apart toilet. Deze étage is zeer geschikt voor vakantieverhuur.
De vloer van het onderhuis van ruim 100 m2 is geheel betegeld met dubbelhard gebakken garagetegeltjes. De ruimte is onderverdeeld in een waskeuken, stookruimte/werkplaats, wijnkelder, toilet (met ruimte voor een 3e douche) en een garage voor 2 auto’s.


Terrein en bijgebouwen

Van het vrijwel vlakke terrein van in totaal 4680 m2 is ongeveer de helft in gebruik als tuin, oprijlaan en parkeerplaats voor 4 auto’s. De andere helft is momenteel nog in bruikleen bij een boer maar kan bij de tuin gevoegd worden.
Ook het 4000 m2 grote agrarische terrein van de buurman is in principe te koop. Toegang is alleen mogelijk via ons terrein dus geen angst dat een derde het koopt en er op gaat bouwen. Het biedt na aankoop echter wel mogelijkheden voor uitbreiding van Kerarmor.


Overige opmerkingen

Wij bewonen dit huis met veel plezier sinds 1992. Het is zeer degelijk gebouwd en in de loop van de jaren voorzien van nieuwe keukens en badkamers, dubbel glas, riolering en centrale verwarming oliestook. De inrichting is van goede kwaliteit en kan desgewenst deel uitmaken van de koop.
Reden van verkoop is onze leeftijd en terugkeer, over enige tijd, naar Nederland.
We verhuurden het appartement op de 1e étage jarenlang via gites.nl. Dit hebben wij gestaakt in verband met de verkoopplannen. Daarnaast hebben wij een mooie eigen verhuurwebsite: www.kerarmor.nl Deze kan nog steeds geraadpleegd worden.
Wij hebben veel vaste gasten die al jaren hun vakanties bij ons doorbrengen. Bij verkoop van het huis zullen zij zeker blij zijn als de nieuwe eigenaar de verhuurmogelijkheid doorzet.
Dit geldt mogelijk ook voor de tuinman die ons sinds jaar en dag in het najaar bijstaat bij het winterklaar maken van de tuin.