Koophuizen in Frankrijk

Koop een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Gelijkvloerse villa met zwembad nabij natuur en dorp met voorzieningen

Huis
Bekijk album (5)
/
 • 1390
 • 128
 • 0
 • 4
 • 1

Beschrijving

Rustig gelegen gelijkvloerse villa nabij de voorzieningen tussen Nîmes en Montpellier

Entre Mer, Montpellier, Nîmes, Camargue et Cévennes

Gelijkvloerse villa met zwembad, op een rustige locatie, op de grens van de Languedoc en de Provence in een residentiële omgeving op loopafstand van het centrum van de gemeente Beauvoisin, te midden van de wijnregio “Costières de Nîmes”.

Beauvoisin beschikt over een prettige mate van activiteit en een ruim aanbod van voorzieningen waaronder diverse winkels, scholen, verenigingen en medische faciliteiten. Op ongeveer 30 kilometer afstand bevinden zich de fraaiste Mediterrane zandstranden zoals het strand van Espiguettte en op 10 kilometer afstand bevindt zich het prachtige Parc Naturel Régional de Camargue met haar wilde paarden en flamingokolonies. De steden Nîmes en Montpellier, elk met een internationale luchthaven en TGV-station, bevinden zich respectievelijk op 20 en 35 minuten rijafstand.
Daar het huis zich praktisch op de gemeentegrens bevindt, zijn in de nabijheid talrijke wandelingen en fiets - en mountainbiketochten te maken.

De villa is degelijk gebouwd in 1989 op een tocht-kruipruimte. In 2003 is het zwembad toegevoegd.

De villa behelst een bebouwd oppervlak van meer dan 180 m² waarbij inbegrepen het woonoppervlak van circa 128 m² Het pand beschikt o.a. over een grote entrée, een ruime woon- en eetkamer met haardkachel en terrasdeuren, een moderne en volledig ingerichte inbouwkeuken, een bijkeuken met aanrecht en wasmachine aansluiting, 2 slaapkamers, een badkamer, tuinhuisjes, een gastenslaapkamer met wastafel en vrije opgang en diverse terrassen (met luifel of pergola).

Het huis is duurzaam, op een regionale wijze, gebouwd. Ze getuigt van een prima comfort en voldoende (installatie)voorzieningen: reversibele airconditioning in vrijwel alle vertrekken, centrale waterverzachter, luchtverversingssysteem, raampartijen met dubbele beglazing, rolhorren, luiken, keuken en sanitair naar hedendaagse maatstaven. De elektrische installatie van het merk HAGER is volledig hernieuwd in 2016.
.
Het perceel (1.390 m²) is, net als het huis, perfect ontworpen en onderhouden en is een ware troef bij dit eigendom. Toegang wordt verkregen via een metalen poort met intercom en via een fraaie, met flagstones betegelde, oprijlaan. De tuin is begroeid met groot aantal volwassen olijfbomen en grenst aan een zeer oude wijngaard.

Op de terrassen en in het zwembad geniet men, zorgeloos en in privacy, van deze prachtige omheinde tuin.
Naast de olijfbomen beschikt de tuin tevens over andere Mediterrane vegetatie met o.a. oleanders, Pyracantha, hibiscus, laurier, lavendel, diverse bloemmassieven en oude steeneiken.

De diverse lichtpunten (op de gevels en in de tuin), de eigen watervoorziening en centraal bedienbaar besproeiing-systeem, dragen bij aan de pracht en het plezier die men in deze unieke tuin beleven kan.

Het zwembad (9.5 m x 4 m x max 1.9 m) is uitgerust met een zout (prettig voor de huid!) filtersysteem, een zwembadfolie, een “Romaanse” trap, een lichtpunt, een 4-seizoenendek met aluminium (veiligheid) staven en een buitendouche. Het zwembad is op het Zuiden georiënteerd om er zo lang en goed mogelijk van te kunnen profiteren.

De villa leent zich uitstekend voor permanent verblijf in Frankrijk maar is tevens een prima investering als vakantiehuis met uitstekende mogelijkheden voor (seizoen)verhuur.

Een bezoek is dan ook absoluut de moeite waard! Bezichtigingen uitsluitend op afspraak.

Exclusief aanbod

In het kort

Documentatie op aanvraag beschikbaar onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en uw E-mail adres.

Referentie 11-2358
 • Open haard
 • Met zwembad
 • Aan fietsroute
 • Bij wandelpaden
 • Aan mountainbike route
 • Bij paardrijroute
 • Vissen
 • Bergsport

In de buurt

location Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

 • Landelijk
 • Heuvelachtig
 • In/bij een dorp

Bouwstaat

Zeer goed onderhouden