Koophuizen in Frankrijk

Koop een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Statige moderne villa met schitterende parktuin grenzend aan een beekje.

Authentiek huis
Bekijk album (10)
/
 • 12956
 • 350
 • 1
 • 12
 • 5

Beschrijving

Statige moderne villa met schitterende parktuin grenzend aan een beekje. Rustige en discrete ligging in het centrum van een dorp met diverse winkels en voorzieningen tussen de steden Castres en St. Pons de Thomières. De stranden aan de Middellandse zee en de stad Béziers (TGV en internationale luchthaven met o.a. Ryanair) bevinden zich op circa 1 uur rijden.

De gemeente maakt deel uit van het natuurrijke " Parc Naturel Régional du Haut Languedoc" met haar vele faciliteiten op recreatief gebied en is bovendien gelegen aan "La Voie Verte" van waaruit men circa 70 kilometer kan fietsen, vrijwel zonder autoverkeer, op een voormalig treinspoor. De unieke en prachtige golfclub van Mazamet bevindt zich op minder dan een half uur rijden.

Dit oerdegelijke gebouwde huis vindt haar oorsprong in het einde van de jaren '60 en is gebouwd met zeer hoogwaardige materialen. Enkele jaren geleden is het huis aangepast aan het hedendaagse Nederlandse comfort met behoud van het originele karakter. Zo is de o.a. de keuken vervangen en zijn er diverse badkamers gerenoveerd. Voorts is het gehele huis voorzien van nieuwe raampartijen met dubbel glas en een hoge isolatiewaarde. Het huis beschikt over een C.V. en een centraal stofzuig systeem. Het geheel is uitstekend onderhouden en is derhalve dan ook direct te betrekken. Het huis kenmerkt zich door haar ruime en lichte vertrekken en behelst o.a. 7 slaapkamers, 5 badkamers, een zeer grote woon-eetkamer ( 72 m² ! ) met prachtige haard, een bibliotheek en een zeer ruime kelderruimte met parkeerruimte voor meerdere voertuigen en de mogelijkheid voor de creatie van bijvoorbeeld een Fitnessruimte.
De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals inductie kookplaat, grote afzuigkap, vaatwasser, magnetron en oven. Ook is er een Amerikaanse dubbel-deurs koelkast. De hoofdslaapkamer heeft een inloopkast en een luxe badkamer onder meer voorzien van dubbele wastafel, aparte stortdouche en bubbelbad. Alle andere badkamers zijn eveneens voorzien van luxe douches.

De unieke tuin met een totaal oppervlak van 12.958 m² is een echte troef bij dit toch al zeer fraaie huis. In perfecte rust en privacy grenst ze aan een beekje dat het totale beeld compleet maakt. De toegang wordt verkregen via een bruggetje, dat uit mondt in een verharde oprit met een schuifhek. De omheinde kavel is gelegen op een Zuidelijk georiënteerde heuvel en biedt ruimte aan o.a. een prachtig gazon, talrijke bloemperken en een volwassen vegetatie met diverse zeer oude bomen (Ceders, Lariksen): waarmee de indruk verkregen wordt dat men in een heus eeuwenoud park verblijft. De tuin is voorzien van een besproeiingssysteem en diverse lichtpunten. Talrijk zijn de diverse natuurstenen muurtjes en de terrassen die het mogelijk maken om optimaal van het Zuid Franse klimaat te genieten.

Door haar ruime afmetingen en haar unieke ligging, nabij de voorzieningen èn nabij de natuur, leent dit “belle demeure” zich uitstekend voor een permanente bewoning maar biedt het tevens talrijke andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld voor de creatie van een luxe en elegante B&B.

In het kort

Documentatie op aanvraag beschikbaar onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en uw E-mail adres.

Referentie 11-2336
 • Open haard
 • Aan fietsroute
 • Bij wandelpaden
 • Aan mountainbike route
 • Bij paardrijroute
 • Vissen
 • Bergsport

In de buurt

location Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

 • Landelijk
 • Heuvelachtig
 • In/bij een dorp

Bouwstaat

Zeer goed onderhouden


Een oerdegelijke woning !