apart, comfortabel en ecologisch huis

Limousin, Corrèze Zeer goed onderhouden Eric Bakker Villa

Languedoc-Roussillon Aquitaine Provence-Alpes-Côte d'Azur Alsace Franche-Comté Lorraine Lorraine Rhône-Alpes Champagne-Ardenne Bourgogne Nord-Pas-de-Calais Auvergne Picardie Île-de-France Limousin Centre Haute-Normandie Midi-Pyrénées Basse-Normandie Poitou-Charentes Pays de la Loire Bretagne Corse

In Limousin

Beschrijving

In het kort

Ruime bungalow met wijds uitzicht...
Veel info op:
http://ecologischhuistekoop.weebly.com/

Ruim ecologisch (vakantie)huis te koop, met mooi uitzicht...
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website, die u hiernaast aantreft op de 'aanbiederspagina', onder de foto van het huis en 'Eric Bakker'.

Bouwstaat

Zeer goed onderhouden

Bouwjaar 1993; verbouwd in 2002.

Indeling

Alle vertrekken liggen op de begane grond. Het voorkant van het huis is gericht op het zuiden; de achterkant is in de heuvel ingebouwd. Het huis heeft een grasdak en is zeer goed geisoleerd. Het huis kan gemakkelijk in 2 delen worden verdeeld door middel van schuifdeuren; beide delen hebben hun eigen ingang en eigen terras; en eigen keuken, badkamer en WC. Behalve 2 bijkeukens zijn er een dressing en een klein bureau. Veel inpandige bergruimte.

Terrein en bijgebouwen

Bij het huis behoort een kleine schuur voor de grasmaaier en het andere tuingereedschap.
De tuin van het huis 'Le Mammouth' is licht hellend en bestaat gedeeltelijk uit een aangelegde tuin, een deel met bakken voor o.a. tomaten en aardbeien, en verder gras.

Overige opmerkingen

Het huis maakt deel uit van een kleine copropriete (oppervlakte ruim 1,7 hectare) van 4 huizen, in dezelfde 'troglodite' bouwstijl. De eigenaren delen met elkaar het zwembad (12x6 m; zoutwatersysteem) en tennisbaan en 'eigen weggetje'.
DIT HUIS IS RECENT IN PRIJS VERLAAGD.

Prachtig, afwisselend landschap met authentieke dorpjes. Mooie uitzichten; rustig. Stad (Brive-la-Gaillarde) met alle winkels op 20 autominuten. Weekmarkten van Objat en Terrasson op 10 minuten. Toeristische hoogtepunten van de Dordogne-streek op minder dan 1 uur. Autosnelweg (A-20/A-89) op 10 minuten Afstand vanaf Utrecht 950 km.

  • Platteland
  • Bij een dorp
  • Heuvelachtig
  • Agrarisch
  • Rustige landelijke omgeving met incidenteel enige agrarische activiteit

Inlichtingen en reserveren

Gites brengt u direct in contact met de verkoper.

Contactpersoon: Eric Bakker (Spreekt Nederlands / Engels / Frans)

Tel.: +31703273153 / +33555851044

Terug naar boven