Koophuizen in Frankrijk

Koop een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen.

Comfortabele villa in de Haute Vienne

Villa
Bekijk album (24)
/
 • 4650
 • 146
 • 1
 • 7
 • 2

Beschrijving

In het kort

Zeer charmante vrijstaande villa in Ladignac le Long/ Haute Vienne v.v zwembad, sauna, vloerverwarming, terrassen

 • Open haard
 • Met zwembad

In de buurt

location Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De villa is gelegen tussen de dorpen Ladignac le Long en St. Hilaire les Places in de zuidelijke heuvels van het departement Haute Regio Limousin. Limoges de hoofdstad van het departement ligt op 30 min. en is bekend om z’n porselein en emaille.De botanische tuinen zijn gelegen rondom de kathedraal, de stad heeft een goed winkelgebied en vele terrassen waar u voor een redelijk bedrag goed kunt lunchen. In westelijke richting is er het Parc Naturel Régional Périgord-Limousin wat een groot recreatie gebied herbergt. De Haute Vienne is een zeer mooi onbedorven gebied met bossen, weidegronden en meren.

 • Heuvelachtig
 • Bosrijk
 • In/bij een dorp
 • In/bij een stad

Bouwstaat

Goed onderhouden


Indeling

Via een terras aan de voorzijde bevindt zich de entree van de woning die uit de volgende componenten bestaat: hal, luxe badkamer (16,5m2)met bad, inloopdouce en vloerverwarming, moderne keuken (16,5m2)met spoeleiland en inbouwaparatuur, ruime woonkamer (50m2) met uitbouw en inserthaard en openslaande deuren naar het terras (80m2)wat op het zuiden gericht is. Slaapkamer met apart toilet. 1e verdieping, 4 royale dakslaapkamers met apart toilet. De kelder bestaat uit een inpandige sous-sol met c.v. instalatie (olie) en bijkeuken (buanderie) Het terras is v.v een overkapping en eenvoudige buitenkeuken. Het zwembad (7,25 x 3,60 mtr) met zomer en winterdek is omgeven door een betegeld terras en wordt begrenst door de sauna en plantenborders die een optimale privacy waarborgen. Apart kinderzwembad met glijbaan. De gehele woning is dubbel beglaasd, geheel geïsoleerd, elektra in z'n geheel vernieuwd, satalietschotel, en internet aansluiting. Totaal vloeroppervlak woning 146 m2, excl. sous-sol.


Terrein en bijgebouwen

Aan de voorzijde bevindt zich de voortuin, Garagepad met hek, aparte garage 56m2, overkapping voor wasgoed, Het gastenverblijf (40m2) is een eenvoudige houten constructie en bestaat uit een woonkamer en twee slaapkamers en badkamer. De tuin bestaat uit een grasveld (4.000m2) met fruitbomen en is volledig omsloten.


Overige opmerkingen

De woning zal binnen afzienbare tijd aangesloten worden op een nieuw aan te leggen gemeentelijk rioleringsnetwerk. Door de zuidelijke situering van de woning ontstaat een microklimaat zodat het gehele jaar door van de zon genoten kan worden hetgeen tevens een aanzienlijke energie besparing tot gevolg heeft. Aan de verkoop is een overnamesom verbonden.
Zonder makelaarskosten direct van eigenaar te bekomen